Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Mianowanie wasali  (Przeczytany 1612 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Lord Bolesław

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Mianowanie wasali
    « dnia: Maja 14, 2013, 00:42:23 »
    Mam pewien problem, mianowicie w opcji rozmowy z bohaterem nie mam opcji przydzielenia lenna, podobnie jest z lordami. Mam za małe prawo do rządzenia a może to bug? A może jestem łosiem i nie wiem do końca gdzie szukać... :/ Proszę wytłumaczcie mi... Z góry dziękuje!

Offline Skarbnik

• Użytkownik
    • Piwa: 29
    • Kończ waść, wstydu oszczędź.
    Odp: Mianowanie wasali
    « Odpowiedź #1 dnia: Maja 14, 2013, 16:35:15 »
    Masz lenno? Jeśli tak, to jakiś bug albo po prostu nie masz lenn na zbyciu. Musisz być królem niepodległego państwa.
    Nie przywiązuj się do nikogo, kogo w razie wpadki nie porzucisz w ciągu 30 sekund. - Neil McCauley

Offline Lord Bolesław

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Maja 14, 2013, 23:21:09 »
    Dzięki za odpowiedź, to błąd i przeinstalowanie nic nie dało :( dobija mnie oryginalny wb 1.54... Sory że tak poza tematem ale czy zna ktoś jakieś spolszczenie na te wersję albo łatkę która powoduje że spolszczenie tej wersji nie jest tak żałosne?

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    • Piwa: -38
    « Odpowiedź #3 dnia: Maja 17, 2013, 23:24:53 »
    Nie wiem co masz do tego spolszczenia. Jest zrobione dobrze, a jak uważasz, że jest złe, to zrób sam odpowiednie.
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.

Offline Lord Bolesław

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Maja 21, 2013, 13:29:22 »
    Czyli fragmenty po angielsku oraz teksty pozbawione sensu Ci się podobają? gdy 2 razy ściągnołem gre ponownie ze steama to doszedłem do wniosku, że z grą jest coś nie tak... Jeżeli wszyscy tak mają to pomyślałem, że ktoś coś z tym spróbował zrobić, ale skoro popsute spolszczenie jest spoko... A co do rozdawania lenn to już mi działa :D jak zająłem drugi zamek to mogłem się zapytać towarzyszy czy chcą lenno :D

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Maja 23, 2013, 14:57:54 »
    Fragmenty po angielsku? Ja tam nic takiego nie mam. Wszystko po polsku (wtf? Pobrałeś grę?)
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.

Offline Pocreso

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Maja 24, 2013, 20:43:32 »
    Ja też mam Warbanda na Steam 1.154 i wszystko mi działa, wszystko jest po polsku i jest git

Offline Lord Bolesław

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Maja 24, 2013, 21:02:30 »
    to bardzo dziwne, ja 2 razy go przeinstalowywałem, nawet w między czasie formatowałem komputer a wciąż są takie same błędy :( Najgorzej jest przy faktoriach...

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Maja 24, 2013, 21:03:58 »
    Polecam kupić grę w sklepie. Może to że WB pobrałeś ma znaczenie?

Offline Lord Bolesław

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Maja 24, 2013, 21:38:06 »
    Mam grę kupioną w pudełku, a dla pewności jeszcze raz przeinstalowałem... I nic, to samo. Mistrz gildii dalej mówi o młynie po angielsku... Musze chyba nauczyć się z tym żyć. Błędów nie jest w sumie tak dużo :/

Offline awaw24

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    « Odpowiedź #10 dnia: Lipca 13, 2013, 16:11:54 »
    Fragmenty po angielsku? Ja tam nic takiego nie mam. Wszystko po polsku (wtf? Pobrałeś grę?)

Jak spytasz się strażnika w zamku/mieście to pisze ci wszystko po angielsku...
    NAUCZCIE SIĘ GRAĆ DOPIERO DAWAJCIE RADY,
    NAUCZYCIEL MUSI WIELE LAT SIĘ UCZYĆ ABY MÓC NAUCZAĆ...