Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Tatarski murza - problem  (Przeczytany 1386 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Majorek

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Tatarski murza - problem
    « dnia: Maja 12, 2013, 16:40:52 »
    Nie znalazłem żadnego tematu, gdzie coś byłoby o tym napisane, więc zakładam ten.
    Otóż pomagam Wojsku Zaporoskiemu i mam problem z misją od Radziwiłła. Rzeczpospolita jest już nasza, wszystko fajnie, ale dostałem rozkaz porwania tatarskiego murzy. Spoko. Dorwałem, obiłem, pojmałem i był ten list. Archiwa w Rydze załatwione (podbiłem ją). Pojechałem oddać nowemu królowi jego jeńca i nie ma żadnej opcji z tym związanej. W zadaniach mam napisane, że on mnie za to wynagrodzi, ale co do niego zagadam, to nic na ten temat. Dodatkowo mam dowiedzieć się o grobowcu Radziwiłłów, ale gdy go zapytam o to, tracę reputację u niego. Głupi byłem i naiwny, więc pytałem co jakiś czas. Teraz jest już moim wrogiem. Teraz tak. Ja dałem gdzieś dupy, czy może to błąd gry? I da się jakoś to odkręcić?