Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: HDR  (Przeczytany 961 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kener

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    HDR
    « dnia: Kwietnia 18, 2013, 12:51:42 »
    Witam. Mam taki problem, iż gdy ściągne patch 1.143 do wfas, to po ustawienu w opcjach HDR choćby na low, ekran w grze robi się cały czarny, mogę wejśc tylko do menu po wciśnięciu escape. Gdy wyłącze HDR to gra działa normalnie. Reszte opcji graficznych mam wymaksowane. Co dziwne, gdy ściągne patch 1.138 to działa wszystko dobrze nawet z HDR na high. A sęk w tym, że chce grać na patchu 1.143, bo tam można awansowąc najemników. Ktoś zna przyczyne?

@edit:
    to samo sie dzieje gdy włącze 'use depth effects'. Czyli muszę mieć opcje HDR wyłączoną jak i 'use depth effects' by gra działała normalnie. Gdy obie te opcje włacze i powróce z menu opcji do gry, ekran jest cały czarny, jednak gra się nie zawiesza. Mogę sterować, słychać dźwięk i mogę wejść znów w menu. Pomocy.