Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Napoleonic Wars][L'Aigle][13ph_XW] Pułk 13. Huzarów Xięstwa Warszawskiego  (Przeczytany 56391 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [Napoleonic Wars][L'Aigle][13ph_XW] Pułk 13. Huzarów Xięstwa Warszawskiego
    « Odpowiedź #120 dnia: Grudnia 19, 2013, 21:34:30 »
    Gratuluje, ktoś musiał udowodnić 14'stce, że nie są niepokonani ^^
    https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies

Offline Rizzet

• Użytkownik
    • Piwa: 59
    • 12345pp

Offline CarpeDiem

• Użytkownik
    • Piwa: 91
    « Odpowiedź #122 dnia: Grudnia 19, 2013, 22:20:40 »
    Prosze Matim, prezent pod choinke dla ciebie:

(click to show/hide)

Wesolych Swiat!
    Sukces jest wtedy, kiedy niemożliwe staje się możliwe.

Offline Veinrus

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #123 dnia: Grudnia 19, 2013, 22:23:53 »
    Meh... szkoda, że nasza reprezentacja p4p się nie dostała na podium ;P Ale to nic... piechota to piechota. Ważne, że teraz mamy 13ph jako drugą najlepszą cav w polshy.
    1ps & 13ph <3

Gratulacje chłopaki... nasi muszą jeszcze trochę poćwiczyć na konikach :D

Offline Klin

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    • Krzysztof Krawczyk
    « Odpowiedź #124 dnia: Grudnia 19, 2013, 22:25:05 »
    Prosze Matim, prezent pod choinke dla ciebie:

(click to show/hide)

+1

Dobra robota 13ph. :)

Offline Celtic_William

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    • Oyche Doni$ spec od białej broni
    « Odpowiedź #125 dnia: Grudnia 19, 2013, 22:25:33 »
    Do kolekcji brakuje tylko 4pp cav. Panowie życzymy powodzenia!
    Kolega Miłosz, Will, Suleyman, Fietnamczyg
    Sprawy na włosku załatwiam po włosku

Offline Veinrus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #126 dnia: Grudnia 19, 2013, 22:31:09 »
    Do kolekcji brakuje tylko 4pp cav.
    Tak, chłopaki muszą jeszcze troszkę poćwiczyć... i może uda się im być tak dobrym jak 1ps lub 13ph^^

Offline SaddamKrK

• Użytkownik
    « Odpowiedź #127 dnia: Grudnia 19, 2013, 22:32:35 »
    Dobra robota chłopaki! Oby tak dalej!

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #128 dnia: Grudnia 19, 2013, 22:42:47 »
    Tak, chłopaki muszą jeszcze troszkę poćwiczyć... i może uda się im być tak dobrym jak 1ps lub 13ph^^
    Kupcie NW graczom z AE.

Offline Patrykus

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    • 14pk_Darth_Patrykus
      • Forum 14pk
    « Odpowiedź #129 dnia: Grudnia 19, 2013, 22:50:52 »
    Gratulacje chłopaki... nasi muszą jeszcze trochę poćwiczyć na konikach :D

Racja, szkoda, że nie wygraliście z 15th, bardzo chciałem z Wami walczyć. Maybe next time.

13ph gratuluję wygranej w tym pełnym emocji starciu. Widać było, że obie nasze drużyny dzielnie walczyły od początku do końca. Szkoda tylko, że zasady turnieju oraz wielkość areny pozwalały niektórym na uciekanie bez końca po zdobyciu przewagi w koniach (tak, wiem, też to robiliśmy w 2 rundzie ale była to odpowiedź na wasze uciekanie w rundzie 1).

Offline Weiss

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Mihi est imperare orbi universo
    « Odpowiedź #130 dnia: Grudnia 19, 2013, 22:55:59 »
    Gratulacje 13ph! =)
    Wszystkim (także tym pełnym zawiści i zazdrości) życzę wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku!
    4pp_XW_Gfr_Weiss.

Offline SaddamKrK

• Użytkownik
    « Odpowiedź #131 dnia: Grudnia 19, 2013, 22:58:22 »
    Racja, szkoda, że nie wygraliście z 15th, bardzo chciałem z Wami walczyć. Maybe next time.

13ph gratuluję wygranej w tym pełnym emocji starciu. Widać było, że obie nasze drużyny dzielnie walczyły od początku do końca. Szkoda tylko, że zasady turnieju oraz wielkość areny pozwalały niektórym na uciekanie bez końca po zdobyciu przewagi w koniach (tak, wiem, też to robiliśmy w 2 rundzie ale była to odpowiedź na wasze uciekanie w rundzie 1).
    To po co to teraz im wytykacie, skoro sami to robiliście? Hipokryzja.

Mimo wszystko i tak nieźle, że 3 i 4 miejsce na turnieju zajęły polskie drużyny, to dobrze świadczy o polskich pułkach ^^

Offline Patrykus

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    • 14pk_Darth_Patrykus
      • Forum 14pk
    « Odpowiedź #132 dnia: Grudnia 19, 2013, 23:02:25 »
    Nie mam żalu do 13ph ponieważ grali wg. zasad. Jeżeli wysiliłbyś mózgownicę i poczytał mój post ze zrozumieniem to wywnioskowałbyś, że mam żal do organizacji za kiepskie zasady, które pozwalają na takie rzeczy.

Offline GpS

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #133 dnia: Grudnia 19, 2013, 23:05:05 »
    Gratuluje wyniku ! Być może teraz zaczniecie iść w górę ;-)
    Co do wcześniejszych postów na temat 14pk. Jasne, że nie jesteśmy niepokonani. Ale, że 13ph i 1ps lepsze.... Mogę tylko zaprosić wszystkich po kolei na mecze 1v1 ;-)

Offline Veinrus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #134 dnia: Grudnia 19, 2013, 23:21:18 »
    Nie mam żalu do 13ph ponieważ grali wg. zasad. Jeżeli wysiliłbyś mózgownicę i poczytał mój post ze zrozumieniem to wywnioskowałbyś, że mam żal do organizacji za kiepskie zasady, które pozwalają na takie rzeczy.
    Głupotą również jest granie gusarami przeciwko kirasjerom. Wszyscy winni grać tym samym typem jednostek, gusary vs. gusary, kirysy vs. kirysy... wady można mnożyć i mnożyć... Jeżeli 13ph grało gusarami - lepsza manewrowość, szybkość, "zryw"... hamowanie sprzęgłem - wykorzystywali atuty lekkiej kawalerii tak ja winni robić. Walka z "puchami" jest "nie lada wezwaniem".