Nick: Chidori
Ogólnie o sobie: Nazywam się Damian. Urodziłem się w dość zacnym miesiącu, ale to już pozostawiam wam. Od dawien dawna obserwuje sobie świat z perspektywy własnej. Niewiele mogę powiedzieć, gdyż godziło by to w interesy nie tylko moje. Choć czasy się zmieniają, a z dnia na dzień co innego jest prawdą. To na dzień dzisiejszy mogę śmiało powiedzieć iż jeśli chodzi o komputer (Gdyż gra M&B na tą platformę jest skierowana) najwięcej czasu spędzam na League Of Legends. Jestem także miłośnikiem Europy Universalis III. (Niech żyje imperium!) i wcale nie mam imperialistycznych zapędów ideologicznych w życiu. Jeśli chodzi o mnie... hmm... leniwy obibok u którego działa jedynie własna osobowość. Na dzień dzisiejszy interesuje się budową wszechświata, lecz w każdej chwili może się to zmienić. Arystoteles popiera moje zmagania. Bywam bardzo cynicznym skurwysynem, ale nie ma się co tym przejmować. Z samym Warbandem mam marne 4 lata doświadczenia, byłem też w paru klanach. Ale jako iż zaczynamy wszystko na nowo, nie będę się w to zagłębiać. A... i lubię śpiewać, choć nie mam za grosza talentu, tak więc radze przygotować mute na mnie czy coś.
Najważniejsze : Jestem członkiem (IMPERATOREM) Power Bimber