Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: SOD 5.0 zniknął wykupiciel!!!  (Przeczytany 1770 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    • Piwa: -38
    SOD 5.0 zniknął wykupiciel!!!
    « dnia: Lipca 02, 2013, 21:44:23 »
    Mam problem. Mianowicie grałem sobie w Sword of Damocles na v.5.0 (na podstawkę). Zdarzyło mi się zaatakować patrol łowców niewolników w którym pojawiła się moja kopia stojąca sobie jakby kij od miotły miała w dupie. Ale mniejsza o to. Po bitwie... Zaczęły wyświetlać się jakieś errory i co chwilę zacinać gra (zapewne od tej liczby errorów, a sprzęt mam nie najgorszy, wierzcie mi). Co po za tym? Zniknął mi Ransom Broken (wykupiciel)! Tak po prostu, po tej bitwie jakby się rozpłynął, nigdzie go nie ma.
    Proszę o pomoc, i czy w ogóle da się z tym coś zrobić?
    PS: Reinstal nie pomógł. Wstępnie się nie przycina i nie wyskakują errory, ale wykupiciela jak nie było tak nie ma.
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.

Offline huth

• Piwa: 451
    Odp: SOD 5.0 zniknął wykupiciel!!!
    « Odpowiedź #1 dnia: Lipca 03, 2013, 17:40:18 »
    Mam nadzieję, że jesteś świadom tego, że ten mod jest zabugowany... A biorąc pod uwagę twoje szczęście takie coś musiało się zdarzyć :P
    Standardowa procedura... przy deinstallu też pliki z 'dane aplikacji' oraz przeczyść system ccleanerem albo adwcleanerem.

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Lipca 03, 2013, 21:10:57 »
    CCleaner czyści rejestr i wolną przestrzeń praktycznie co kilka dni.
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.

Offline huth

• Piwa: 451
    « Odpowiedź #3 dnia: Lipca 04, 2013, 00:20:20 »
    nie obchodzi mnie rejestr i wolna przestrzeń... tak w ogóle jak można wyczyścić wolną przestrzeń?
    To ty masz w programie kliknąć 'uruchom ccleaner'...
    A co z plikami z 'dane aplikacji'?
    Ja nie ogarniam, proponuję co zrobić, a ty mi odpisujesz tylko coś niezbyt związanego z tym... i bądź tu mądry

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Lipca 04, 2013, 09:56:03 »
    Zrobiłem to co mówiłeś (deinstall, usunięcie plików z dane aplikacji, uruchomienie CCleanera i ponowna instalacja) tylko że nic to nie pomogło. Errory się już nie wyświetlają, ale tego wykupiciela jak nie było tak nie ma. Coś się albo z sejwem stało albo nie wiem.

Offline Skarbnik

• Użytkownik
    • Piwa: 29
    • Kończ waść, wstydu oszczędź.
    « Odpowiedź #5 dnia: Lipca 04, 2013, 10:13:19 »
    Spróbuj zacząć od nowa - jeśli nadal nie ma wykupiciela to zapewne zostaje jakieś oczyszczanie dysków albo w skrajnych przypadkach wybierz przywracanie systemu. Grałem w tego moda i jeńców chyba da się sprzedawać przywódcom łowców głów, tym którzy siedzą w miastach. To niezły mod tylko te bugi rażą w oczy.
    Nie przywiązuj się do nikogo, kogo w razie wpadki nie porzucisz w ciągu 30 sekund. - Neil McCauley

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Lipca 04, 2013, 10:53:32 »
    Najbardziej mnie martwi że (tak jak kiedyś) może mi sejwa scrashować przez brak tego cholernego wykupiciela.