Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Napoleonic Wars][L'aigle] 1 Pułk Szwoleżerów-Lansjerów Księstwa Warszawskiego  (Przeczytany 21018 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline hakeruss

• Użytkownik
    • Piwa: 30
    • To ja :D:D
    Odp: [Napoleonic Wars][L'aigle]1 Pułk Szwoleżerów-Lansjerów Księstwa Warszawskiego
    « Odpowiedź #45 dnia: Listopada 01, 2013, 00:47:07 »
    Odświeżę trochę temat...

Skoro 1ps publicznie się wycofało z reprezentacji, a nie podało konkretnego powodu swojej decyzji to dalej zastanawiam się co to może być...? Pytałem już kogo trzeba 'dość' prywatnie jednak bez skutku, a z miłą chęcią pociągnę Was za języki...

Przypominam tylko, że wymówka o 'Warderze' się nie liczy (od Was padło słowo na tak dla jego kandydatury), a gdybyście chcieli wybiec za szybko w przyszłość to z Czwartkami dało się skontaktować i porozmawiać.

Pozdrawiam,
    hakeruss
    :D:D

Offline WodzuUK

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    Odp: [Napoleonic Wars][L'aigle]1 Pułk Szwoleżerów-Lansjerów Księstwa Warszawskiego
    « Odpowiedź #46 dnia: Listopada 01, 2013, 02:38:17 »
    Odświeżę trochę temat...

Skoro 1ps publicznie się wycofało z reprezentacji, a nie podało konkretnego powodu swojej decyzji to dalej zastanawiam się co to może być...? Pytałem już kogo trzeba 'dość' prywatnie jednak bez skutku, a z miłą chęcią pociągnę Was za języki...

Przypominam tylko, że wymówka o 'Warderze' się nie liczy (od Was padło słowo na tak dla jego kandydatury), a gdybyście chcieli wybiec za szybko w przyszłość to z Czwartkami dało się skontaktować i porozmawiać.

Pozdrawiam,
    hakeruss

Hakerusie, wiem że JA się zgodziłem, bez wcześniejszej zgody Ryby i innych podoficerów za kandydaturą Wardera. Cała ta sprawa była omówiona w gronie 1ps na następny dzień, gdzie decyzja zapadła o wycofaniu się z Reprezentacji. Mamy swoje powody które są oczywiste dla większości polskiego społeczeństwa Napoleonic Wars, a to że powiedziałem tak na zebraniu w poniedziałek wynika z faktu że nie chciałem tworzyć opozycji bez wsparcia innych pułków i jak sam podkreśliłem na zebraniu, że jeżeli nie ma innej chętnej osoby na stanowisko Kapitana reprezentacji to nie jestem przeciwko, to oczywiście jest tylko i wyłącznie moje zdanie.

A co do całego 1ps i wycofania się przez nas z turnieju, jak już wspomniałem  że decyzja zapadła jednogłośnie podczas zebrania ''starszyzny'' 1ps. 

Także hakerusie, jeśli dalej masz jakiekolwiek wątpliwości do tego co właśnie napisałem to zapraszam na nasz TS.

Pozdrawiam
    Kapitan Pierwszego pułku szwoleżerów Księstwa Warszawskiego WodzuUK

Offline hakeruss

• Użytkownik
    « Odpowiedź #47 dnia: Listopada 01, 2013, 08:35:53 »
    Hakerusie, wiem że JA się zgodziłem, bez wcześniejszej zgody Ryby i innych podoficerów za kandydaturą Wardera. Cała ta sprawa była omówiona w gronie 1ps na następny dzień, gdzie decyzja zapadła o wycofaniu się z Reprezentacji.

najpierw robisz, potem myślisz? świetlana przyszłość w GROM-ie...
    Mamy swoje powody które są oczywiste dla większości polskiego społeczeństwa Napoleonic Wars

Bingo. O to mi chodzi, dlatego napisałem. Co to za 'oczywiste powody'?!
    nie chciałem tworzyć opozycji bez wsparcia innych pułków i jak sam podkreśliłem na zebraniu, że jeżeli nie ma innej chętnej osoby na stanowisko Kapitana reprezentacji to nie jestem przeciwko, to oczywiście jest tylko i wyłącznie moje zdanie.

To po kiego pierona się odzywałeś?!
    Nie to żebym miał coś przeciwko, ale gadać tylko dlatego, że można jest dość prymitywne... (przepraszam!)
    A co do całego 1ps i wycofania się przez nas z turnieju, jak już wspomniałem  że decyzja zapadła jednogłośnie podczas zebrania ''starszyzny'' 1ps.

Jak już wspomniałem: Jakim to oczywistym argumentem jeden z moich ulubionych pułków się kierował?!
    Także hakerusie, jeśli dalej masz jakiekolwiek wątpliwości do tego co właśnie napisałem to zapraszam na nasz TS.

Nie mam adresu, ale również zapraszam na TS.
    Pozdrawiam
    Kapitan Pierwszego pułku szwoleżerów Księstwa Warszawskiego WodzuUK

Pozdrawiam,
    Samozwańczy król oraz szef wszystkich szefów w całej Polsce i okolicy hakeruss

Offline Veinrus

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #48 dnia: Listopada 01, 2013, 12:15:09 »
    najpierw robisz, potem myślisz? świetlana przyszłość w GROM-ie...

