Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: LIGA Warband i Napoleonic wars !!  (Przeczytany 8627 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline MzP_Zagrajmy8

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    Odp: LIGA Warband i Napoleonic wars !!
    « Odpowiedź #30 dnia: Marca 29, 2013, 15:07:19 »
    Mam pytanie , wszystko zamierzasz sam robić ? Wszędzie piszesz w pierwszej osobie .
    Pomaga mi kolega :) Ale prawie wszystko ja robie ..

Offline MzP_Zagrajmy8

• Użytkownik
    « Odpowiedź #31 dnia: Marca 29, 2013, 15:11:20 »
    Za dużo naoglądałeś się Let´s play´ów na YT userów typu: Bremu, Vertez bo widze, że nie znasz znaczenia słowa "hejter", a ja nie będę Cie teraz uczył  tylko dodam, że mój post nim nie był. Gratuluje postawienia servera (mam nadzieje, że sam go nie hostujesz) i radze daj sobie czas, odwiedzaj TS´y Polskich klanów i poznawaj naszą "piękną" scene.
    A i jeszcze cos myslisz ze ja nie wiem co to znaczy hejt ... Czyli Hate to znaczy nienawidzic np. jak ty hejcisz mi temat to go nienawidzisz i to robisz specialnie zeby mniej osob bylo zainteresowanych liga !

Offline Teoiss

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #32 dnia: Marca 29, 2013, 15:14:42 »
    Boshe...
    Z tego co mi wiadomo jest to forum dyskusyjne nie prywatne czy coś w tym stylu, a ja tylko swoją opinie wnoszę w dodatku bez żadnych agresywnych postów.
    Weź sobie do serca to co pisałem wyżej bo naprawde źle się to potoczy.
    Sam lubie eventy/ligi i tym bardziej nie mam zamiaru niszczyć Ci w żaden sposób twojej Ligi lub zniechęcać ludzi do brania w niej udziału (choć nie widze tłoku w temacie jeśli o to chodzi).
    Pozdrawiam i życzę powodzenia

Offline Abdullah

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    « Odpowiedź #33 dnia: Marca 29, 2013, 15:28:12 »
    Ja ci lepiej radzę , usuń temat i zapomnij o tym wszystkim , bo się wykonczysz nerwowo , z tego co widzę  wysiadasz już na krytykach , czyli twoje nerwy są bardzo słabe lub jesteś za młody. Jeszcze sam wszystko robisz, to nie wyobrażam sobie , żeby to się powiodło. Tabele , sędziowanie , informowanie itp , na to trzeba zoorganizowanej grupy , bo inaczej spotkasz się z tymi prawdziwymi hejterami. Serwer , o ile go nie hostujesz ( wlączasz za każdym razem sam ), możesz go przełączyć na publika. Pozdrawiam , myślę , że zrozumiesz przekaz.

Offline MzP_Zagrajmy8

• Użytkownik
    « Odpowiedź #34 dnia: Marca 29, 2013, 15:31:20 »
    Ja ci lepiej radzę , usuń temat i zapomnij o tym wszystkim , bo się wykonczysz nerwowo , z tego co widzę  wysiadasz już na krytykach , czyli twoje nerwy są bardzo słabe lub jesteś za młody. Jeszcze sam wszystko robisz, to nie wyobrażam sobie , żeby to się powiodło. Tabele , sędziowanie , informowanie itp , na to trzeba zoorganizowanej grupy , bo inaczej spotkasz się z tymi prawdziwymi hejterami. Serwer , o ile go nie hostujesz ( wlączasz za każdym razem sam ), możesz go przełączyć na publika. Pozdrawiam , myślę , że zrozumiesz przekaz.
    Kazdy ma prawo na TEMAT ! juz bede mial 15 lat za 2tyg. Nie rozumiem takich ludzi ! Pisze wyraznie : Jak masz zamiar krytykowac to nie komentuj !
    Rozumiesz ?
    Pozdrawiam , Mam nadzieje ze twoj maly mozg to zrozumie ....

Offline Teoiss

• Użytkownik
    « Odpowiedź #35 dnia: Marca 29, 2013, 15:37:04 »
    Really?
    Wydaje się, że masz 13 max 14...
    Chce być pomocny:
    Masz tu link do tematu servera, nie jest może perfekcyjny, ale zobaczysz jak można urozmaicić temat, którego tak bronisz.
    http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=12164.0

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    « Odpowiedź #36 dnia: Marca 29, 2013, 15:42:44 »
    Przede wszystkim, panie organizatorze, nie dubblepostuj. Jest taka opcja jak "Modyfikuj".
    Nim zaczniesz tutaj coś robić, to zastsnów się nad tym wszystkim, przejrzyj tematy innych lig i eventów (forums.taleworlds.com) .
    Natomiast co do wypowiedzi Argaleba - może i niektórzy wolą klimat WFaS`a, ale skillowo nie ma co graczy porównywać, po klan, który jest obecnie najlepszy na scenie DP dostał, bodajże 18:1 ond jednego z najsłabszych klanów Native, a w rewanżu na DP dostali 13:7. Więc średni gracz Wb, powinien sobie poradzić z najlepszymi graczami DP. To tak samo, jak z wbijaniem Native`owca na np. TD, NI lub Vikingr - średni gracz Native będzie tam cisnął niemal wszystkich.

Offline Abdullah

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    « Odpowiedź #37 dnia: Marca 29, 2013, 15:50:32 »
    Jezu , czemu tacy ludzie są Polakami ? Twój mały mózg pojmuje takie coś jak mniej więcej poprawne używanie języka polskiego ? Znam ludzi z zagranicy, którzy lepiej się wyrażają się po polsku niż ty. Pojmuje też co to jest forum dyskusyjne ? Pewnie nie , więc wyjaśnię forum dyskusyjne jest to forum , na którym można dyskutować według podanych zasad. Krytyka NIGDZIE nie jest zabroniona (chyba , że na jakiś forum ludzi z taką inteligencją jak ty). Z takim podejściem do ludzi , którzy chcą ci pomóc nie licz na to , że ktoś w miarę inteligentny weźmie udział w tej całej lidze.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #38 dnia: Marca 29, 2013, 15:53:00 »
    Cóż za chaos. Zero zorganizowania. Naprawdę, jeśli nie masz pojęcia o organizowania to lepiej się za takie coś nie zabieraj. Najlepiej zgłosić taki pomysł i wyrazić chęć pomocy przy jego realizacji, ale niech zajmą się tym ci, co potrafią to zrobić. I nie jest to hejt, tylko dobra rada- niepotrzebnie stracisz czas, a z tego i tak nic nie wyjdzie.

No chyba, że masz jakiekolwiek doświadczenie i robiłeś już takie turnieje....

EDIT: I pewny jesteś, że twój serwer to wytrzyma?
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #39 dnia: Marca 29, 2013, 15:59:32 »
    Lidze nie wróżę sukcesu. Ba, upadnie ona nawet nie startując. Nie wiem nawet kim ty jesteś, więc tym bardziej nie zgłosiłbym się do osoby, która jest nikim na arenie Warbanda czy Napoleonic Wars. Rozumiem jakby to chciał organizować dajmy Veinrus, Hubal, którzy posiadają jakąś renomę i szacunek. Ale ty? Przepraszam bardzo, ale nie masz jak przyciągnąć do siebie ludzi. W dodatku pierwszy post jest czegoś wizytówką, a z twojego można dostać sraczki, jak widzi się takie przyłożenie do pokazania czegoś światu.
    @PageUp
    Fajnie wytykasz mu błędy, przy okazji sam je robiąc. Szczyt inteligencji u ciebie zauważam, najpierw jak ty ich nie będziesz robił, to proszę bardzo, poprawiaj innych. Ale w tym momencie jesteś jeszcze za głupi by to robić. Jest taka zasada w internecie, że po znakach interpunkcyjnych robi się "spacje" a nie przed i po. Poza tym twój wywód można określić mianem "pi****lenie o szopenie".
    Pozdrawiam serdecznie, powodzenia za parę lat.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline iSeeTheBrightAndHollowSky

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #40 dnia: Marca 29, 2013, 16:04:23 »
    To nie ma prawa wypalić, nawet nie masz kolego żadnego pomysłu na to i kompletnie zero pojęcia o scenie wb.

Ciebie jakoś tam nie spotkałem, a pasujesz do wymienionego przez siebie profilu gracza DP.
    Jedyny komentarz do tematu to: Boshe... Mimo, że w ciebie nie wierzę, proszę zstąp z niebios i pierdolnij takich debili...
    Spójrz na podpis Argaleba a teraz powiedz mi co sam osiągnąłeś i kim w ogóle jesteś.

Offline Teoiss

• Użytkownik
    « Odpowiedź #41 dnia: Marca 29, 2013, 16:08:15 »
    Ale fajny FAKE ;3
    Tak na marginesie chyba go uraziliście :(
    [;>]

Offline MzP_Zagrajmy8

• Użytkownik
    « Odpowiedź #42 dnia: Marca 29, 2013, 16:12:36 »
    Ale fajny FAKE ;3
    Tak na marginesie chyba go uraziliście :(
    [;>]
    WTF ?

Offline Teoiss

• Użytkownik
    « Odpowiedź #43 dnia: Marca 29, 2013, 16:17:25 »
    Hę?
    Może nareszcie do cb coś dotrze...?

Offline MzP_Zagrajmy8

• Użytkownik
    « Odpowiedź #44 dnia: Marca 29, 2013, 16:19:23 »
    Hę?
    Może nareszcie do cb coś dotrze...?
    ................Do cb chyba nic nie dociela ! ile razy pisalem ,,Jesli masz krytykowac nic nie pisz '' A ty nadal swoje.... ogarnij bo teraz wygladasz na dzieciaka do ktorego nic nie dociela !