Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Amnestia 2013!!!  (Przeczytany 24642 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    • Piwa: -38
    Odp: Amnestia 2013!!!
    « Odpowiedź #45 dnia: Sierpnia 08, 2013, 23:30:52 »
    Generator został nieodbanowany (w podpisie link do profilu).
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #46 dnia: Sierpnia 08, 2013, 23:40:57 »
    To ja chce UnMuta w Dziale Klanowym ;3

Również, dajcie szansę wypowiadania się tam to ocenicie czy warto by ktoś coś tam pisał ;P Bo tak to można czekać na unmute i czekać w nieskończoność
    (click to show/hide)

Offline Blast

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #47 dnia: Sierpnia 09, 2013, 00:09:10 »
    Również, dajcie szansę wypowiadania się tam to ocenicie czy warto by ktoś coś tam pisał ;P Bo tak to można czekać na unmute i czekać w nieskończoność

Pisałem do Lucjusza ale mnie olewa ;3

Offline Rome

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #48 dnia: Sierpnia 10, 2013, 21:17:00 »
    Generator został nieodbanowany (w podpisie link do profilu).
    Multikonto...
    DANCE OR GET BANNED

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #49 dnia: Sierpnia 10, 2013, 21:23:41 »
    Pisałem do Lucjusza ale mnie olewa ;3
    To mi też dajcie, zachowuje się bardzo ładnie w dziale klanów :)
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    • Piwa: -38
    « Odpowiedź #50 dnia: Sierpnia 10, 2013, 21:38:16 »
    Multikonto...
    Ale tzn. to konto o którym mowa to jakieś multi, czy on zakładał ich setki? (Nie w temacie jestem)
    Edit: Poważnie się pytam. Z tego co widziałem to on miał ostrzeżenia za coś innego.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 11, 2013, 10:33:24 wysłana przez Rapodegustator »
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    « Odpowiedź #51 dnia: Sierpnia 10, 2013, 21:44:30 »
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Vaegir

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #52 dnia: Sierpnia 11, 2013, 21:55:42 »
    Lord_Qner moglibyście odbanować, on był grzeczny.

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #53 dnia: Września 02, 2013, 18:47:39 »
    Hej.
    Od amnestii minęło już sporo czasu, jak miałem początkowe 50 pkt ostrzeżeń tak i je mam. Może zdarzy mi się, troszkę ostrzejszym tonem komuś odpisać (zwłaszcza gdy ktoś proponuję wprowadzenie w Polsce obozów pracy wzorowanych na Auschwitz) ale chyba "sprawuję się dobrze" na tym "warunkowym".
     Sercem forum, są działy klanowe. Nie oszukujmy się SP nie porwał serc, a w niektórych modach (cRPG czy DLC NW) go po prostu nie ma. Blokada tego działu ogranicza mi dostęp do 70% dyskusji. Bana 2 lata temu dostałem za kłótnie (?) z graczami IPLu. Dzisiaj tego klanu raczej nie ma już na polskiej scenie, a przynajmniej nie działają aktywnie jako grupa. Więc ryzyko, że tuż po odmutowaniu o które chciałbym poprosić, skoczę im do tzw. "gardeł" raczej nie istnieję. Chciałbym też zauważyć, że bana dostałem za zbyt ostry sposób, zwrócenia komuś uwagi, więc jakieś wulgaryzmy, hasła antysemickie czy piractwo to nie mój styl.
       Nawet jak teraz na mój ostatni post patrzę dzisiaj, to bardziej razi mnie styl mojej wypowiedzi i lekki chaos w niej panujący. Ale dobrze, Luca stwierdził, że "Lygrys, w tym momencie przesadziłeś. Każdy może się pomylić czy przejęzyczyć.". Nie chcę się z tym kłócić, ani nie chce teraz rozdzierać szat. Po prostu chciałbym wskazać, że rażąco nie naruszyłem zasad tawerny ani dyskusji. Zwróciłem, fakt, za ostro komuś uwagę, że wypisywanie klanów po pierwszej porażce z ligi, jest "głupie". Samego owego gracza głupkiem nie nazwałem.
     Biorąc więc pod uwagę czas, jaki byłem zbanowany oraz to, że bana dostałem za dyskusję z nieistniejącym aktywnie już klanem prosiłbym o odmutowanie.  Zwłaszcza, że jeśli administracja uznałaby to, za błędną decyzję pod wpływem kolejnych moich postów to ponowne zmutowanie mnie nic nikogo nie kosztuję prawda?

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #54 dnia: Września 02, 2013, 19:05:28 »
    Jestem za. Można by dać szansę innym, skoro Apo został odmute'owany ( nie mylę się?) mimo tego, że tą blokadę obchodził przez aktywne po amnestii multikonto...
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #55 dnia: Września 02, 2013, 21:40:14 »
    +1

Offline soner

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 150
    « Odpowiedź #56 dnia: Września 03, 2013, 08:33:08 »
    Lygrys, warunkowo odmutowany
    ~Już Cię nie rozumie liżę komuż dupę ale jestem arogancki.Zastawienie wyrazów podobne do tego Jaś jest wysoki ale trochę niski. - acoaco122

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    « Odpowiedź #57 dnia: Września 03, 2013, 15:50:23 »
    Cóż to może byście odmutowali wszystkich, a przynajmniej większość ? Od mojego bana również minęło dużo czasu, a z chęcią wypowiadałbym się w najpopularniejszym dziale tego forum
    (click to show/hide)

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    « Odpowiedź #58 dnia: Września 03, 2013, 15:58:33 »
    Myślę, że jednak każdy taki przypadek będziemy rozpatrywać indywidualnie.

Przy okazji chciałbym zdementować plotkę jakoby działy klanów były najpopularniejsze na forum. Statystyki twierdzą inaczej a jak wszyscy wiemy, matematyka nie kłamie.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    « Odpowiedź #59 dnia: Września 03, 2013, 16:15:52 »
    Mimo wszystko ja osobiście jako user Blachaaa proszę o odblokowanie działu klanów dla mojej osoby, uważam go za bardzo ciekawy i chciałbym móc wyrażać w nim swoje opinie i odczucia dotyczące poszczególnych klanów ;P
    (click to show/hide)