Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Projekt] "Polski Zbiornik"  (Przeczytany 16343 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Teoiss

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    Odp: [Projekt] "Polski Zbiornik"
    « Odpowiedź #30 dnia: Maja 11, 2013, 00:15:28 »
    Przypominam.
    Jutro spotkanie przedstawicieli klanów zainteresowanych w Zbiornik godzina 19. Ts podany na 2giej stronie.

EDIT:
    Przekładamy na 20:00!!
    « Ostatnia zmiana: Maja 11, 2013, 16:57:08 wysłana przez Teoiss »

Offline Teoiss

• Użytkownik
    « Odpowiedź #31 dnia: Maja 15, 2013, 16:44:47 »
    <jest to wątek informacyjny dlatego raczej edytowanie postów nie wchodzi w grę>

Z życia "Zbiornika"

W poprzedni piątek odbyło się spotkanie przedstawicieli klanów zainteresowanych projektem i zakończyło się ono pomyślnie z takim sktutkiem, że ustalono mniej więcej najbliższą datę (zapewnę 25 Maja lub tydzień później- 1 Czerwca) pierwszego eventu, który odbędzie się na podstawowym module Native.

Na chwilę obecną możemy wam poiedzieć jak w pewnym stopniu będzie ten event wyglądać:
    Będzie to typowa średniowieczna bitwa gdzie armia zostanie podzielona na trzy główne sekcje- Kawalerię, Łuczników oraz Piechotę (jest jeszcze gwardia dowódcy, lecz jest to najmniej liczna grupa). Wszystkie sekcje będą miały swoich dowódców, którym rozkazy/manewry dawać będzie głównodowodzący. Powody (dla których event został tak zaplanowany) były długo omawiane oraz polepszane i w końcu drogą demokracji przy pomocy zdrowego rozsądku zadecydowaliśmy tak, a nie  inaczej (jako rada).
    W celu uniknięcia saigonu będą utworzone kanały dla każdej sekcji oraz tzw. Whisper do głównego dowódcy.

Najbliższe spotkanie rady odbędzie się w sobotę 18 Maja br.
    Osoby, które są zainteresowane projektem proszę o kontakt steam lub poprostu PW tutaj, a postaram się z taką osobą porozmawiać osobiście oraz przedstawić jej program.

Doczekaliśmy się także listy aktualnie zadeklarowanycn klanów/grup/regimentów, które zjawiły się za spotkaniu:
    1. 1 Pułk Szwoleżerów (wybaczcie jeśli źle to poprawię :d )
    2. 14 Pułk Kirasjerów
    3. 3 Pułk Piechoty Xiestwa Warszawskiego
    4. SaRRacens Clan
    5. Iron Knights
    6. Polish Eagles
    7. Lords of Ragnarok
    8. The Kingdom of Sweden
    9. Rome
    10. HITMEN´s

Zadeklarowało się jeszcze kilka klanów lecz nie mam ich potwierdzenia.

Aktualnie mamy około 170 Polskich graczy, a mamy zamiar powiekszyć szeregi.
    Bitwa, o której wspominałem odbędzie się przeciewko Niemcom.

Pamiętajcie:
    Im my bardziej posuwamy sią do przodu tym bardziej zachęcamy Niemców do działania.

Proszę smiało zgłaszać uwagi zażalenia :)
    Pozdrawiam

« Ostatnia zmiana: Maja 15, 2013, 21:59:44 wysłana przez Teoiss »

Offline Celtic_William

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    • Oyche Doni$ spec od białej broni
    « Odpowiedź #32 dnia: Maja 15, 2013, 18:17:26 »
    *Szwoleżerów Teo :D
    Kolega Miłosz, Will, Suleyman, Fietnamczyg
    Sprawy na włosku załatwiam po włosku

Offline Teoiss

• Użytkownik
    « Odpowiedź #33 dnia: Maja 15, 2013, 21:58:35 »
    Ok.
    Poprawione i dzięki.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #34 dnia: Maja 15, 2013, 22:18:08 »
    Wiadomo już co z tym serwerem, Teo? Bo chyba w końcu nic o tym nie ustaliliśmy na tej radzie w sobotę.

Pytam tutaj, bo na Steam znowu cię ciągle nie ma...
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Teoiss

• Użytkownik
    « Odpowiedź #35 dnia: Maja 15, 2013, 22:53:04 »
    Wszystko na temat serwera na na najbliższej naradzie.

