Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [The Deluge] Hakkapeliter  (Przeczytany 37795 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Czeremis

• Użytkownik
    • Piwa: 81
    Odp: [The Deluge] Hakkapeliter
    « Odpowiedź #15 dnia: Kwietnia 28, 2013, 20:11:54 »

Hakkapeliter                      Chorągiew Elearska

Dnia 28.04.2013 Chorągiew Elearska połączyła się z Hakkapelitami, tworząc w ich szeregach  pododdział, mający własnego rotmistrza oraz autonomię. Będzie on podążać razem ze szwedzkimi kompanami i towarzyszyć im w dalszych bojach.

Podpisano

Kapten Czeremis                         Rotmistrz Hanselt de Vetta
    Vid Breitenfeld vi togo Pappenheim i vår famn;
    vi skrefvo på Kronenbergs brynja vårt namn;
    vi svedde grått skägg för Tilly vid Lech;
    vi blödde med kungsblod vid Lützens häck.  

Offline PanTadeusz

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    • JKM
    « Odpowiedź #16 dnia: Kwietnia 30, 2013, 12:34:24 »
    Jako że Makar był wtedy mało aktywny w kierowaniu klanem, zgodził się, żeby pułkownika przejął Pan Tadeusz (nawet jest o tym oficjalna nota w wątku CzKR). Potem dopiero Makarowi się odwidziało i ogłosił, że Tadek stworzył jakąś rebelię, której tak naprawdę nie było... Ale zostawmy okoliczności powstania PpKR, Hakkapelici to już zupełnie nowy, inny w składzie klan. A tak w ogóle, jeżeli CzKR tylko tymczasowo zawiesił działalność, to czemu jego wątek jest wrzucony do archiwum?

Jak miło, że chociaż ktoś pamięta poprawną wersję ;]

Życzę powodzenia w dalszej rozgrywce ;]

Offline Czeremis

• Użytkownik
    « Odpowiedź #17 dnia: Maja 06, 2013, 00:06:20 »

Hakkapeliter          vs          Regiment Wielkopolski

5            :              15

Był to nasz pierwszy oficjalny mecz na Deluge, niestety przegrany. Dziękujemy przeciwnikom za grę. Mimo porażki, wynieśliśmy dużo z tego spotkania i już wiemy, co musimy przećwiczyć. Na plus jest to, że klan odbudował swoją dawną liczebność, sprowadzając na pole bitwy 16 osób.
    (click to show/hide)

Offline Dante_PL

• Użytkownik
    • I make the angel scream, and the devil cry.
    « Odpowiedź #18 dnia: Maja 09, 2013, 18:54:36 »
    Witam

Cała sytuacja miała miejsce dzisiaj między godz. 17.30 a 18.30. Było ich dwoje, jednak drugiego nie udało mi się uchwycić na screenie.

http://bit.ly/ZKCOUe

Kiedy grzecznie prosiłem, żeby przestał - nie odpisywał. Kiedy natomiast włączyłem głosowanie za jego zbanowaniem nagle go oświeciło i napisał, że on sobie załatwi unbana, a ja nie. Co się działo dalej nie wiem, wyszedłem z serwera. Jak tak dalej będzie, to za jakiś czas nie spotkacie już nikogo na Deluge'u.

Pozdro.

Offline Pawlik

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #19 dnia: Maja 09, 2013, 20:06:30 »
    Pomyłka sory...
    « Ostatnia zmiana: Maja 10, 2013, 15:12:54 wysłana przez Pawlik »

Offline Czeremis

• Użytkownik
    « Odpowiedź #20 dnia: Maja 09, 2013, 20:09:38 »
    Osobnik o nicku "Grow" już u nas nie jest, został wywalony. Pewnie dlatego używa tagu "Hakapellit_Rokie" zamiast poprawnego "Hakkapelit_Rookie". Tak więc ja za niego nie odpowiadam (sam dostałem bana na jego prywatnym serwerze za to, że miałem czelność się tam pojawić )
    A sprawę Wojtka to jeszcze wyjaśnię, na pewno nie obejdzie się bez kary za takie wybryki na rekrucie.

PS: Rozumiem, że frustracja, ale teksty o przytulaniu to akurat mogłeś sobie darować...

Offline Dante_PL

• Użytkownik
    « Odpowiedź #21 dnia: Maja 09, 2013, 20:30:50 »
    Tak napewno... byłem wtedy na serwerze i nie prosiłeś o nic Zbaraskiego tylko dałeś na niego głosowanie...

Może jeszcze powiesz, że to ja was zabijałem?

Napisałem "przestań", później "wtf" co chyba nawet widać na screenie... potem głosowanie, następnie wyszedłem z serwera, a on albo ktoś inny z waszego klanu (wybacz ale nie pamiętam nick'ów) poszedł za mną na inny serwer gdzie znów robił to samo. Nie wiem po co robisz problemy... po prostu przestańcie trollować. Rozumiem, gdybym wam coś "robił" ale ja dopiero co wszedłem na serwer i natychmiast mnie zabito w celu "zdobycia" konia (grałem dragonem) no i tak wielokrotnie.

