Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Morale  (Przeczytany 3477 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline 123tomek

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Morale
    « Odpowiedź #15 dnia: Listopada 13, 2008, 20:33:34 »
    hymm,co do tej paczki,to wszystko dziala poza dostepem do ekranu ekwipunku i oddzialu w czasie oblezenia :) pozatym thnx :)

U mnie akurat to dziala ok. W trakcie np. budowania wiezy oblezniczej najpierw kliknij mysza na mapie a dopiero potem wcisnij P jak pokaze sie juz menu czy przerwac oblezenie czy czekac (w domysle budowac wieze) dalej.

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #16 dnia: Listopada 21, 2008, 11:55:52 »
    Wszystko działa tylko jest jeden problem. Jak biorę zakładkę oddział to nie pokazuje mi jego żołdu (tego co zawsze jest pod sumą pieniędzy jakie posiadam) więc nie wiem ile woje ciągną tygodniowo ze skarbca.

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #17 dnia: Listopada 21, 2008, 12:00:28 »
    mam pytanie do grających już z tym "fixed"...trzeba zaczynać gre od początku, czy zmiany zachodzą po pewnym czasie? Mam wersje 1.01, jeśli to cos pomoże..