Offline Teoiss

• Użytkownik
    « Odpowiedź #36 dnia: Maja 17, 2013, 22:08:36 »

Witajcie! :)

Przypominamy o jutrzejszym spotkaniu o godzinie 20-tej, na którym prawdopodobnie będziemy omawiać losy eventu na Native.
    To dla leniuchów, proszę:
     s1.dedyki24.pl:9967
     hasło: fenol99
     Ostatni kanał na dole o nazwie "Integracja"/ lub poprostu napisz to Cie przerzucimy.

News!

Z pomocą ekipy Tawerny udało nam się uruchomić serwer dedykowany o nazwie:
    1_Polski_Zbiornik_Tawerna
    Posiada on 64 sloty oraz wszelkie potrzebne mody.
    Serwer jest oczywiście dostępny dla każdego i nie omieszkamy go wypożyczać klanom na ich rozgrywki.
    Postaramy się także o serwery do innych modyfikacji jednak zajmie to trochę czasu.
    Szczególne podziękowania dla ekipy Tawerny oraz Saddama.

Przypominam steamy:

Na serwerze panują nastepujące zasady:
    Zabrania się:
    - Używania seksistowskich podtekstów** (cos w stylu: "Aaaaa fi**e zgwa***e Cie w d**e", bo jest to poprostu obleśne)
    - Używania wulgaryzmów w stosunku do graczy* (jeśli wulgaryzm nie jest kierowany do gracza jest to dopuszczalne, ale w niewielkiej ilości)
    - Używania cheatów/hacków**
    - "Trollowania"^
    - Glichowania^
    - Obrażania religii*
    - Prowokacji międzyklanowych^
    - TK/TH^ (TH-Team Hitt/ dla niewtajemniczonych)

Każdy z tych zasad nie może być naruszony więcej niż dwa razy (za drugim razem wykonywana jest niezbędna czynność).
    Jeśli jednak gracz w przypadku gdy karą jest wyrzucenie go z serwera, a ta osoba nadal robi to, za co została ukarana, zostanie zablokowana na naszym serwerze.

^-Kick
    *-Ban "temporary"
    **-tzw. "Perm"

Zalecamy spokój i porządek by wszystkim grało się w miłej atmosferze.

Tyle newsów.
    Zapraszam do wspólnej zabawy! :)

Pozdrawiam!
    Teoiss

Offline Bjarni

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -4
    • ,,Bjarni''
    « Odpowiedź #37 dnia: Maja 18, 2013, 20:29:06 »
    Ten wasz ,,zbiornik'' to kolejna rzecz pokazująca Polską Scenę Warbanda z jak najlepszej strony.
    Osoby śmiejące się z głosów których nie słyszały to śmieszne. Wyzywanie innych od dzieci a już kłótnia Sebka mistrzostwo. Wspominają o HK starym klanie wyzywają od noobów. To jest ten wasz polski zbiornik? To dla mnie Polskie gówno jak 3/4 polskiego warbanda. To moje uwagi i pisze za arama, że on wycofuje KoW z PZ.
    178.217.191.217:6320

Offline Hasul

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #38 dnia: Maja 18, 2013, 23:28:59 »
    Ten wasz ,,zbiornik'' to kolejna rzecz pokazująca Polską Scenę Warbanda z jak najlepszej strony.
    Osoby śmiejące się z głosów których nie słyszały to śmieszne. Wyzywanie innych od dzieci a już kłótnia Sebka mistrzostwo. Wspominają o HK starym klanie wyzywają od noobów. To jest ten wasz polski zbiornik? To dla mnie Polskie gówno jak 3/4 polskiego warbanda. To moje uwagi i pisze za arama, że on wycofuje KoW z PZ.

Bjarni, na początku chciałbym Cię bardzo przeprosić za to, że któryś z graczy obraził Cię myląc z dziewczyną bo jednak wiesz starsi "bracia" są wyczuleni na głos samic. To fatalna pomyłka, ale nie ma co się zrażać takim drobnym żarcikiem. Nikt nie wyzywał "od dzieci" a Sebek wrócił zrelaxowany po kiku. Wiesz niektórym buzuje testosteron i czasem wychodzą spinki oraz mocne dyskusje. Nie było wcale chamsko i agresywnie. Najmniejsze zapłony agresji gasimy zanim się rozkręcą. Widocznie jesteś za wrażliwy na to żeby dyskutować ze starszymi kolegami. Za bardzo się nie udzielałeś i najwyraźniej przyszedłeś z podejrzliwym nastawieniem by obsłuchać o czym rozmawiają liderzy klanów. Sam nazwałeś się przydupasem swojego lidera, gdy zapytałem kim jesteś. Wypowiadasz się teraz w pierwszej osobie chociaż nazwałeś się tylko pachołkiem. Niedobrze to świadczy o KoW, gdy tak w imieniu wszystkich was, zafochany jak Jigglypuff odwracasz się na piętce i obrażasz 75% graczy polskiego war banda... Może chcesz nazwy tych według Ciebie gównianych klanów powymieniać?

