Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Nowa Ojczyzna.(PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ)  (Przeczytany 1328 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline NOPL

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Predatorus Imperiolus
    Nowa Ojczyzna.(PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ)
    « dnia: Czerwca 23, 2013, 15:56:32 »
    Witam. Dzisiaj w modyfikacji Nowa Ojczyzna poodbijałem sobię kilka miast i założyłem nowe państwo. Niestety to co mnie przeraziło to brak sztandaru. Podczas gdy odbiłem swoje pierwsze miasto nie miałem NIC na temat sztandaru. Pomocy!

Istotne Informacje:

1. Wybrałem na początku gdy było pytanie: ,,Twój ojciec był..." Templariuszem.

I to chyba tyle. Czy to przez to nie moge miec sztandaru? Proszę pomocy!
    da sie pobrać bez pobierania???

Offline NOPL

• Użytkownik
    • Predatorus Imperiolus
    Odp: Nowa Ojczyzna.(PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ)
    « Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 23, 2013, 16:06:10 »
    @PS.

Sory za double post. Nie piszcie mi że nie można mie sztandaru jako templariusz bo oglądałem SilverekPolska jak grał w NO też jako templariusz i on mial sztandar i tez wlasne krolestwo.

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    « Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 23, 2013, 16:32:14 »
    Opcja wyboru sztandaru się pojawi. Chyba że podbiłeś zamek cheatami, wtedy musisz się obejść bez tego.

Offline NOPL

• Użytkownik
    • Predatorus Imperiolus
    « Odpowiedź #3 dnia: Czerwca 24, 2013, 16:28:43 »
    No właśnie nie używałem kodów. Od podbicia miasta minęło 15 dni(W grze) a ja nadal nie mam wyboru sztandaru. Biegam dookoła mapy, czekam w mieście ileś godzin.

@PS. Chyba że CTRL + spacja na mapie to kod.(Z tego co wiem to to nie jest kod gdyż mam wyłączone oszustwa a to i tak przyśpiesza mi czas w grze.)

Offline Czarnoksiężnik z Angmaru

• Użytkownik
    • Piwa: 25
    « Odpowiedź #4 dnia: Czerwca 25, 2013, 08:48:33 »
    W menu obozu jest możliwość wyboru sztandaru jeśli masz jakąś określoną liczbę renomy (chyba 150).

A jak szybko podbiłeś te kilka miast? Może tak szybko zdobyłeś nowe miasto, że nie zdążyło się pojawić pole wyboru sztandaru i stąd jakiś bug? A ctrl + spacja to w żadnym wypadku nie jest kod.