Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Napoleonic Wars][1kk]1. Brytyjsko-Polski Korpus Kontynentalny  (Przeczytany 12942 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Koziol

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    • Szerzej znany jako Braciszek Tuck
    Odp: [Napoleonic Wars][1kk]1. Brytyjsko-Polski Korpus Kontynentalny
    « Odpowiedź #45 dnia: Sierpnia 11, 2013, 00:03:13 »
    Don Dyktor nie pochwala...
    Arn odrzucił propozycję nie do odrzucenia.. Caporegime CarpeGanczem- szykuj ludzi, idziemy na materace. Caporegime Szeroki- niech twoje regime obstawi Lublin.

Arn- dorwę twoich detektywów, ale najpierw wybronię tytuł w tegorocznych Mistrzostwach Świata w zapasach, akurat w przeddzień moich 25-tych urodzin.

uważajcie żeby podczas tej obławy nie został ranny biedny "zdrajca"
    a i jeszcze Krzysiek nie rób sobie nadzieji że nie wyrzuci cię kiedy  się dowie że ze mną rozmawiasz
    nie myślałem że ten klan wytrzyma dłużej niż 4 tygodnie, ale nigdy by mi do łba nie przyszło wyrzucać po tygodnuu 7/10 klanu za "zdradę"

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #46 dnia: Sierpnia 11, 2013, 00:11:35 »

uważajcie żeby podczas tej obławy nie został ranny biedny "zdrajca"
    a i jeszcze Krzysiek nie rób sobie nadzieji że nie wyrzuci cię kiedy  się dowie że ze mną rozmawiasz
    nie myślałem że ten klan wytrzyma dłużej niż 4 tygodnie, ale nigdy by mi do łba nie przyszło wyrzucać po tygodnuu 7/10 klanu za "zdradę"
    Zdrajca!!!!!! NA PAL!!11!1!11!!
    (click to show/hide)

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Mati44

• Użytkownik
    • Piwa: -78
    • Zbieram piwo dla Peterova
    « Odpowiedź #47 dnia: Sierpnia 11, 2013, 00:51:58 »
    Arn się za bardzo w role wczuł i gada do ludzi że zdrajcy, ale kogo by nie poniosło?

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #48 dnia: Sierpnia 11, 2013, 01:12:47 »
    Arn się za bardzo w role wczuł i gada do ludzi że zdrajcy, ale kogo by nie poniosło?
    Jak ktoś odchodzi z klanu to Dykcio ma generalnie wyjebane, więc jego by nie poniosło, ja w wb gram żeby się pośmiać z własnego skilla więc też raczej nie spinam, cherokee człowiek nonspina, chcesz więcej?

Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #49 dnia: Sierpnia 11, 2013, 01:20:21 »
    +Arn+ został zastrzelony na ulicach Lublina przez gangstera z regime Szerokiego. Pokój jego duszy- 1kk i TKS zniszczone w wojnie gangów.

A teraz na serio- ogarnijcie się wszyscy, to tylko gra -_- Nikt wam nie karze grać w danej grupie. Jednak starajcie się też nie nadużywać mocnych słów... ,,zdrajcy" i to całe oburzenie komicznie tu wygląda.

I koniec dyskusji.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline KrzysiekPS

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #50 dnia: Sierpnia 11, 2013, 13:50:36 »
    Dyktator robisz sobie jaja z tego i sam trolujesz a podobno  jesteś taki dorosły. Kurna jak nazwać ludzi z którymi grasz w tą grę ze dwa lata a oni później ciebie olewają, mają to w dupie i odchodząc  z klanu/pułku zwalając na ciebie cała winę że to ty ich do wszystkiego namawiałeś itp. Nie udzielajcie się w sprawach gówno wiedząc. Index odszedł bo obiecał swoim ludziom że kiedyś założy własny pułk na NW, do niego nic nie mam. Ale do tych zdrajców jak mam inaczej nazwać za to co zrobili i robią? Nie będzie z nimi kompromisu już mieli za dużo szans z mojej strony wszystkie wykorzystali i je olali. Tyle z mojej strony.  OD ARNA

PRZENIESIONE:
    Ps: Dyktator jak ma wyjebane to po co w tą gre gra i zakłada klan ?
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 11, 2013, 13:57:30 wysłana przez Dyktator »

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #51 dnia: Sierpnia 11, 2013, 14:09:44 »
    1) Multi posting jest zabroniony.

2) Robię sobie jaja, bo do tej gry podchodzicie tak poważnie, że aż zastanawiam, czy macie jakieś życie REALNE...

3) Panie Pełczarski, wie Pan, co to jest interpunkcja? Bo nie widzę jej używania w Pańskich wypowiedziach.

