Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Diplomacy Compilation  (Przeczytany 2120 razy)

Opis tematu: Diplomacy Compilation

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline piotrek1996

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • Czas bohaterów miną Wiglafie

Offline Tyr

• Użytkownik
    • Piwa: 66
    • Wódka Sobieski - Ten smak jest królewski!
    Odp: Diplomacy Compilation
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 07, 2013, 22:39:03 »
    Za takie posty to możesz najwyżej warna dostać -.-
    Jeśli zakładasz temat nie wystarczy wrzucić linka i napisać: "zobaczcie sobie sami". Trzeba samemu coś od siebie napisać. Wielokrotnie już to przerabialiśmy, ja i inni użytkownicy tego portalu -.-

Wypowiem się, że Mod w zasadzie to jest taki Floris Pack w ciut mniejszej, okrojonej wersji. Czas to wciąż średniowiecze, stara mapa z Native'a a reszta zmian tak jak we Florisie. Oczywiście zaimplentowano Freelancera, Diplomacy Moda i rozszerzone elementy panowania nad królestwem. Nowe jednostki, nowe itemy. (jak sama nazwa mówi - Diplomacy Compilation).
    Ulubiony cytat?

"I'll shot your brain out, you stupid meat-bag!"
    HK-47!

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #2 dnia: Lipca 07, 2013, 23:13:33 »
    Nie dostanie warna za napisanie tematu ..

Jednak rzeczywiście mógłbyś bardziej się postarać, Piotrek. Wrzuć chociaż to, co napisał Tyr, plus jakiś tekst z tego linku przekopiuj, daj odnośnik do download i jeszcze jakiś screen wstaw, jako nagłówek ( mogą byc też kolejne, u dołu, jako spoilery).

@Down: mogłeś wspomnieć, że uzupełnisz. A tak, to nie dziw się krytyce, bo ogólnie chcemy tu mieć porządek :)
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline piotrek1996

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • Czas bohaterów miną Wiglafie
    « Odpowiedź #3 dnia: Lipca 07, 2013, 23:19:28 »
    Dopiero to pobrałem:) a z opisu na linku bardo mi się spodobało napisałbym coś jutro o tym modzie ale najpierw chciałem pograć  ale oczywiści już musiał się znaleźć ktoś kto chciał skrytykować i wtrącić się ,i zacząć wytykać błędy... pozdro600

ps.następnym razem tak zrobię skoro krytycy są tacy szybcy;p