Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][Iron] Iron Knights  (Przeczytany 19608 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Huragan112

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    Odp: [Native][Iron] Iron Knights
    « Odpowiedź #45 dnia: Marca 27, 2014, 21:56:18 »
    Sami mi proponowali :) Iron rzadko kiedy gra oficjale.Napisali mi czy zagramy wiec niech będzie i zagraliśmy :D

Offline CarpeDiem

• Użytkownik
    • Piwa: 91
    « Odpowiedź #46 dnia: Marca 28, 2014, 22:20:05 »
    Wywalcie to WH panowie, bo az razi sposob w jaki go uzywacie.

Dzieki za mecz. :)
    Sukces jest wtedy, kiedy niemożliwe staje się możliwe.

Offline OSGiDaPfE

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    • OSGiDaPfE
    « Odpowiedź #47 dnia: Marca 28, 2014, 22:36:06 »
    Ghazi tzn Damianek już 16 , Ramirez no i może RB ale ich nie przekonasz Karpiu , na szczęście w WNL sobie nie poużywają :)
    Prime to Pierwszy czyli Bóg bo Bóg był Pierwszy czyli Prime !

Offline Huragan112

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #48 dnia: Marca 28, 2014, 23:49:10 »
    Macie dowody że mamy WH?

Offline OSGiDaPfE

• Użytkownik
    • OSGiDaPfE
    « Odpowiedź #49 dnia: Marca 29, 2014, 10:48:06 »
    Przecież ty sam sobie dowód zrobiłeś xDDDDDDDD

Poza tym tydzień gry z wami i wielu ciekawych rzeczy można się dowiedzieć :)

Offline Sarracen_Sebek

• Użytkownik
    • Piwa: 33
    « Odpowiedź #50 dnia: Marca 29, 2014, 10:53:44 »
    Macie dowody że mamy WH?

Nie mamy zamiaru się z wami kłócić ale to w jaki sposób gracie świadczy już że "widzicie za dużo". Perfekcyjne wjazdy damianka i strzały waszych strzelców ( No chyba że macie aż tak świetnych graczy którzy nie mają z tym problemu a wasz konny który stoi na cmentarzu jak zresztą wy wszyscy na Sandi po chwili wjeżdża na nasz spawn z nachylona w naszego konnego oczywiście nie jeden raz). Dowodów na to jest mnóstwo a jeżeli tyle osób też tak uważa (że macie) to coś w tym jest. Mam nadzieje że do czasu WNL zmądrzycie bo nawet 1 tygodnia tam nie pogracie. Powodzenia w dalszej grze i oczywiście dzięki za grę.

Offline Hawkeye

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #51 dnia: Marca 29, 2014, 11:04:37 »
     Piękna przemowa niemniej żadnych dowodów nie macie a takie bezpodstawne oskarżenia nic nie znaczą. Damian konnym gra dobrze i nie potrzebuje WH, na koniu gra długo więc korzysta w doświadczenia i robi rzeczy które w poprzednich meczach wychodziły i jak widać udawało mu się to w czasie gry z SRC. A co do łuczników to może jeszcze niech ktoś napisze że AIM mamy, po prostu dobrzy łucznicy i tyle a inni płaczą bo tak strzelać nie potrafią.

Dziękuje i do puki nie zdobędziecie dowodu proszę o nie zaśmiecanie naszego posta.

Offline Sarracen_Sebek

• Użytkownik
    • Piwa: 33
    « Odpowiedź #52 dnia: Marca 29, 2014, 11:20:28 »
    Piękna przemowa niemniej żadnych dowodów nie macie a takie bezpodstawne oskarżenia nic nie znaczą. Damian konnym gra dobrze i nie potrzebuje WH, na koniu gra długo więc korzysta w doświadczenia i robi rzeczy które w poprzednich meczach wychodziły i jak widać udawało mu się to w czasie gry z SRC. A co do łuczników to może jeszcze niech ktoś napisze że AIM mamy, po prostu dobrzy łucznicy i tyle a inni płaczą bo tak strzelać nie potrafią.

Dziękuje i do puki nie zdobędziecie dowodu proszę o nie zaśmiecanie naszego posta.

Nasuwa mi się tylko jedna myśl: skoro jesteście tacy mocni i macie takich zajebistych graczy to czemu przegrywacie prawie wszystko? Dowody skąd mam je mieć człowieku? Na treningu miałem prosić was wszystkich o screeny? Dobra to moja ostatnia odpowiedz w tym dziale.

Offline Hawkeye

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #53 dnia: Marca 29, 2014, 11:26:19 »
     Proś o screeny kiedy tylko chcesz nie ma problemu możesz wpaść nawet z zaskoczenia w ciągu tygodnia gramy treningi praktycznie codziennie w godzinach 19-20.

Offline CarpeDiem

• Użytkownik
    • Piwa: 91
    « Odpowiedź #54 dnia: Marca 29, 2014, 11:44:57 »
    Klamiecie w zywe oczy, nie macie zadnego dobrego gracza, WH nie stwierdzam dlatego, ze dobrze zagraliscie tylko dlatego, ze to po prostu widac.

Juz sie nie wypowiadam, mozecie samych siebie oszukiwac. :D
    Sukces jest wtedy, kiedy niemożliwe staje się możliwe.

