Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Lordowie z Tawerny !!!  (Przeczytany 1447 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Wilczurx

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Lordowie z Tawerny !!!
    « dnia: Kwietnia 23, 2013, 10:42:08 »
    Otóż mam taki problem jak wynajmuje bohaterów z tawerny i daje im lenno a później jak spotykam się z jakimś lordem obojętnie jakim to mówi mi,że "ten łajdak coś tam coś tam i,że pies nie słucha się swojego pana".Mam własne królestwo.Potrzebuje jakiś spis bohaterów z tawerny którzy mi nie będą psuć relacji z innymi.Proszę o szybką pomoc.

Offline kostekpro

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    Odp: Lordowie z Tawerny !!!
    « Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 23, 2013, 11:10:04 »
    Z tego co ja wiem to zawsze jakiś lord jest niezadowolony jak ktoś inny dostanie lenno, ale to nic dużo nie zmieni, ale z tego co ja wiem to każdy Ci zepsuje relacje :D

Offline OriginalRudeBoysStyle

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 23, 2013, 13:03:55 »
    jeżeli NPC pochodzi z szlacheckiej rodziny to nie powiniem Ci popsuć relacji z innymi. Na początku on mówi skąd pochodzi.
    Khanat Khegricki.... mmm... :D Szarża lansjerów zetrze usmiech z każdego... Go!! Go!! Go!!

Offline Inkaska

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 23, 2013, 22:41:18 »
    Wydaje mi się, że są to Alayen, Matheld, Rolf, Bahesthur.

Offline Skarbnik

• Użytkownik
    • Piwa: 29
    • Kończ waść, wstydu oszczędź.
    « Odpowiedź #4 dnia: Kwietnia 24, 2013, 10:16:32 »
    Większość bohaterów z tawerny jest nisko urodzona. Resztę możnowładców denerwuje to, że jakiś koniokrad ( Borcha ) dostał lenno i jest z nimi równy. Niestety musisz przecierpieć narzekania lordów. Następnym razem nie dawaj ziemi swoim towarzyszom.
    Nie przywiązuj się do nikogo, kogo w razie wpadki nie porzucisz w ciągu 30 sekund. - Neil McCauley