4) Ganczowi chodziło o to, że szanuję decyzje moich ludzi. Nie zawsze podobają mi się ich wybory, ale nie zamierzam też na nich wpływać. Nie obrażam się też, ani nie obrażam innych.

5) Neto wie, co tu powinno być, ale nie chcę doprowadzać Cię Tomku do kolejnych spin i płaczów.

Pozdrawiam,
    Don Dyktor
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline KrzysiekPS

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #52 dnia: Sierpnia 11, 2013, 14:41:25 »
    : Własnie pokazałeś klase jak na moderatora przystało:) Mi zależy nad tym co robię a nie to olewam jak ty i pokazuje jaki jestem fajny że kogoś obraże albo sie popisze przed innymi że komuś dokopałem.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #53 dnia: Sierpnia 11, 2013, 14:48:08 »
    Napisze teraz po mojemu. Słuchaj no trollu chędożony, tam na górze masz taki przycisk wyloguj, weź no go kliknij i już tutaj więcej nie wracaj, a jeszcze jedno:
    DO ARNA:
    Miało cię nie być na tawernie więc wygwizduj stąd galopem... A jak chcecie się pokłócić to możemy iść znowu na TS'a żeby się wam argumenty w 10 minut wykończyły.

Nie pozdrawiamy Mafia Don Dyktatora

Offline Cherokee

• Użytkownik
    • Piwa: 15
    « Odpowiedź #54 dnia: Sierpnia 11, 2013, 14:56:12 »

(click to show/hide)

Offline Svengax

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #55 dnia: Sierpnia 19, 2013, 17:40:00 »
    1kk tks widać najgościnniejsze klany do wb (nw) wbijam z kolegą na ts  pytają się czego chce mówie że na polish hussara czekam odni odpowiadają to wyp******** i dają kicka .Wbijam na ts jeszcze raz a tam kosynier pisze wypie******  szmato i zdrajco ( konflikt że razem z nim z 7pg nie odszedłem i go wyśmiałem ) po czym nie miałem już ochoty tam wracać

Fascynujące ...
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 19, 2013, 18:01:17 wysłana przez Dyktator »

Offline Veinrus

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #56 dnia: Sierpnia 19, 2013, 18:04:12 »
    1kk tks widać najgościnniejsze klany do wb (nw) wbijam z kolegą na ts  pytają się czego chce mówie że na polish hussara czekam odni odpowiadają to wyp******** i dają kicka .Wbijam na ts jeszcze raz a tam kosynier pisze wypie******  szmato i zdrajco ( konflikt że razem z nim z 7pg nie odszedłem i go wyśmiałem ) po czym nie miałem już ochoty tam wracać
    Ich zachowanie jest "trudne" nie tylko dla polskiej sceny. Gospodarze/admin'i (zagraniczna scena) też mają problemy... x)
    http://youtu.be/8cspvLJdIys?t=29m24s
    http://youtu.be/8cspvLJdIys?t=36m19s

Offline Czapla

• Użytkownik
    « Odpowiedź #57 dnia: Sierpnia 19, 2013, 19:41:52 »
    Azorek razem z kolegami zostałeś zbanowany, ponieważ  obrażałeś osoby z PWPP. Co do tej bitwy mieliśmy grać piechotą ale w ostatniej rundzie wzięliśmy sobie kawalerie jak admin pisał żeby zejść to zeszli moi ludzie a mi na steam  pozwolił pan z 15 dołaczyć mi do ich odziału kawaleri .

Słowa napisane przez Arna

A łyżka na to: "NIEMOŻLIWE!!!"
    Arn z tego co wiem jest na tym forum zbanowany. Nie dostał bana po to aby wypowiadać się przez pośredników tylko dlatego, że nie chcemy tu jego wypocin. Następnym razem za takie zachowanie poleca punkty.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 20, 2013, 08:50:32 wysłana przez sir Luca »

Offline Svengax

• Użytkownik
    « Odpowiedź #58 dnia: Sierpnia 19, 2013, 19:46:35 »
    Nikogo nie obrażałem mbiłem żeby pogadać z mattwayem a jak ty wbiłeś to obrazu kick za co ...?

Proponuję takie sprawy załatwiać via PW, STEAM, GG czy co tam sobie jeszcze wymyślicie. Na pewno nie na publicznym forum, nikogo ale to nikogo wasze sprzeczki nie obchodzą.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 20, 2013, 08:52:25 wysłana przez sir Luca »

Offline Mati44

• Użytkownik
    • Piwa: -78
    • Zbieram piwo dla Peterova
    « Odpowiedź #59 dnia: Sierpnia 19, 2013, 22:17:08 »
    Patrzcie zasady i offtpujecie. A w ogóle graliście coś ostatnio?