Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Podpowiedź dotycząca zadania oraz rozprawienia się z więźniem.  (Przeczytany 930 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Maniekz0r

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Witam,

Otrzymałem zadanie od jednego z Jarlów,aby przyprowadzić mu 4 swadiańskich rycerzy jako więźniów.Problem w tym że moje obecne wojska nie są zbyt imponujące,czy jest możliwość kupienia tych oto więźniów,bądź cokolwiek poza napadaniem jednego ze Swadiańskich oddziałów celem ujęcia rycerzy?

Druga sprawa to fakt,iż ująłem hrabiego Montewara i jest moim więźniem.Jaki jest najlepszy na wykorzystanie tej przychylności losu?

Pozdrawiam

Offline thebadman

• Użytkownik
    • Piwa: 56
    Odp: Podpowiedź dotycząca zadania oraz rozprawienia się z więźniem.
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 15, 2013, 16:21:24 »
    1.Elita/rekruci nie wchodzą w skład dezerterów, musisz znaleźć jakiegoś osłabionego lorda albo zdobyć jeńców w większej bitwie pomagając wasalom.

2.Gdy zaproponują ci okup - sprzedaj go.
    Jeżeli nie masz zamku/miasta to dobrze by było porozmawiać z lordami z twego królestwa w ich miastach/zamkach, mogą ci zaoferować gorszą ofertę, ale bez lochów bardzo szybko ci ucieknie.

Offline Maniekz0r

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Podpowiedź dotycząca zadania oraz rozprawienia się z więźniem.
    « Odpowiedź #2 dnia: Lipca 15, 2013, 17:14:27 »
    Dzięki wielkie,już wszystko wiem :)