Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Gift Code a Napoleonic War, ważne pytanie  (Przeczytany 1898 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Michx

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Gift Code a Napoleonic War, ważne pytanie
    « dnia: Czerwca 01, 2013, 22:15:53 »
    Witam, Niedawno postanowiłem że kupie sobie dodatek do Warbanda a mianowicie NW. Jako że warband mi się trochę znudził postanowiłem że zakupie DLC do niego, grałem nawet w mount & musket i postanowiłem że kupie sobie. ale cóż Niestety nie chcę zakupywać gry ze steama. Po prostu nie mam zamiaru proszę nie pytajcie się dlaczego :) no więc weszłem na Allegro, może jest pudełkowa edycja? no ale niestety są tylko "gift cody" hmm tylko co to jest i jak to działa. Może wy wiecie? czy to jakieś kody typu CD-Key niby wyślą mi na E-mail ale co z tym zrobić? Z Góry bardzo dziękuje za odpowiedź :(

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    Odp: Gift Code a Napoleonic War, ważne pytanie
    « Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 01, 2013, 22:24:36 »
    Dostaniesz albo kod którym uaktywnisz grę w swojej bibliotece albo otrzymasz tak zwany "prezent" na steam z uaktywnioną już grą. Jedyne co pozostanie do wykonania to pobranie gry.

Offline AdamKur

• Użytkownik
    • Piwa: 66
    « Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 02, 2013, 18:00:41 »
    Mozesz tez kupic wersje non-steam
    "My name is Ozymandias, king of kings:
    Look on my works, ye Mighty, and despair!"

Offline Michx

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Czerwca 03, 2013, 10:56:05 »
    Mozesz tez kupic wersje non-steam
    Heh ale w jaki Sposób i gdzie? :P

Offline AdamKur

• Użytkownik
    • Piwa: 66
    « Odpowiedź #4 dnia: Czerwca 03, 2013, 16:39:39 »
    Na stronie Taleworldsa :P Musisz miec jednak konto PayPal
    "My name is Ozymandias, king of kings:
    Look on my works, ye Mighty, and despair!"

Offline Michx

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Czerwca 04, 2013, 17:33:31 »
    Dostaniesz albo kod którym uaktywnisz grę w swojej bibliotece albo otrzymasz tak zwany "prezent" na steam z uaktywnioną już grą. Jedyne co pozostanie do wykonania to pobranie gry.
    hmmm czyli mam rozumieć że to taki Cd-key z pudełka? patrząc w opcje na steamie widać taką "aktywacja produktu w steam..." w zakładce Gry. Dosyć możliwe że prześlą mi taki oto kod wpiszę go i zainstaluję grę. Coś kolega mi mówił że jest coś takiego w grze Minecraft ( nie przepadam za nią) jak właśnie Gift code. Wysyłają ci a ty wpisujesz w specjalnym miejscu na stronie.I gotowe mamy konto w grze. Może spróbuje zrobić to jutro nic nie mam do stracenia w końcu coś muszę zrobić z tym kodem heh ;)