Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][SZ] Sacred Band  (Przeczytany 29732 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    Odp: [Native][SZ]Sacred Band (nazwa robocza)
    « Odpowiedź #75 dnia: Lipca 10, 2013, 01:07:05 »
    Łysy - Miło byłoby jednak, gdybyś coś o sobie napisał. Nie znam Cię niestety, a przez jakiś krótki opisik miałbym już jakiś zalążek. :)

Chciałbym pogratulować Xasanowi wspaniałego zwycięstwa podczas dzisiejszej gry w Twierdzę. Jesteś moim mistrzem.
    Dlaczego w temacie jest "nazwa robocza"? Jest plan zmiany nazwy? ;c

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #76 dnia: Lipca 10, 2013, 09:23:42 »
    Na wstępie witam nowych "członków" klanu w naszych szeregach :D Zmieniłem Ci opis Łysy wg pw.

Z życia klanu: za wyjątkiem naszego Boba Budowniczego (Ive) na łamach klanu wyróżnił się wczoraj Xasan. Grając w twierdzę krzyżowiec wykazał się przeogromnym zmysłem taktyczno strategicznym niszcząc w spektakularny sposób Movarta. Po jego grze zastanawiamy się czy nie zagrać jakiś Mistrzostw Świata albo Polski, bo chłopak widać ma dar. To nic, że Movart już miał gre od  godziny zminimalizowaną na pulpicie i grał w Fife, Xasan zapisał się do galerii naszych sław :D w twierdze dołączając tym samym do iście wielkiego Ive, który jak widać na załączonym screenie strone wcześniej rozklepał sam 4 osoby mając tylko 10 osadników.

W czwartek zapraszamy na Tsa około 19.00. Albo będzie Warband albo męczymy Twierdze. Jest jeszcze opcja Age of Empires 2 i Civ 3.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 10, 2013, 11:05:46 wysłana przez pwi7aaf »

Offline lysy890

• Użytkownik
    • Piwa: 43
    « Odpowiedź #77 dnia: Lipca 10, 2013, 11:13:51 »
    Na wstępie witam nowych "członków" klanu w naszych szeregach :D Zmieniłem Ci opis Łysy wg pw.

Spooko. Jakbym wiedział, że ujrzy to światło dzienne to bym się bardziej postarał ^.^

Wczorajsza gra w twierdze była bardzo.... ciężka. Movart naprawdę zaciekle się bronił, lecz nie podołał złączonym siłą Xasan'a oraz łysego. To była prawdziwa obrona Częstochowy.

lysy890: Dzisiaj rekruci mają ten sprawdzian na fiz?
    [5pp]aroslaw46: ta
    [5pp]aroslaw46: ale ty masz fiza przecież
    lysy890: Bo wlaśnie vister ćwiczy ku chwale ojczyzny od tygodnia
    [5pp]aroslaw46: xD

O MNIE: Wielokrotny zdobywca podium na Cav Gf'ach, były podoficer 14pk, były oficer 13ph (starego), założyciel 10ph, na piechocie były członek m.in. 5pp. Reprezentant Polski na cav i inf. Dumny ojciec.

Offline mateuszmaciejmajor

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #78 dnia: Lipca 10, 2013, 18:45:29 »
    Nick:Major
    Ogólnie o sobie:Mam na imię Mateusz i interesuję się historią.Jestem rekonstruktorem historycznym WP z 1920 roku, obecnie idę na pierwszy rok studiów.Lubię grać w WB, Twierdze,Total Wary i w różne inne gry.Duża część z was mnie zna :D

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #79 dnia: Lipca 10, 2013, 19:30:21 »
    Nick:Major
    Ogólnie o sobie:Mam na imię Mateusz i interesuję się historią.Jestem rekonstruktorem historycznym WP z 1920 roku, obecnie idę na pierwszy rok studiów.Lubię grać w WB, Twierdze,Total Wary i w różne inne gry.Duża część z was mnie zna :D

Mój ulubiony zawodnik. Bierzemy. Twarzowe oddasz w naturze.

