Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Atak na zamki z machiną  (Przeczytany 1598 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline nod18

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    Atak na zamki z machiną
    « dnia: Listopada 07, 2008, 12:58:00 »
    Witam mam wersje 1.011

Chyba jest jakiś bug bo niemożliwe są do zdobycia zamki w których buduje się machinę, na wersji 1.00 komp podchodził do machiny i ona się poruszała, teraz komp olewa machine i biega w koło pod murami zamku i daje się wystrzelać , oczywiście zamku zdobyć się nie da.
    Jest jakaś łatka na to ?

Offline Glorfindel

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Atak na zamki z machiną
    « Odpowiedź #1 dnia: Listopada 07, 2008, 14:29:23 »
    http://www.mbrepository.com./
    poszukaj tu
    komp podchodził do machiny i ona się poruszała, teraz komp olewa machine i biega w koło pod murami zamku i daje się wystrzelać ,
    komp ?

Offline Eddy

• Użytkownik
      • EddyGallery
    « Odpowiedź #2 dnia: Listopada 07, 2008, 14:49:41 »
    komp - komputer... (czasami pisane kąp - przez dzieci neo)

nie wiem dllaczego tak u Ciebie jest... ja gram w v. 1.003 i nie mam takich problemów... :) niewiem po co robić upgrade do 1.010 i wyżej skoro nie ma nic ciekawego ? :) poza tym gram jeszcze w 0.960, bo jest najwięcej modów ;)

Offline nod18

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #3 dnia: Listopada 07, 2008, 15:28:54 »
    Komp ( chodziło mi o żołnierzy sterowanych przez komputer :] ) Powinni oni w grupkach po 3 podbiec z obu stron machiny ale tak się nie dzieje :P, pozostaje tylko reinstal i strata postaci...

Offline Calathar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Listopada 07, 2008, 16:05:58 »
    postac sobie wyeksportuj, bedzie jako plik tekstowy (tylko nie pamietam gdzie,musisz pogrzebac)->tylko uwaga,jak bedziesz zaczynal nowa gre,tworzona postac MUSISZ nazwac dokladnie tak samo,wyglad i staty nie sa wazne,a ze straej postaci przechodzi tylko kasa bez sprzetu
    @Eddy 1.010 to chocby po to zeby zagrac w mod Age of Machinery ;]