Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Bear Force II][Mereel] Pluton Mereela  (Przeczytany 1141 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    [Bear Force II][Mereel] Pluton Mereela
    « dnia: Czerwca 13, 2013, 20:34:52 »
    Od razu zaznaczam- nie jestem liderem tego klanu, prowadzę tylko w jego imieniu ten wątek.

Sucui Vode,
    po porażce na Galidraanie wielu myślało, że wielka i straszliwa siła, jaką Mandalorianie niewątpliwie byli uległa zupełnemu zniszczeniu. Dzisiejszego wspaniałego dnia Sherruk- nowy Manda'Lor może z całą siłą zaprzeczyć tym straszliwym słowom.
    Masakra okazała się dużym ciosem dla Prawdziwych Mandalorian. Nie licząc Silasa, oraz Jango Fetta- ówczesnego przywódcy, wszyscy Vode zostali wybici. Sam Fett porzucił mandaloriańskie zasady moralne, oraz z przymusu losu- zwierzchnictwo nad braćmi z Manda'Yaim.
    Wówczas to mała grupa ludzi postanowiła wziąć sprawy w swoje ręce. Utworzyli pluton, który na cześć Jastera Mereela ochrzcili jego imieniem. Tak narodził się oddział kultywujący przekonania, oraz potęgę swych przodków.

Gramy tylko Mandalorianami.

REKRUTACJA:otwarta/ZAMKNIĘTA
    Rekruci mogą dołączyć tylko na zaproszenie.

Rangi i kolory pancerzy:
    (click to show/hide)

Skład:
    (click to show/hide)

Manda'Lor, czyli lider klanu może się zmieniać. Al'Verde mają prawo rzucić mu wyzwanie, jeśli popiera ich co najmniej pół klanu. Wtedy odbywa się jedna runda bitwy między zwolennikami lidera i pretendenta do tego miejsca. Zwycięzca zostaje Manda'Lor'em. Jest też dodatkowy warunek: między jednym i drugim wyzwaniem musi upłynąć co najmniej miesiąc.

KONTAKT (ts3,mumble itp.): PRYWATNE
    STRONA: zaproszeni rekruci dostaną link
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 13, 2013, 21:21:54 wysłana przez Dyktator »
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Zus_Tremo

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    • "Chciałem dobrze,a wyszło,jak zwykle"-Hubal
    Odp: [Bear Force II][Mereel] Pluton Mereela
    « Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 13, 2013, 20:41:13 »
    Powodzenia .

Offline Garond_PL

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • Garrrrond!
      • Mój profil na Steam
    Odp: [Bear Force II][Mereel] Pluton Mereela
    « Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 14, 2013, 23:18:01 »
    GL
    Jestem rozczarowany :oo ze nikt na mnie nie  głosuje :)
    Chociaż się przyznam nie zasługuję.