Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Jacy są najlepsi najemnicy ?  (Przeczytany 2172 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline awaw24

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    Jacy są najlepsi najemnicy ?
    « dnia: Kwietnia 29, 2013, 17:52:33 »
    Jak według was, np:
    1.Najemne ostrze - bo...
    2.Najemny fechmistrz - bo...
    3.Najemny kawalerzysta - bo...
    (^To tylko przykład)
    NAUCZCIE SIĘ GRAĆ DOPIERO DAWAJCIE RADY,
    NAUCZYCIEL MUSI WIELE LAT SIĘ UCZYĆ ABY MÓC NAUCZAĆ...

Offline Skarbnik

• Użytkownik
    • Piwa: 29
    • Kończ waść, wstydu oszczędź.
    Odp: Jacy są najlepsi najemnicy ?
    « Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 29, 2013, 18:02:53 »
    Według mnie najemnicy są tacy sobie, a zabierają bardzo dużo pieniędzy ( żołd ). Ale najemni kawalerzyści mogą być za konie i zbroje ( ewentualnie umiejętności ).
    Nie przywiązuj się do nikogo, kogo w razie wpadki nie porzucisz w ciągu 30 sekund. - Neil McCauley

Offline Inkaska

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 29, 2013, 20:17:53 »
    Em... Jak dla mnie, to wszyscy są nic nie warci. Biorę na początku gry trochę najemnej kawalerii, bo ciężko jest wtedy wyszkolić porządnych konnych. W późniejszej grze jednostki rdzenne doganiają ich pod wpływem umiejętności i wyposażenia, a co najważniejsze żołdu. Staram się wtedy dawać ich na pierwszy ogień. Żeby sobie powalczyli przed śmiercią.
    Z najemnymi ostrzami i tymi innymi piechurami jest podobnie. Jednak ich daję po prostu do garnizonu.

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    • Piwa: -38
    « Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 29, 2013, 20:50:33 »
    Co do żołdu, niby tak, ale mając spory dochód z tzw. trójkąciku (w sensie 3 najbliższych do siebie miast, które tworzą trójkąt, mianowicie: Sargoth, Reyvadin i Dhirim) i te całe faktorie, to jestem na plusie prawie 20k. Mimo, że przy sobie mam troszeńkę najemnej kawalerii. Tak to tylko w miastach stoją armie najemników. Wiadomo, to czasem na podbój, to czasem w obronę.
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.