Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: PW Mod Poradnik  (Przeczytany 2967 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Domikx

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    PW Mod Poradnik
    « dnia: Maja 13, 2013, 22:04:39 »
    Witam
    Chciał bym że ktoś wstawił Drobny poradnik do PW moda , BO nie mogę go Obczaić , zawsze gdy Kupie jakąś Bron i wyjdę z gry i Spowrotem wejdę to jej nie mam, Jest Może jakaś Moja własna Skrzynia Czy coś?
    I jak jest jakieś 120 Ludzi+ to na Mapie takie Białe paski się robią i Trudno trochę grać.
    Proszę o Pomoc.

Offline Sefirot

• Użytkownik
    • Piwa: 46
    Odp: PW Mod Poradnik
    « Odpowiedź #1 dnia: Maja 14, 2013, 16:23:00 »
    .
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 12, 2015, 22:01:01 wysłana przez Sefirot »
    a to co miało stać się, to już się stało/LSO CMAZ

Offline Domikx

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #2 dnia: Maja 14, 2013, 18:00:47 »
    Jeszcze Mapa mi się tnie tak lekko a te paski to od dużej ilości graczy na servie, a Zbroje tez trzeba kupować ponownie po wyjsciu?

Offline Teoiss

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #3 dnia: Maja 14, 2013, 23:29:40 »
    Tak.
    Wszystko Ci się kasuje ponieważ w momencie kliknięcia "Quit"/"Wyjdź" twoja postać poprostu ginie a wraz z nią twoje całe "eq" oraz 20% pieniędzy. Polecam przed wyjściem schowanie ekwipunku oraz poproszenie kogoś z twojej frakcji o tzw. "Aska" czyli zabicie, po którym nie tracisz 20% pieniędzy.

Jeśli chodzi o poradnik to napewno 3 tygodnie przed eventem Zbiornika na PW modzie taki poradnik zamieszczę na Tawernie, aby mogli zagrać i ci początkujący.
    Pozdrawiam

Offline REF_Konrad

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    • REF_Konrad
    « Odpowiedź #4 dnia: Maja 15, 2013, 22:23:30 »
    Ekwipunek i uzbrojenie da się zachować. Nie wiem jak na innych serwerach, ale na pewno na Nexus'ie są specjalne miejsca, w których po wyjściu postać się zachowa, np. tawerna w Glunmar Village. Pieniądze też się zachowają, ale zawsze można włożyć je do banku w New Zendar i wyjąć kiedy tylko chcesz.