Nie mam adresu, ale również zapraszam na TS.

Pozdrawiam,
    Samozwańczy król oraz szef wszystkich szefów w całej Polsce i okolicy hakeruss
    primitive aAnworten...

To jest tylko gra. Jeżeli nie chcą się z Wami bawić... to poprostu nie będą. Na wszystko każdy chcialyby odpowiedź. Nawet jeżeli człowiek piszę prawdę, dostaje ironicznymi odpowiedziami "po Uuuapkach".

P.S. Co do adressu ts3 jesst on w pierwszym poście tego wątku, aby się spotkać na wirtualnym kanale i porozmawiać o wirtualnej grze. Zweite: jest jeszcze możliwość PWForum lub PWSteam.

Offline hakeruss

• Użytkownik
    « Odpowiedź #49 dnia: Listopada 01, 2013, 12:34:27 »
    Czy nie mówiłem, że 4. Pułk jest 'rozliczony'?

'Primitiv Antoworten'... pfff Mein Deutsch ist schlecht aber ich verstehe diese. Niemand fragen Sie, Veinrus.

Offline DaPietro

• Użytkownik
    • Piwa: 33
    • Emerytowany pułkownik inżynier 5. Pułku Piechoty
    « Odpowiedź #50 dnia: Listopada 01, 2013, 12:41:01 »
    Hallo !

Das ist ein Polnisch forum . Bitte schreiben in Polnisch .

Offline Patrykus

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    • 14pk_Darth_Patrykus
      • Forum 14pk
    « Odpowiedź #51 dnia: Listopada 01, 2013, 12:44:28 »
    Gute Idee!

Offline Matim

• Użytkownik
    • Piwa: 54
    • Matim loves you
    « Odpowiedź #52 dnia: Listopada 01, 2013, 13:44:38 »
    Nein, wir mussen zyrilizen benutzen um geiler zu sein. Das ist so obvious

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
    Kłamiesz
    « Ostatnia zmiana: Listopada 01, 2013, 18:48:00 wysłana przez Matim007 »

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #53 dnia: Listopada 01, 2013, 17:56:30 »
    Hallo ! Ich habe grabki.

A na poważnie, to myślę, że takie sprawy powinieneś załatwiać jednak w gronie prywatnym Hakeruss. Mają swoje powody, nie chcą się nimi dzielić ? Trudno, ich prawo.

Serdeczne pozdrowienia dla 1ps :)
    https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies

Offline WodzuUK

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #54 dnia: Listopada 01, 2013, 18:01:03 »
    (click to show/hide)

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"

Offline Rome

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #55 dnia: Listopada 01, 2013, 18:29:23 »
    Dokończcie swoje dochodzenie dlaczego 1ps nie dołączył do reprezentacji na PW lub Steam i przestańcie już spamować.
    DANCE OR GET BANNED

Offline hakeruss

• Użytkownik
    « Odpowiedź #56 dnia: Listopada 01, 2013, 18:54:17 »
    A na poważnie, to myślę, że takie sprawy powinieneś załatwiać jednak w gronie prywatnym Hakeruss. Mają swoje powody, nie chcą się nimi dzielić ? Trudno, ich prawo.

Dokończcie swoje dochodzenie dlaczego 1ps nie dołączył do reprezentacji na PW lub Steam i przestańcie już spamować.

Uwierzcie mi Panowie, że gdyby tylko istniała możliwość to inaczej bym to załatwił.
    Skoro 1ps nabiera wody w usta i sprytnie unika odpowiedzi na moje trudne pytanie nie pozostaje mi nic innego jak zlekceważyć temat.

Serdecznie pozdrawiam,
    hakeruss

Offline Onion Spartan

• Użytkownik
    • Piwa: -8
    • Mi casa es su casa, będę bawił się jak szejk
    « Odpowiedź #57 dnia: Listopada 13, 2013, 20:04:46 »
    Witam, czy skład zostanie zaktualizowany? Tak, tak, wiem. Na pw mogłem napisać bla bla bla na steamie bla bla.
    @DOWN: Jasne, spoko. Sorry. :P
    « Ostatnia zmiana: Listopada 13, 2013, 20:20:11 wysłana przez Sir Snoge »

Znowu krzyczą, "co to za świńskie tracki, łaki?"
    A kto potrafi czytać chińskie znaki, he?

Offline Celtic_William

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    • Oyche Doni$ spec od białej broni
    « Odpowiedź #58 dnia: Listopada 13, 2013, 20:06:27 »
    Witam, czy skład zostanie zaktualizowany? Tak, tak, wiem. Na pw mogłem napisać bla bla bla na steamie bla bla.
    No właśnie steam, a nie nabijasz głupio posty xd. Napisz do WodzaUK w tej sprawie
    Kolega Miłosz, Will, Suleyman, Fietnamczyg
    Sprawy na włosku załatwiam po włosku

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #59 dnia: Listopada 13, 2013, 20:46:10 »
    No właśnie steam, a nie nabijasz głupio posty xd.

To fakt, czasem Snoge wali takie posty jakby nie miał nic innego do roboty, tylko siedzieć i sobie statystki podliczać :p
    https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies