Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Dalszy rozwój postaci  (Przeczytany 7017 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline thebadman

• Użytkownik
    • Piwa: 56
    Odp: Dalszy rozwój postaci
    « Odpowiedź #30 dnia: Kwietnia 13, 2013, 23:22:21 »
    Jeżeli manewrowość jest dla ciebie ważna a lubisz puszki to kup Stepowego konia do szarży od Vaegirów lub Khanatu.
    Zbroja płytowa wcale nie ma jakichś wielkich wymagań(Bodaj 9/10 siły, jak większość pancerzy).
    Więcej siły wymagają tylko Ciężkie bronie dwuręczne i kusze.

Gdy zdobędziesz miasto to polecam ci w nim dokonywać zakupów i dla niego wykonywać zadania - większe upusty i lepsze ceny, a to w dodatku opodatkujesz i dzięki temu zaoszczędzasz pod koniec tygodnia kolejną sumkę(Traktowane jako cło).

Offline revar

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #31 dnia: Kwietnia 14, 2013, 17:41:51 »
    Tych płytowych z ponad 55+ pancerza nie widziałem chyba jeszcze od początku gry ;o Te koniec też póki co widzę łowców i bojowe, rumaki. Ale poszukam dokładniej.

Jest mały problem bo nie wyrabiam z kasą ;d Dzisiaj tak patrzę a tu 200 denarów i nawet miałem zadłużenie bo mi armia straszne kokosy ciągnie. W mieście mam garnizon ponad 200 i ze sobą 100 do tego ta strata z nieskutecznych podatków jakieś 3.000+ i nie wiem za bardzo skąd tu kasę brać? Na początku gry robiłem masowo turnieje to zawsze te 2-4k się wygrywało, łupy z bandytów to tak średnio opłacalne ;/

Offline thebadman

• Użytkownik
    • Piwa: 56
    « Odpowiedź #32 dnia: Kwietnia 14, 2013, 19:11:57 »
    Okupy z niehonorowych i honorowych lordów, zadania o zbieraniu podatków z miast, łapanie szpiegów, niszczenie kryjówek bandytów z polecenia lorda, turnieje podczas uczt, łupy z wojsk lordów, interesy w miastach, handel jeńcami, handel towarami, zadania dla łowców głow.

Offline Skarbnik

• Użytkownik
    • Piwa: 29
    • Kończ waść, wstydu oszczędź.
    « Odpowiedź #33 dnia: Kwietnia 14, 2013, 19:50:57 »
    Proponuje też szczególnie, te zadania ( od mistrzów gildii w miastach ) gdzie masz zakończyć wojnę z dwoma państwami . Dostaje się około 15 tysięcy złota. Natomiast jeśli chodzi o mnie to spokojnie wyrabiam na sprzedaży łupów z pokonanych armii wrogiego lorda. Polecam ten sposób - można się nieźle obłowić.
    Nie przywiązuj się do nikogo, kogo w razie wpadki nie porzucisz w ciągu 30 sekund. - Neil McCauley

Offline Inkaska

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #34 dnia: Kwietnia 14, 2013, 22:00:03 »
    Zbroja płytowa wcale nie ma jakichś wielkich wymagań(Bodaj 9/10 siły, jak większość pancerzy).
    Za dużo grałem we Florisa, a tam potrzebowała bodajże 14 ;]

Moim zdaniem najlepszy sposób, to sprzedawanie jeńców i łupów.