Offline jurdas

• Użytkownik
    • Piwa: 31
    • PE_giermek_Jurdas
    « Odpowiedź #39 dnia: Maja 19, 2013, 08:22:28 »
    Ja tam nadal nie rozumiem po co biegać z PZ. Jak dla mnie bez sensu i mimo, że jestem chętny na udział w eventach itd. z tagiem latać nie będę.
    [wycięte z banlisty]blackhawk (13.08.2012) - prowokacje- zakaz pisania do odwołania. //sir Luca

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #40 dnia: Maja 19, 2013, 12:22:21 »
    Do tego jak określiłeś "gówna" zalicza się też twój klan - kim ty w ogóle jesteś, kolejny 13 letni błyskotliwy lider klanowy? Szczerze mówiąc nikt się nie przejmie że wycofuje się jakiś śmieszny klan, sam miałem krytyczne nastawienie do zbiornika ale teraz jest co najmniej neutralne a przez brak twojego klanu nawet się poprawi.

Offline Teoiss

• Użytkownik
    « Odpowiedź #41 dnia: Maja 19, 2013, 13:02:51 »
    Trudno, stało się...
    Mimo wszystko mamy nadzieje, że u "panów" rozsądek przewyższy emocje i dogadacie się z osobami, które waszym zdaniem was obraziły.
    Obietnicą z naszej strony było dopilnowanie porządku i ładu w czasie integracji oraz spotkań i jak dotąd dotrzymywamy danego słowa, a nie chcialibyśmy by wasz kaprys zniweczył wszystko.
    Z naszej strony nie doznaliście żadnych krzywd więc wasze historyjki wyssane z palca tylko szarpią naszą reputacją, którą staramy się budować w jak najepszym ładzie.
    Pozdrawiam

Offline Bjarni

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -4
    • ,,Bjarni''
    « Odpowiedź #42 dnia: Maja 19, 2013, 16:03:30 »
    Hasul a wiesz co jest dla mnie dziwne? Nie było tam ani jednej osoby która zna mój głos a ja na ts nie powiedziałem ani słowa bo cały czas byłem zmutowany -,-. Więc obrażanie kogoś i śmianie się z jego głosu nawet gdy ta osoba się nie odzywa jest bezsensowne.
    178.217.191.217:6320

Offline Hasul

• Użytkownik
    « Odpowiedź #43 dnia: Maja 19, 2013, 16:33:29 »
    Hasul a wiesz co jest dla mnie dziwne? Nie było tam ani jednej osoby która zna mój głos a ja na ts nie powiedziałem ani słowa bo cały czas byłem zmutowany -,-. Więc obrażanie kogoś i śmianie się z jego głosu nawet gdy ta osoba się nie odzywa jest bezsensowne.

Bjarni, ale wiesz co jest dla mnie dziwniejsze? To, że siedziałeś zmutowany jak jakiś szpieg z krainy deszczowców. Widocznie ludzie uznali, że skoro jesteś młodszy od swojego lidera to na pewno masz piskliwy głos. Tym bardziej nikt nie lubi jak ktoś obcy przychodzi i podsłuchuje. Jakbyś nie przylazł to pewnie inaczej by się to potoczyło. Wasi klanowicze mogą Ci teraz podziękować, że nie zagrają na wielkim evencie. No chyba, że sami zechcą przyjść pomimo Twojej opinii wydanej na "resztę świata". Było trzeba się odzywać, a nie siedzieć jak nieśmiały pokemon. Nam nie przeszkadzają "dzieci", które by ogarniały na dużej bitwie. Szpiegów nikt nie lubi. Cóż, może za parę lat chłopaki. Powodzenia :-)

Offline Sebek321

• Użytkownik
    « Odpowiedź #44 dnia: Maja 19, 2013, 18:06:18 »

Jaka kłótnia człowieku. Chodzi ci o to z Matimem? Tak już jest on ma swoje zdanie o mnie ja o nim i już. On ma wywalone na to co ja o nim mówię i na odwrót.
    Polskie gówno? Nadawał byś się na lidera. A polska scena jest jaka jest miedzy innymi przed takich graczy jak TY! Jakby to powiedział NeToMaN "POZDRO POĆWICZ TY PORAŻKO"