Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Na poprawe humoru. Czyli: Literaly i Nehehe Voldemorta.  (Przeczytany 1687 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline NOPL

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Predatorus Imperiolus
    Na poprawe humoru. Czyli: Literaly i Nehehe Voldemorta.
    « dnia: Czerwca 27, 2013, 13:17:03 »
    Zapraszam! Tylko u mnie taka poprawa humoru!

Literal assassins creed Revelations PL: http://www.youtube.com/watch?v=G0Xw2UR1rxA
    Literal assassins creed brotherhood PL : http://www.youtube.com/watch?v=9qhsz5uS48I
    Nehehe Voldemorta: http://www.youtube.com/watch?v=3UjuYtgMDIg

BONUS!

Literal PL Harry Potter Insygnia Śmierci : http://www.youtube.com/watch?v=xm4HY6Laua8
    da sie pobrać bez pobierania???

Offline Skarbnik

• Użytkownik
    • Piwa: 29
    • Kończ waść, wstydu oszczędź.
    Odp: Na poprawe humoru. Czyli: Literaly i Nehehe Voldemorta.
    « Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 27, 2013, 13:45:22 »
    Ahh jaki epicki trailer! No dobra żartowałem, oba trailery do asasyna mi się nie podobały ( takie zbyt silące się na kozactwo ), a ten śpiewak w piosence ma strasznie wnerwiający głos. Jakby Ezio w 2 wyglądał jak w revelations to może bym kontynuował grę. Nie no żartuję, po prostu przy Altairze, Ezio jest miękką frytą. Oglądanie Voldemorta przez 10 godzin niezbyt mnie pociąga, moja cierpliwość skończyła się przy pierwszej minucie. A Harrego Pottera obejrzałem do połowy - w głowie powstała mi sieczka. Jest taka teoria, że potrójna długość nosa jest równa długości członka - współczuję Voldemortowi, zazdroszczę Pinokiowi. Ale przyznaję, dzięki tym filmom wywołałeś u mnie uśmiech na twarzy. Sorry za tą wstawkę o tej teorii, ale nie mogłem się powstrzymać.
    Nie przywiązuj się do nikogo, kogo w razie wpadki nie porzucisz w ciągu 30 sekund. - Neil McCauley

Offline NOPL

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Predatorus Imperiolus
    « Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 27, 2013, 13:48:49 »
    To był mój cel :P.
    da sie pobrać bez pobierania???

Offline Cherokee

• Użytkownik
    • Piwa: 15
    « Odpowiedź #3 dnia: Lipca 02, 2013, 14:31:05 »
    Pierwszy asasyn byłby świetnym asasynem gdyby nie powtarzalność,dwójka była niezła bo różnorodna ale Ezio to nie to samo co Altair.Connor to jakaś porażka.Koniec kropka.

(click to show/hide)

Offline Skarbnik

• Użytkownik
    • Piwa: 29
    • Kończ waść, wstydu oszczędź.
    « Odpowiedź #4 dnia: Lipca 02, 2013, 19:23:18 »
    Pierwszy asasyn byłby świetnym asasynem gdyby nie powtarzalność,dwójka była niezła bo różnorodna ale Ezio to nie to samo co Altair.Connor to jakaś porażka.Koniec kropka.
    Zgadzam się! Assassins creed 1 był nawet ciekawy na początku, ale później nudziła mnie ilość śledztw. Jedynka była za mało różnorodna. Ocena - 7.5/10. Altair to jedna z moich ulubionych postaci - 9/10. Druga część jest nawet nawet - sporo dodatkowych misji i otwartość świata. Ocena to 8/10. Niestety Ezio już nie jest tak intrygujący jak Altair. Taki szczeniak owładnięty żądzą zemsty. Oceniam go na 5/10. W pozostałe części nie grałem. Nic nie jest prawdą, wszystko jest możliwe! Ale już kończę i nie offtopuję.
    Nie przywiązuj się do nikogo, kogo w razie wpadki nie porzucisz w ciągu 30 sekund. - Neil McCauley