Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Gra się strasznie zacina  (Przeczytany 1293 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    Gra się strasznie zacina
    « dnia: Lipca 24, 2013, 20:14:50 »
    Witam, mam taki problem, że gra na multiplayerze przy włączonym teamspeak'u oraz rzadziej przy samym WB sprawia mi mnóstwo problemów przez ściny. Grałem przecież jakiś czas temu na najwyższych wymaganiach w The Deluge i przy ponad 200 osobach mój komputer potrafił wytrzymać, a w dodatku z włączonym teamspeakiem. Teraz nawet najmniejsza gra powoduje problemy, a wspomnieć jeszcze chcę, że gram na najniższych możliwych wymaganiach.
    Parametry komputera
    Procesor Intel Pentium 4 CPU 3.06 GHz, 3081 MhZ
    RAM: 2GB
    Karta graficzna: NVIDIA GeForce 7300 GT
    DirectX : DirectX 11
    Win7 32 bitowy
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    Odp: Gra się strasznie zacina
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 24, 2013, 20:21:48 »
    Podpinam się pod temat, do niedawna miałem ponad 100 fps'ów, ostatnio wchodząc na byle jaki serwer, z byle jaką mapą przy dobrych wiatrach mam 30, myśle, że to coś z grą, mój komputer ssie przy parametrach prussaka ale problem jest identyczny.

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Gra się strasznie zacina
    « Odpowiedź #2 dnia: Lipca 24, 2013, 20:22:56 »
    Dodam jeszcze, że mój komputer wyciąga 15 fps przy 13 osobach (zmierzyłem przed chwilą) xd
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...