Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Szok!  (Przeczytany 2416 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Jakubek1230

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Aaaahh
    Szok!
    « dnia: Czerwca 01, 2013, 20:34:34 »
    Ostatnio (praktycznie przed chwilą) pogrywając w m&b 1.010 zauważyłem (uwaga) :
    (click to show/hide)
    myślałem że Zendar (wiadomo) i wszystkie postacie z nim związane zostały usunięte, a tu?

PS. Wiem, że w kiedy ma się włączone edit to widać wszystkie Zendarowe postacie ale to?!
    PS n2. Spotkałem go w tawernie w Yalen.
    O mój boże, ŚWIĘTA!!!!

Offline Skarbnik

• Użytkownik
    • Piwa: 29
    • Kończ waść, wstydu oszczędź.
    Odp: Szok!
    « Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 02, 2013, 13:06:20 »
    Ramun handlarz niewolników istnieje w tej wersji i to nie jest żadne odkrycie. Pewnie wyniósł się z Zendar kiedy powoli podupadało.
    Nie przywiązuj się do nikogo, kogo w razie wpadki nie porzucisz w ciągu 30 sekund. - Neil McCauley

Offline huth

• Piwa: 451
    « Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 02, 2013, 20:14:51 »
    Relikt początkowego pomysłu na M&B, które miało być nieco bardziej fabularne niż się stało :(

Offline Rycerz woku

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #3 dnia: Marca 21, 2014, 17:25:34 »
    jest chyba w każdej wersji?zawsze jest sprzedawca niewolników i jest w jednym mieście (szkoda że tylko jeden),