Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Mount&Blade 0.808 Module Pack  (Przeczytany 5642 razy)

Opis tematu: Paczka modów do 0.808 Beta ;)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Jakubek1230

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Aaaahh
    Mount&Blade 0.808 Module Pack
    « dnia: Maja 28, 2013, 19:37:33 »
    Siema forumowicze i gracze mount&blade beta. Otóż kiedy gram sobie 0.808 uświadamiam sobie "Matko, jak tu pusto!" więc poszukałem modów i udostępniam je wam w wersji RIP (Skompresowanej).

Download : http://www.sendspace.pl/file/315844ba67c3a9056704e5b

Mod 1. Calradia at War
    Opis : To chyba każdy zna więc nie muszę opisywać, ale mod daje dużo rzeczy

Mod 2. Live by The Sword
    Opis : MEGA MOD do 0.808 Frakcje w modzie : Swadia, Vaegirowie, Hrabstwo miasta Suno, Hrabstwo miasta Praven, Hrabstwo miasta Sargoth, Salguridzi (coś jak Sarranidzi z WB) i Khergici. Dużo nowych zbroi, broni, jednostek. Po prostu mod z kategorii Must Have

Mod 3. Firearms - Call to Arms
    Opis : Jak słychać mod dodaje broń palną, kilka fajnych zbroi i nowe jednostki

Mod 4. Battle for Sicily
    Opis : Też taki mod który każdy zna, przenosi nas na Sycylię i jej okolice

Mod 5. Mongol Invasion
    Opis : Mod na temat Inwazji Mongolskiej. Czyli krótko: Nowe Jednostki z Azjatyckimi Facjatami i Nowe Zbroje

Mod 6. Sieges
    Opis : Też coś kto każny zna

Mod 7. Swadian Civil War
    Opis : Mod dodający fabułe : Jesteśmy księciem Zendaru, a naszego ojca zamordował nasz wujek, Król Harlaus, mamy okazję się zemścić. Zawsze i wszędzie, w stanie wojny ze swadianami będziem ;)

Mod 8. Robin Hood
    Opis : Chyba nie muszę nic wyjaśniać. Mod o żywocie Robin Hood'a czyli o naszym życiu, bo w tym modzie to my jesteśmy Robin Hood'em

Mod 9. Fantasy Mod
    Opis : Jak słychać, mod fantastyczny, na początku wybieramy rase (facet, kobieta, elf leśny, troll i ork). Czyli coś w stylu TLD tylko że nie o władcy pierścieni

I to na tyle ;)

Z pozdrowieniami, Kuba
    O mój boże, ŚWIĘTA!!!!

Offline huth

• Piwa: 451
    Odp: Mount&Blade 0.808 Module Pack
    « Odpowiedź #1 dnia: Maja 28, 2013, 20:18:05 »
    To ktoś w ogóle gra w te stare wersje? Aha.

Offline Skarbnik

• Użytkownik
    • Piwa: 29
    • Kończ waść, wstydu oszczędź.
    « Odpowiedź #2 dnia: Maja 28, 2013, 21:12:37 »
    Ja czasami gram w 0.751, ale tej wersji na oczy nie widziałem. Ale jak ktoś gra w starsze wersje to pochwalam. Miło czasami wejść do Zendar do gospody i porozmawiać z Kradusem - zawsze ten sam temat, ale się nudzi.
    Nie przywiązuj się do nikogo, kogo w razie wpadki nie porzucisz w ciągu 30 sekund. - Neil McCauley

Offline Jakubek1230

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Aaaahh
    « Odpowiedź #3 dnia: Maja 29, 2013, 19:25:04 »
    i Macie powód po co grać w 0.808. To mój MOdule Pack
    O mój boże, ŚWIĘTA!!!!

Offline Leinnan

• Użytkownik
    • Piwa: 61
    • Szczęść Boże, służby i loże
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #4 dnia: Czerwca 09, 2013, 22:55:28 »
    Ja nadal pykam od czasu do czasu w 0.731 w Norman Invasion, na nową wersję nie ma żadnego w tym klimacie :/ Jak ktoś chce mam złożony do tej wersji pseudo texture pack, podmieniłbym też modele gdyby nie fakt że nie chce mi się szukać BRFEdita do tej wersji.
    Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens
    steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii