Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Bandyci.  (Przeczytany 1293 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline BartekStg

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Bandyci.
    « dnia: Maja 01, 2013, 00:30:36 »
    Witam strasznie wkurzają mnie stepowi bandyci, jako , że posiadam miasto Ichamur, są oni strasznie upierdliwi pojawiają się znikąd mnożą jak króliki , masakra.

Więc czy da się jakoś usunąć bandytów z gry? Znajdę gdzieś odpowiednie linijki w którymś z folderów?

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    • Piwa: -38
    Odp: Bandyci.
    « Odpowiedź #1 dnia: Maja 01, 2013, 00:48:43 »
    Da się ich usunąć. Wystarczy, że będziesz ich systematycznie zabijał ze swoim oddziałem, a ew. niewolników wyprzedawał za rozsądne ceny. Myślę, że po kilku dniach takiej gry, powinno ich być mniej :)
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.

Offline TwarógSzatana

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #2 dnia: Maja 01, 2013, 07:15:53 »
    Dokładnie, jak będziesz ich ignorował to będą prędzej czy później siać śmierć w kilku tysięcznej grupie bandytów :P

Offline Skarbnik

• Użytkownik
    • Piwa: 29
    • Kończ waść, wstydu oszczędź.
    « Odpowiedź #3 dnia: Maja 01, 2013, 13:12:24 »
    No cóż nie radzę samemu próbować coś zmieniać w plikach. Dlaczego chcesz ich wyeliminować z gry? Niech sobie jeżdżą, a ty zajmij się rozbudową królestwa. Nigdy nie widziałem oddziału bandytów, który by zaatakował miasto. Stepy były by wtedy straszliwie puste bez bandytów.
    Nie przywiązuj się do nikogo, kogo w razie wpadki nie porzucisz w ciągu 30 sekund. - Neil McCauley

Offline Czarnoksiężnik z Angmaru

• Użytkownik
    • Piwa: 25
    « Odpowiedź #4 dnia: Maja 07, 2013, 13:40:14 »
    Wiesz, jeśli chcesz się pozbyć bandytów stepowych to jest pewien sposób, który nie wymaga bezpośredniego grzebania w plikach. Pobierasz Troop editor, Po jego uruchomieniu w zakładce "parties" wybierasz bandytów stepowych i możesz zmienić ich skład, np. na rabusiów (looters) oraz liczebność. Ale to już traktuj jak cheat :p