Powiedział jakiś random z PCH ^^
Powoli drażnią mnie Twoje głupie komentarze, które mają na celu pokazanie, jaki to jesteś super i w ogóle niesamowity w tej grze, a wręcz nieśmiertelny. Zamiast darować sobie takie uszczypliwości pod adresem "jakiegoś randoma z PCH", to Ty na siłę piszesz coś, co druga osoba może uznać za krzywdzące. Pierwszy raz zaobserwowałem to, kiedy oburzyłeś się na mnie, gdy porównałem Twój poziom gry do poziomu gry kilku graczy z PE. Ok rozumiem, nienawidzisz ich (graczy czy klanu) i nie przyjmujesz do wiadomości, że są lepsi (a właściwie, że byli, bo teraz to może być różnie). Jednak takie wywyższanie się jest naprawdę zbędne. Co, grałeś w reprezentacji, zająłeś z nią 3 miejsce to ego wzrasta ? Sodówka? Jakoś Twoi koledzy, pokroju Sebka czy Virusa się tak nie zachowują. Wręcz przeciwnie, są pokorni i do każdego czują respekt z tego co widzę. Troszkę mnie denerwuje, że ktoś po jednym sukcesie, do którego przyczynił się zespół, a nie on sam uważa się wręcz za boga i chce, by tak o nim mówiono. Rozumiem, jeśli by to Warhammer pisał, że jest świetnym duelerem i każdy jest od niego słabszy w Polsce - ma prawo, bo pokazał to. Chociaż i tak, Ty byś się odnalazł w sytuacji i napisał tekst typu "Najlepszy na nditions, najgorszy na bitwie", albo "I tak Cie nie było w reprezentacji, a ja byłem, jestem lepszy". Albo taki gorN, który to był w reprezentacji 3 razy i za każdym razem, w jakimś stopniu przyczynił się do jej sukcesu (wygrana i 2x trzecia pozycja). Proszę Cię, daruj sobie te durne komentarze CarpeDiem, bo nikt Cie nie będzie za nie podziwiał, wręcz przeciwnie, tracisz w oczach graczy, którzy mieli Cię za normalnego, ponadprzeciętnego skillowo gracza, chociażby w moich (chociaż i tak to masz zapewne w dupie, bo nie byłem w reprezentacji w WB nigdy, czyli jestem tym z niższej półki).