Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Potrzebuje dobrej rady.  (Przeczytany 940 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline awaw24

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    Potrzebuje dobrej rady.
    « dnia: Kwietnia 27, 2013, 16:21:45 »
    Otóż nie wiem co mam zrobić. Jestem najemnikiem oraz wasalem Swadii (trochę dziwne 2 na raz) i wszystko by było ok gdyby nie to że wykonałem misje o wypowiedzenie wojny i spadły mi stosunki z (ok. 10) lordami ze swadii.
    Przez to że jestem wasalem jakąś misje dostanę raz na jakieś trzydzieści prób. I nie mogę poprawić stosunków z lordami. Jeśli zrezygnuje z bycia wasalem to z królem stosunki mi spadną o 20 i będę miał -25.
    Więc zostać wasalem czy móc poprawiać stosunki z lordami i ich zwerbować, a z królem mieć -25.
    NAUCZCIE SIĘ GRAĆ DOPIERO DAWAJCIE RADY,
    NAUCZYCIEL MUSI WIELE LAT SIĘ UCZYĆ ABY MÓC NAUCZAĆ...

Offline Skarbnik

• Użytkownik
    • Piwa: 29
    • Kończ waść, wstydu oszczędź.
    Odp: Potrzebuje dobrej rady.
    « Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 27, 2013, 16:32:53 »
    Rzuć służbę u swadian i bądź wasalem jakiegoś królestwa, z którym nie masz wojny. Możesz też zrezygnować ze służby u swadian i sam zająć jakiś zamek.
    Nie przywiązuj się do nikogo, kogo w razie wpadki nie porzucisz w ciągu 30 sekund. - Neil McCauley

Offline Zarazliwy

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #2 dnia: Maja 22, 2013, 23:39:05 »
    odejdź od Swadii, u nich nie ma przyszłości, częste wojny i ok.400 dnia Swadii już na mapie nie ma :-D

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    • Piwa: -38
    « Odpowiedź #3 dnia: Maja 23, 2013, 14:56:24 »
    Polecam Vaegirów. Częste wojny z Khengietami, dużo walk, sieczek, z nimi łatwiej wyrobić sobie relacje, bo walczysz dużo, puszczasz po każdej bitwie i jest pro. Oczywiście, jeśli macie dobrego marszałka oraz jest stabilnie.
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.