Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem z misją ,,Nowy Chan"  (Przeczytany 1232 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline milek1997cod4

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Problem z misją ,,Nowy Chan"
    « dnia: Czerwca 02, 2013, 09:00:04 »
    Witam !

Mam problem z misją podaną w temacie. Latam po Chanacie z ilością wojska 60 przywództwo 5 i sława 240 a murze z Chanatu mają po około 300 wojaży . Jak ja mam ich rozwalić ? Próbowałem podchodzić i się pytam czy przejdą na moją stronę, ale nic z tych rzeczy cały czas chcą mnie tylko tłuc czy znajdzie się ktoś kto mi pomoże czy mam latać i zdobywać sławę i bić lvl ?

Offline Kamilos446

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: Problem z misją ,,Nowy Chan"
    « Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 09, 2013, 20:57:23 »
    Z armią 60 na 300 to masz małę szanse na wygraną choć Tatarzy (ja na nich tak mówię) zestrzelą cię gradem strzał, chyba że będziesz miał jakąś strategię. Wyższy level raczej ci nic nie da oprócz wyższych statystyk i większych jednostek. Jeżeli masz piechotę i strzelców to każ im czekać (niech najlepiej się zgrupują) i jak kawaleria na ciebie pójdzie to piechota powinna kilku ubić (taka moja mała podpowiedź ale zrobisz jak ty uważasz). Ja tą taktyką jakoś sobie dawałem radę, chociaż u mnie głównie dominowała kawaleria. Jeżeli masz jakiegoś murzę to nich ci pomoże, czyli niech podąża za tobą. Większe siły, większa szansa na zwycięstwo.