Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem-Floris Mod 2.54  (Przeczytany 937 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kener

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Problem-Floris Mod 2.54
    « dnia: Kwietnia 11, 2013, 08:26:01 »
    Więc tak.
    Pobrałem sobie ten mod, zainstalowałem w wersji Extended i wszystko dobrze, do momentu, aż nie dostaje tego zadania (zaraz po rozpoczęciu gry) żeby iśc do jakiegoś tam miasta na turniej. No więc wchodze do tego miasta, wybieram opcje 'dołącz do turnieju' i wyspuje mnie na pulpit z tym oknem, że program przestał działać i że system Windows wyszukuje rozwiązania problemu.
    Mam Windows 7 Ultimate 64-bit.
    Pomocy. :(

Offline Inkaska

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    Odp: Problem-Floris Mod 2.54
    « Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 11, 2013, 21:36:53 »
    W FAQ tego moda jest napisane rozwiązanie. Musisz wejść w Obóz->Opcje modyfikacji
    Tam odznaczasz opcję "Włącz zaawansowane turnieje".

Offline kener

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Problem-Floris Mod 2.54
    « Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 12, 2013, 04:12:59 »
    Wiedziałem to. :) Lecz mi chodziło o to, czy jest możliwość zrobienia tego tak, by działało z modem. No ale trudno, może naprawiam jak będzie 2.55 :)

I mam jeszcze jedno pytanie. W menu modyfikacji mam zaznaczoną wielkośc bitwy na 1000, a w opcjach na 150. Myślałem, że jak mam ustawione na 1000, to jak np. moja armia spotka czyjąś i stosunek będzie np. taki: moich 150, a ich 200, to wszyscy pojawią się w bitwie. Czyli 350 na raz. Ale jednak nie. Gdy zacznie się taka bitwa pokazuje sie o wiele mniej zołnierzy razem i gdy zginie wystarczająca ilość żołnierzy z jednej armii to dochodzą posiłki. Ogólnie wygląda to tak, jakby dalej limit był 150, jak ten podstawowy, z Nativ'a.
    Wiece o co chodzi?