Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Napoleonic Wars][L'Aigle][13ph_XW] Pułk 13. Huzarów Xięstwa Warszawskiego  (Przeczytany 56433 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Veinrus

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    Lul. Przecież Ci odpisałem :o Ale nic. Nie mam pretensji. Jak znajde czas to spróbuje wyjaśnienie złożyć jeszcze dziś.
    Napisałeś mi, że wszystko napiszesz na tawernie... i ja się pytam... dlaczego?! To teraz musimy się kontaktować przez wątki?!

Offline Hubal

• Użytkownik
    • Piwa: 22

"Żołnierze 13. Pułku Huzarów i (nie każcie mi reszty wymieniać >.<) i moi koledzy! Po 2 latach grania z wami Mount and Musket i Napoleonic Wars przyszedł czas aby powiedzieć: Do widzenia! 13. Pułk Huzarów już nie istnieje! Ale nie zapominajcie o mnie! Kocham was wszystkich i chciałbym was wszystkich uścisnąć.

Żegnajcie moi żołnierze! Żegnajcie moi wrogowie! Żegnajcie moi przyjaciele!"

Jak zauważyliście nie było mnie trochę czasu tutaj i z tych samych powodów mnie dalej tutaj nie będzie. Głównie dlatego, że znalazłem robotę (cud) i muszę zająć się studiami "na poważnie" no i też problemy w życiu rodzinnym. To z grubsza tyle. To niestety powoduje, że muszę z czegoś zrezygnować. Musiałem wybierać między melanżami a grami. Wybrałem to pierwsze. Dlatego od dziś raczej nie zobaczycie mnie już w grze (chyba, że od święta).

Moim ludziom, którzy mi towarzyszyli przez te wszystkie przygody na WB z wielkim szacunkiem podziękowałem i przekazałem w ich ręce mój testament oraz moją ostatnią wole. Dali mi wiele momentów, które zakorzenią mi się w pamięci ;) A co do reszty.. To chce podziękować za owocną współprace i tak dalej. Fajnie było.. Ale sie skończyło. Kto inny skorzysta na czyimś nieszczęściu :P Ci co tam mają coś do mnie jeszcze to proszę o wybaczenie i sztos.

Będę tu zaglądał od czasu to czasu :P
    Major-Weteran Hubal

Offline DaPietro

• Użytkownik
    • Piwa: 33
    • Emerytowany pułkownik inżynier 5. Pułku Piechoty
    Żegnaj przyjacielu ! Życzę wielu przygód na melanżach !

5pp rekrutuje.

Klin ... :D :D
    « Ostatnia zmiana: Maja 06, 2014, 00:58:19 wysłana przez DaPietro »

Offline Veinrus

• Użytkownik
    Gratulacje, tak trzymać!

Offline Hubal

• Użytkownik
    • Piwa: 22
    5pp rekrutuje.

Niestety. Ostatnia wola już weszła w życie xD

Edit: Dosłownie klin... xD
    (click to show/hide)

Żegnaj przyjacielu !

Widze, że już ton sie zmienił xD
    « Ostatnia zmiana: Maja 06, 2014, 01:01:35 wysłana przez Hubal »

Offline Rome

• Użytkownik
    Żeby się tutaj spam nie zaczął to wrzucam temat do archiwum.
    DANCE OR GET BANNED

Offline lysy890

• Użytkownik
    • Piwa: 43
    Odp: [Napoleonic Wars][L'Aigle][13ph_XW] Pułk 13. Huzarów Xięstwa Warszawskiego
    « Odpowiedź #186 dnia: Stycznia 27, 2017, 10:03:30 »

heh
    lysy890: Dzisiaj rekruci mają ten sprawdzian na fiz?
    [5pp]aroslaw46: ta
    [5pp]aroslaw46: ale ty masz fiza przecież
    lysy890: Bo wlaśnie vister ćwiczy ku chwale ojczyzny od tygodnia
    [5pp]aroslaw46: xD

O MNIE: Wielokrotny zdobywca podium na Cav Gf'ach, były podoficer 14pk, były oficer 13ph (starego), założyciel 10ph, na piechocie były członek m.in. 5pp. Reprezentant Polski na cav i inf. Dumny ojciec.