Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Zabójstwo Janusza  (Przeczytany 2072 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Adengar

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Zabójstwo Janusza
    « dnia: Czerwca 27, 2013, 15:01:39 »
    Witam
    Mam problem odnośnie Janusza Radziwiłła. Gram kampanią kozacką, zakończyłem rebelie Janusza, walczyłem z oddziałem polaków w Nieświeżu i rozmawiałem z Mamajem(wybrałem opcje morderstwa) i nie mogę go nigdzie znaleźć. Później zawarłem pokój z Rzeczpospolitą i pytałem się gdzie on może być i nikt nie wiedział. Po pewnym czasie wyskakuje komunikat, że Król Jan Kazimierz zaczął rebelię i powstaje frakcja
    "Rzeczpospolita(obywatele)" . Czekam 2 tygodnie i nadal nic, nigdzie go nie ma. Proszę o pomoc.

Offline NOPL

• Użytkownik
    • Predatorus Imperiolus
    Odp: Zabójstwo Janusza
    « Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 28, 2013, 08:14:49 »
    Najprawdopodobniej bug. W OiM jest w ch## dużo bugów. Lepiej kupić DP. No ale okej przejdźmy do pytań.

W Karczmach pytałeś podróżników gdzie on jest i odpowiadali ci że nie wiedzą?
    Czy wcześniej ktoś pokonał Radziwiła(Wziął do niewoli)?

Nie czytałem kampanii kozackiej(Czytałem tylko Carskie Tajemnice i Potop.) więc nie wiem jak ci pomóc. Może jest tak że zbiera gdzieś ludzi do drużyny no bo jak mówiłeś. ,,Zakończyłem rebelie Janusza," to chyba znaczy że on jest teraz sam i lata po mapie. Pewnie siedzi gdzieś w mieście zbierając ludzi chociaż głowy nie dam.

Co do tego komunikatu z Janem Kazimierzem to nie wiem o co tutaj chodzi. Nigdy nie miałem takiego czegoś.

Pozdrawiam.
    da sie pobrać bez pobierania???

Offline Adengar

• Użytkownik
    Odp: Zabójstwo Janusza
    « Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 28, 2013, 10:21:19 »
    Kolego ,chyba mnie nieco źle zrozumiałeś. Posiadam DP, więc dlatego napisałem w dziale o rozmowach o dzikich polach. Co do Radziwiłła, to on nigdzie nie rekrutuje ani nic, powinien być w swoim mieście, lecz go nie ma. Szukałem go już po karczmach i nic.