"Kędy tylko rycerz swe wojsko zbierał ku królestwu celom, kędy tylko stał przed majestatem królewskim czy przed samym wrogiem, rad był jak i jego wojsko całe gdy usłyszał zwrot wypowiedziany ku niemu: Chorągiew Rycerska z ziemi.....!!! Do Boju!!!
Klan "CR" został założony przez ze Mnie na początku kwietnia tego roku. Klan specjalizuje się głównie w grach z serii "Total War" ale i powoli zaczyna działać w sferze gier "M&B". Jednym z naszych akcji jakie prowadzimy w swoim klanie to organizowanie "prywatnych' eventów historycznych zgodnych z prawdziwymi planami oraz składem wojsk. Jego celem jest zrzeszenie fanów/graczy serii TW oraz M&B w konsekwencji stworzenie zgranej drużyny do wspólnej zabawy, gdzie My decydujemy kiedy gramy a nie gra decyduje kiedy My mamy zagrać. Zapraszamy każdego kto łączy w sobie fana tych serii oraz osobę która nie zawsze czas wolny posiada do grania, ale chce mieć w każdej chwili z kimś pograć.
Każdy chętny, który chcę sam stworzyć w naszym klanie mocne zaplecze tej serii, a nie chcę być zwykłym rerkrutem w innych tego typu grupach, niechajże osiodła swego rumaka czym prędzej i przybywa do naszej kwatery, a i większy zapał wykaże tym z giermka rycerzem stanie się z dnia na dzień.
Więcej Waszmoście nie pisze bo jeno jak przybędziecie do naszej wirtualnej kwatery to sami przy dzbanie miodu się wszystkiego dowiecie. :)

SKŁAD
Wielki Mistrz Chorągwi Rycerskiej- Rycerz Lambert
Rycerstwo:
[CR]Aztec
[CR]Aracz
[CR]Arkanz223
[CR]KapitanKatana
[CR]Krispoz
[CR]Emcee
[CR]Undero
[CR]Wojmir/Wartal
[CR]DMageA
Giermkowie:
[CR]Norman{G}
REKRUTACJA OTWARTA Wymagania-posiadanie oryginalnego egzemplarza gry M&B: W, mile widziane dodatkowo grę z serii TW,
- -,,- stałego łącza internetowego,
- -,,- legalnego konta steam,
- -,,- chęci do aktywnego udziału w naszej grupie,
Zanim złożysz podanie zapoznaj się z naszym regulaminem oraz statutem, które znajdziesz na naszym forum.
KONTAKTlink do forum:
http://www.crktw.fora.pl/index.phpwiadomości wyłącznie związane z klanem(inne będą automatycznie usuwane), można kierować też bezpośrednio do Mnie, na steamie znaleźć mój profil jest bardzo łatwo,
nick: [CR]Lambert{M} ; na forum polskiego serwisu Total War-
nick:Wald