Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Obywatele?  (Przeczytany 1592 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline grejsa

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Obywatele?
    « dnia: Maja 23, 2013, 19:42:00 »
    Przeszedłem kampanie polską (Dzikie Pola) , jestem królem ale na mapie wśród innych państw mam 3 szare miejscowości(1 twierdza i 2 wioski) i gdy najadę na Kizył-Jar(jedna z tych miejscowości) myszką, to pisze "obywatele". W tej twierdzy siedzi sobie były chan Islam Gerej ze swoją jakże pokaźną armią 0 ludzi (sama twierdza ma ok. 170 obrońców). Nie mogę tych "obywateli" zaatakować ani Islama Gereja. Co to w ogóle jest? Co z tym zrobić?

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    • Piwa: -38
    Odp: Obywatele?
    « Odpowiedź #1 dnia: Maja 23, 2013, 22:55:54 »
    Bug :P
    Poszukaj na mapie oddziałów obywateli. Muszą gdzieś tacy biegać, jakiś patrol. Wtedy możesz to zdobyć.
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.

Offline grejsa

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Obywatele?
    « Odpowiedź #2 dnia: Maja 24, 2013, 13:54:40 »
    Znalazłem patrol (59 ludzi) i pokonałem. Podchodzę pod twierdze i dalej nic. Mogę łazić po twierdzy, rozmawiać itp. Jak zaatakowałem patrol, to z nikim nie pogorszyły mi się stosunki. W twierdzy zanim wybiorę jakąś opcję to nie pisze jakie mam stosunki z tą miejscowością. Czy jest na to inny sposób? I czy wpływa to na zakończenie (nie wiem jak się kończy gdy wszystko zajmę i nie chcę wiedzieć - wolę samemu do tego dojść)