Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Marszałek - rezygnacja  (Przeczytany 1441 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline tharis

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Marszałek - rezygnacja
    « dnia: Kwietnia 08, 2013, 22:58:52 »
    Witam

Na wstępie napiszę tylko, że mam najnowszego patcha i gram na native.

Zostałem stety niestety marszałkiem u nordów i tutaj zaczyna się cały problem.

Chciałbym zrezygnować z pełnienia tej funkcji (100 controversy...i nie chce mi król żadnych lenn przyznawać) ale nie mam zielonego pojęcia jak.

U króla żadnych opcji dialogowych, które umożliwiłyby mi zrezygnowanie. Ktoś gdzieś pisał, że czasem jest nowa opcja dialogowa u lordów, jak się ich spyta 'how goes the war', czy 'how's the realm' a oni są niezadowoleni, ale ja nic takiego nie zaobserwowałem. Próbowałem nie przeprowadzać kampanii przez dłuższy okres czasu - nic. Przegrałem kilka bitew - nic. Nawet spróbowałem najprostszego sposobu w mojej opinii, czyli oddaniu sie do niewoli...ale oprócz stracenia kasy i bohaterów którzy mi się rozpełzli po całym królestwie nic ponownie nie zyskałem. Liczyłem, że może jakoś automatycznie wybiorą nowego marszałka...tyle że ja nim jestem już ponad 70 dni a po wyborach ani widu...ani słychu.

Nie mam już pomysłów co robić, a fajnie by było dostać parę nowych lenn tym bardziej, że wojna z vaegirami i swadią idzie pełną parą.

W szukajce nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie.

Offline muchy99

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Marszałek - rezygnacja
    « Odpowiedź #1 dnia: Maja 10, 2013, 14:47:14 »
    Nigdy nie byłem marszałkiem ale sądze ,że powinieneś się opierdzielać jako właśnie ta postać i nie prowadzić żadnych misji wojennych.  Poczekaj na następne wybory :D

Offline thebadman

• Użytkownik
    • Piwa: 56
    « Odpowiedź #2 dnia: Maja 10, 2013, 15:51:43 »
    ...mam najnowszego patcha i gram na native.
    W takim razie graj na dip modzie, który jest wolny od wielu błędów.
    Save będą kompatybilne, możliwe nawet że na dip modzie od razu rozpoczną się wybory na nowego marszałka.

Offline Skarbnik

• Użytkownik
    • Piwa: 29
    • Kończ waść, wstydu oszczędź.
    « Odpowiedź #3 dnia: Maja 10, 2013, 17:59:25 »
    Myślałem, że w rozmowie z królem jest opcja ,,chcę się uwolnić od przysięgi jaką ci złożyłem'' coś w tym stylu. Jeśli nie ma to musi być to jakiś bug - zawsze jest opcja porzucenia frakcji, u której się służyło.
    Nie przywiązuj się do nikogo, kogo w razie wpadki nie porzucisz w ciągu 30 sekund. - Neil McCauley

Offline thebadman

• Użytkownik
    • Piwa: 56
    « Odpowiedź #4 dnia: Maja 10, 2013, 18:31:10 »
    Myślałem, że w rozmowie z królem jest opcja ,,chcę się uwolnić od przysięgi jaką ci złożyłem'' coś w tym stylu. Jeśli nie ma to musi być to jakiś bug - zawsze jest opcja porzucenia frakcji, u której się służyło.
    Nie miał na myśli opuszczenia frakcji ale zrzeczenia się urzędu marszałka, ponieważ ma 100 kontrowersji powinien być wybrany następny marszałek. Oczywiście jak to w native bywa głosowania nie ma a marszałek nie może się zrzec funkcji bo w teorii już jej nie ma.

Offline Skarbnik

• Użytkownik
    • Piwa: 29
    • Kończ waść, wstydu oszczędź.
    « Odpowiedź #5 dnia: Maja 10, 2013, 19:53:12 »
    Aha - rzeczywiście bycie marszałkiem po jakimś czasie się nudzi. Zostaje tylko jedno - musisz czekać do następnych wyborów. Nic nie rób i nie wykonuj obowiązków marszałka. Może Cię później nie wybiorą.
    Nie przywiązuj się do nikogo, kogo w razie wpadki nie porzucisz w ciągu 30 sekund. - Neil McCauley