- http://bit.ly/12jhvLl

Nie chcę robić nikomu problemów i ja tez nie chcę mieć problemów... po prostu grajmy i miejmy z tego funn - ale wiesz, to działa w dwie strony...
    « Ostatnia zmiana: Maja 10, 2013, 07:46:15 wysłana przez Dante_PL »

Offline Gregoriian

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    • Znany jako Dalekowidz
    « Odpowiedź #22 dnia: Maja 09, 2013, 21:10:26 »
    A ja z kolei widziałem na tym screenie, że glitchujesz muszkiet. Nie ładnie, oj nie ładnie...

Swoją drogą podejrzewam, że kilku od Was wbija na serwery pod tagiem PpKRu i krótko mówiąc wku*wia ludzi. Glitchują, wyzywają i teamkillują. Podejrzewam właśnie Wojtka. Wbił tam albowiem koleś o nicku PpKR_czerniec_Wojtek, po czym gdy wyszedł nagle pojawił się Wojtek.

Byli też PpKR_czerniec_Szczypiorek i Witold.

P.S Po co w ogóle przyjmowaliście tego czuba Groowa skoro już przy waszej samej rozmowie widać było, że to retard nieogar i w ogóle jakieś kupsko?
    (click to show/hide)

Offline b@rtu$

• The Deluge dev
    • Użytkownik
    • Piwa: 47
    • RW_Pocztowy_Bartus
    « Odpowiedź #23 dnia: Maja 09, 2013, 21:34:35 »
    Lepiej żebym nikogo nie spotkał na glichowaniu na serwerach... Na oficjalnych nie można sobie załatwić unbana;)

Offline Dante_PL

• Użytkownik
    « Odpowiedź #24 dnia: Maja 09, 2013, 22:04:12 »
    O mnie martwić się nie musisz, a glitch'owałem na inwazji przeciwko botom, jak robi 90% osób które zna ten glitch pozostałe 10% gra inżynierem lub kawalerią ;)

PS: Historia czatu (pod literką L ) zostaje do wyłączenia gry... więc wygląda to tak, jakbym grał cały czas na jednym serwerze.

Offline Czeremis

• Użytkownik
    « Odpowiedź #25 dnia: Maja 09, 2013, 22:10:50 »
    Swoją drogą podejrzewam, że kilku od Was wbija na serwery pod tagiem PpKRu i krótko mówiąc wku*wia ludzi. Glitchują, wyzywają i teamkillują. Podejrzewam właśnie Wojtka. Wbił tam albowiem koleś o nicku PpKR_czerniec_Wojtek, po czym gdy wyszedł nagle pojawił się Wojtek.

Byli też PpKR_czerniec_Szczypiorek i Witold.

Szczypiorek, Witold i Wojtek byli dawno temu w PpKR, przestali grać na długi czas, a parę dni temu się pojawili na serwerze. Jako byłych graczy ściągnąłem ich do Hakkapelitów, ale już tego żałuję... Dzisiaj cała trójka pożegnała się z klanem, bo to niereformowalne trolle. Przepraszam za kłopoty jakich narobili.

@up
    Glitch to glitch, nawet na inwazji.

Offline Gregoriian

• Użytkownik
    • Znany jako Dalekowidz
    « Odpowiedź #26 dnia: Maja 09, 2013, 22:48:26 »
    Jestem człowiekiem marginesu, bo nie glitchuje nawet na inwazji :/

Róbcie jakąś rozmowe kwalifikacyjną czy zaproście potencjalnego członka klanu do wspólnej gry, żeby nie brać jak leci :P
    (click to show/hide)

Offline Dante_PL

• Użytkownik
    « Odpowiedź #27 dnia: Maja 09, 2013, 23:09:30 »
    Po co w ogóle przyjmowaliście tego czuba Groowa skoro już przy waszej samej rozmowie widać było, że to retard nie ogar i w ogóle jakieś kupsko?

Po tym jak mnie strollowali ci z Hakkapeliter grałem sobie z Groow'em 1 vs 1 i mieliśmy niezły ubaw m.in z strzelania do siebie z dział, także muszę stanąć w jego obronie - ja w nim nie widzę trolla ;x

Raz jeszcze dzięki. Dobrej nocy.

Offline Gregoriian

• Użytkownik
    • Znany jako Dalekowidz
    « Odpowiedź #28 dnia: Maja 09, 2013, 23:30:34 »
    Po tym jak mnie strollowali ci z Hakkapeliter grałem sobie z Groow'em 1 vs 1 i mieliśmy niezły ubaw m.in z strzelania do siebie z dział, także muszę stanąć w jego obronie - ja w nim nie widzę trolla ;x

Raz jeszcze dzięki. Dobrej nocy.

Nie tyle co troll, a człowiek nienadający się do klanu. Prosił Czeremisa albo Kiszkę, (nie pamiętam dokładnie) żeby sprawdził na stronie czy go przyjeli, nalegał o to z 5 minut. W tym czasie nawet mając komputer na węgiel zdążyłby sprawdzić. He had to do this shit!
    (click to show/hide)

Offline Samijło Kiszka

• Użytkownik
    • Piwa: 9
    « Odpowiedź #29 dnia: Maja 10, 2013, 16:50:36 »
    Potwierdzam. Ten Groow, to może nie troll, ale strasznie nieogarnięty człowiek i leń. Nawet nie chciało mu się sprawdzić, czy dostał się do klanu, to co można o nim pomyśleć?
    2000 (14) jest mniejsze od 1999 (15)