Offline OSGiDaPfE

• Użytkownik
    • OSGiDaPfE
    « Odpowiedź #55 dnia: Marca 29, 2014, 14:33:16 »
    Nie mamy zamiaru się z wami kłócić ale to w jaki sposób gracie świadczy już że "widzicie za dużo". Perfekcyjne wjazdy damianka i strzały waszych strzelców ( No chyba że macie aż tak świetnych graczy którzy nie mają z tym problemu a wasz konny który stoi na cmentarzu jak zresztą wy wszyscy na Sandi po chwili wjeżdża na nasz spawn z nachylona w naszego konnego oczywiście nie jeden raz). Dowodów na to jest mnóstwo a jeżeli tyle osób też tak uważa (że macie) to coś w tym jest. Mam nadzieje że do czasu WNL zmądrzycie bo nawet 1 tygodnia tam nie pogracie. Powodzenia w dalszej grze i oczywiście dzięki za grę.

Wiesz Shav pod fake i dziewczyna Ramireza która jedzie RB 24:3 na duelu , hawk coś tam potrafi na łuku ale bez szaleństw , poza tym 2 - 3 Graczy WRS . Wiesz Sebek akurat to zachowanie u Damianka już 16 lat jest bardzo często sry zawsze spotykane na IG , pisane już w tej sprawie poza tym było :P . Sam przyznam że czasami też wjeżdżam z nachylonej nie widząc kto jest za murem , ścianą , jadę na intuicję i przewiduje po dźwiękach oraz dużo obserwuje z kamerki co się dzieje wokół mnie (Poza tym są strzałki gdy przeciwnik jest w pobliżu). Do organizatorów pisane też już było więc GL .

Hawk temat dotyczy sprawy klanowej więc się nie denerwuj . Macie aimbota , dobrzy łucznicy ?  Mogę postawić 100 zł na każdego których wymienię (tylko z PL) którzy naprawdę dobrze strzelają : Virus , Wężyk , Prince , Blade , Habrak i Shav . Może dowodem będzie świadek który siedział z wami na TS ?

(click to show/hide)

Przykład zachowania innych od was: RB siedzi cicho przez cały czas , bo niby nie ma mikro , peter i yoda kręcą bekę , shav dowodzi , reytan cicho jak myszka , aram piszczy a reszta NC .  A jak ktoś padnie to zwalacie że ktoś cheatuje albo pada tekst typu : 'Masz i nie używasz' ... 
    Można się kłócić czy chodzi o tyldę czy o WH ...

(click to show/hide)

Już więcej się nie wypowiadam bo kłamca i tak się nie przyzna , wszystko i tak wyjdzie na jaw chłopaki ...
    « Ostatnia zmiana: Marca 29, 2014, 14:56:27 wysłana przez CMpunkRASTA »

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #56 dnia: Marca 29, 2014, 14:40:43 »
    Btw, odpowiedzi Iron przypominają te od Rosjan przy Nations Cupie :D

Radzę Wam chłopaki pousuwać te WH przed turniejem i nie zrobić siary Polsce na arenie międzynarodowej. Jak nie przestaniecie, to uwierzcie, że uwezmę się na Was przy którymś meczyku jak będziecie grali :D

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #57 dnia: Marca 29, 2014, 14:55:35 »
    Nie rozumiem tych pretensji do Ironów, jakoby mieli WH. Nie raz grałem z nimi i są po prostu świetnymi graczami. Grają po 5-6h na dzień to muszą potrafić to co potrafią. W sumie pierwszy lepszy przykład, bo widzę, że się tu wypowiada - Sebek też kiedy grał po 6h na dzień w WB wyskillował się i dziś jest świetnym piechurem. Także pisanie, że mają WH jest debilne, po prostu widać, że nikt nie może pogodzić się z tym, że zaczynają się liczyć i stać się główną siłą w Polsce.

Podobnie z tym walkowerem dla Skandynawów w NC o czym pisze Arthasan. Pisałem w czwartek z R1ch`em, który jest podobno przyczyną niesłusznego oddania meczu na rzecz Shemaforasha i spółki. R1ch powiedział mi, że owszem grał dla kadry Ukrainy, ale potem został dopisany do Rosji. Powodem tego jest to, że jest mieszkańcem Krymu i w skutek przyłączenia go do Rosji czuł się zobowiązany reprezentować "Sborne".

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #58 dnia: Marca 29, 2014, 15:08:35 »
    Ten R1ch to on nie jest ze Sewastopola? xD
    Poza tym, Ironi grają dość dużo ostatnio, sam z nimi grywałem na sparingach i wielce nie mam do nich zastrzeżeń jakoby używali WH. Przynajmniej mają fajną atmosferę jak Yoda zacznie pieprzyć z Peterem. A to że ktoś ich posądza o WH to jego sprawa, każdy ma swoje zajęcie, jeden woli pograć,a  drugi szuka błędów w screenie drugiej osoby (pozdrawiam pewnego gracza SRC, który sugerował fotoszop na screenie innego gracza)!
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #59 dnia: Marca 29, 2014, 15:09:48 »
    Przestań pierdolić (wybaczcie za słownictwo, ale tylko tak to można nazwać) Kamillo i idź się leczyć. R1ch nie jest z Krymu, to po pierwsze, a po drugie - jeśli go bronisz, to tylko świadczy o Twoim zerowym poziomie intelektualnym.

Iron główną siłą w Polsce? Chyba się źle czujesz :D

drugi szuka błędów w screenie drugiej osoby (pozdrawiam pewnego gracza SRC, który sugerował fotoszop na screenie innego gracza)!

Na screenie, który był z Photoshopa w rzeczywistości, więc nie wiem o co Ci chodzi, Prusak.