Hej.
Od amnestii minęło już sporo czasu, jak miałem początkowe 50 pkt ostrzeżeń tak i je mam. Może zdarzy mi się, troszkę ostrzejszym tonem komuś odpisać (zwłaszcza gdy ktoś proponuję wprowadzenie w Polsce obozów pracy wzorowanych na Auschwitz) ale chyba "sprawuję się dobrze" na tym "warunkowym".
Sercem forum, są działy klanowe. Nie oszukujmy się SP nie porwał serc, a w niektórych modach (cRPG czy DLC NW) go po prostu nie ma. Blokada tego działu ogranicza mi dostęp do 70% dyskusji. Bana 2 lata temu dostałem za kłótnie (?) z graczami IPLu. Dzisiaj tego klanu raczej nie ma już na polskiej scenie, a przynajmniej nie działają aktywnie jako grupa. Więc ryzyko, że tuż po odmutowaniu o które chciałbym poprosić, skoczę im do tzw. "gardeł" raczej nie istnieję. Chciałbym też zauważyć, że bana dostałem za zbyt ostry sposób, zwrócenia komuś uwagi, więc jakieś wulgaryzmy, hasła antysemickie czy piractwo to nie mój styl.
Nawet jak teraz na mój ostatni post patrzę dzisiaj, to bardziej razi mnie styl mojej wypowiedzi i lekki chaos w niej panujący. Ale dobrze, Luca stwierdził, że "Lygrys, w tym momencie przesadziłeś. Każdy może się pomylić czy przejęzyczyć.". Nie chcę się z tym kłócić, ani nie chce teraz rozdzierać szat. Po prostu chciałbym wskazać, że rażąco nie naruszyłem zasad tawerny ani dyskusji. Zwróciłem, fakt, za ostro komuś uwagę, że wypisywanie klanów po pierwszej porażce z ligi, jest "głupie". Samego owego gracza głupkiem nie nazwałem.
Biorąc więc pod uwagę czas, jaki byłem zbanowany oraz to, że bana dostałem za dyskusję z nieistniejącym aktywnie już klanem prosiłbym o odmutowanie. Zwłaszcza, że jeśli administracja uznałaby to, za błędną decyzję pod wpływem kolejnych moich postów to ponowne zmutowanie mnie nic nikogo nie kosztuję prawda?