Offline Arthasan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #80 dnia: Lipca 10, 2013, 19:41:14 »
    To miłe, że odkrywasz swoją orientację właśnie przed nami, ^IvE. To Twój coming out? :)

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #81 dnia: Lipca 10, 2013, 23:20:49 »
    To miłe, że odkrywasz swoją orientację właśnie przed nami, ^IvE. To Twój coming out? :)

Chyba cumming out. HEHE

Offline kasztan

• Użytkownik
    • Piwa: 16
    • REF_kasztan
    « Odpowiedź #82 dnia: Lipca 11, 2013, 00:45:38 »
    Uważam, że nie ma sensu grania w Age of Empires 2 z Ive... Zaraz powie rzeczy typu ( jak dobrze pamiętam) ooo... kasztan dużo wojska masz, agresywny gaming (może 5 piechurów miałem) i gra kończyła się po 5-10 minutach, a jak to Loco powiedział, IvE to Mozart AoE 2 ^^, ale 4 vs 1 może być dobre ;P

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #83 dnia: Lipca 11, 2013, 07:37:09 »
    Uważam, że nie ma sensu grania w Age of Empires 2 z Ive... Zaraz powie rzeczy typu ( jak dobrze pamiętam) ooo... kasztan dużo wojska masz, agresywny gaming (może 5 piechurów miałem) i gra kończyła się po 5-10 minutach, a jak to Loco powiedział, IvE to Mozart AoE 2 ^^, ale 4 vs 1 może być dobre ;P

Prawda xDD

Offline kasztan

• Użytkownik
    • Piwa: 16
    • REF_kasztan
    « Odpowiedź #84 dnia: Lipca 11, 2013, 12:38:15 »
    Człowieku... jedyne co mogłem zrobić, żeby dłużej pograć to połączyć siły przeciwko Naturalowi. Oczywiście w mieście postawiłeś mi ze 100000000 wież i kiedy cie zdradziłem wszystko znikało :D. Jedynie moja ukryta arma, która wbiła ci na plecy (pamiętam to) coś zrobiła. Prawie wygraliśmy wtedy ;D. Morał jest krótki: nie róbcie wojsk, bo to agresywny gaming...

Offline Arthasan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #85 dnia: Lipca 11, 2013, 14:25:29 »
    Chyba cumming out. HEHE

Hahaha, ależ komizm słowny ;)

Czytałem sobie wczoraj temat o naszych zabawnych sytuacjach na TSie jeszcze z czasów bety i wczesnego WB. Można sobie powspominać Taria i jego kotlety, czy "zjedz zupkę, dobra jest. Dzisiaj ugotowałam! Tyci,tyci, tyci..." :)

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #86 dnia: Lipca 11, 2013, 14:45:46 »
    Pierwsza sprawa... ja tam lubie jak Ive piszczy i jęczy, ma głos jak dziewczynka, więc mnie to rusza :D

Druga sprawa... eee... tam... nic nie przebije Corleone, który z wielką stanowczością stwierdził, że chcę być ciuchcią... :D

Trzecia sprawa... Arthasan został oficjalnie naszym murzynem (czyt. emisariuszem) od załatwiania klanowych bitewek, sparingów itd itp

Czwarta sprawa... dzisiaj zapraszam na Tsa od 18... nie wiem do której, ale przed północą nie skończymy, w co będziemy grać też Wam nie powiem, bo lud zadecyduje. Pewnie i tak skończy sie na WB, jak Oktawian przyjdzie :D

I ostatnia rzecz, nadal można się do nas zgłaszać, a pierwszy post zostanie zauktualizowany niebawem.

Offline Claudie

• Corleone
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    « Odpowiedź #87 dnia: Lipca 11, 2013, 14:53:04 »
    Tak, Oktawian przyjdzie o 23:30 z zapytaniem czy ktoś gra w WB i wszyscy wyjdą :D

Offline AK_Ramage

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #88 dnia: Lipca 11, 2013, 19:03:20 »
    A gracie/zagracie może w cossack - back to war?

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #89 dnia: Lipca 11, 2013, 19:21:57 »
    A gracie/zagracie może w cossack - back to war?

Ja z checią. Swego czasu nawet grałem w jakiejś lidze :D.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 12, 2013, 09:59:04 wysłana przez ^IvE »