Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Ema ;)  (Przeczytany 1185 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Zarthum

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Ema ;)
    « dnia: Listopada 10, 2008, 10:50:58 »
    W M&B pykam sobie systematycznie od wersji 0.751. Zawsze Vaegirami :p Dopiero zaczynam zabawę z moddingiem, ale nie zamierzam instalować starych wersji tylko po to, żeby zagrać w coś co może byc fajne ;) wole poczekać na porty/przeróbkę pod nową wersję. Najbardziej to czekam na update'owanego Last Days jako wielki maniak Władka Pierscionków od 12 roku życia. Nie grałem- tzn w last days, ale opis wydaje się jak najbardziej miodny ;P

Aktualnie 20 poziom in real life, aczkolwiek niedługo szykuje sie 21 :p obecnie Student Filologii Angielskiej

Regulamin przeczytałem i życzę sobie jako i wszystkim jak najmniej warnów xD

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    Odp: Ema ;)
    « Odpowiedź #1 dnia: Listopada 10, 2008, 13:45:38 »
    Dawno nikogo nie witałem, ale to pewnie przez to, że niewielu raczy napisać powitanie. Dobrze, że Ty to zrobiłeś, bo to dobry sygnał. Witam i chyba pierwszy raz nie muszę nowemu przypominać o regulaminie, co się bardzo chwali. Co do warnów, to przestań życzyć, tylko przestrzegaj regulaminu, a wszyscy będziemy się lubili i nastanie raj na forum.
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline Gedus

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #2 dnia: Listopada 10, 2008, 23:31:13 »
    Również Witam!
    Mam nadzieję ze to nie jest jednorazowa wizyta i zagościsz tu na dłużej. I żałuj że nie grałeś w Last Days, nie wiesz co tracisz ;)

Offline Pablo77

• Użytkownik
    • |\/|00j $$w33t4$|\|y i loofC14nY B3nD!!!!1111 :*:*
    « Odpowiedź #3 dnia: Listopada 11, 2008, 09:46:58 »
    Przywituję Ciętm
    Wszystko inne już Alkhadias za mnie napisał. Ale mam jedno "ale".... Dlaczego nazwałeś swój topic ema? Ja z góry uprzedzam, że grzywki nie noszę XD
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline Zarthum

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Listopada 13, 2008, 17:36:44 »
    Przywituję Ciętm
    Wszystko inne już Alkhadias za mnie napisał. Ale mam jedno "ale".... Dlaczego nazwałeś swój topic ema? Ja z góry uprzedzam, że grzywki nie noszę XD

Pamiątka po koledze z WoW-a miał zwyczaj mówić zawsze "ema" kontaktu teraz nie mamy, ale został mi taki nawyczek ;)

Edit: plus "witam, dzień dobry, witajce, pozdrawiam" może ładne, ale nie podoba mi się ze względu na aspekty kulturowe, Polacy tak mówią, ale jako student anglistyki nie trzymam sie polskiej kultury więcej- tylko schematów zagranicznych. W dobrym tonie jest być nieoficjalnym ;)

Offline Sir Grzegorz

• Użytkownik
    • ...
    « Odpowiedź #5 dnia: Listopada 13, 2008, 18:23:01 »
    Czyli kwestia oficjalna za Nami :)

A ja powiem... Ave Tobie :)