Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: COD 4 TRYLOGIA  (Przeczytany 1493 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline MaksJ23PL

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    COD 4 TRYLOGIA
    « dnia: Marca 22, 2013, 19:49:52 »
    Czy wiecie może gdzie można kupić trylogię COD 4 MW, COD MW 2 i COD MW 3? Platforma PC.
    MJ

Offline Bloomy

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    Odp: COD 4 TRYLOGIA
    « Odpowiedź #1 dnia: Marca 25, 2013, 21:43:05 »
    Czy wiecie może gdzie można kupić trylogię COD 4 MW, COD MW 2 i COD MW 3? Platforma PC.

http://lmgtfy.com/?q=seria+modern+warfare+allegro

Offline MaksJ23PL

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Marca 27, 2013, 00:16:37 »
    Też coś dla ciebie mam.
    3. Zanim napiszesz posta lub założysz temat - przemyśl to i pomyśl o ewentualnych konsekwencjach. Posty i tematy nie wnoszące nic do dyskusji będą kasowane.

Wniosłeś cokolwiek konstruktywnego do mojego pytania? Nie? To daruj sobie żarty i pomóż mi albo daj sobie spokój.
    MJ

Offline Bloomy

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #3 dnia: Marca 27, 2013, 15:29:10 »
    Też coś dla ciebie mam.
    3. Zanim napiszesz posta lub założysz temat - przemyśl to i pomyśl o ewentualnych konsekwencjach. Posty i tematy nie wnoszące nic do dyskusji będą kasowane.

Wniosłeś cokolwiek konstruktywnego do mojego pytania? Nie? To daruj sobie żarty i pomóż mi albo daj sobie spokój.

Nie rozumiem. Tak trudno wejść na allegro.pl ? Albo wpisać w google? Lenistwo i tyle.

Offline MaksJ23PL

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Marca 28, 2013, 02:16:42 »
    Przeczytaj jeszcze raz, ze zrozumieniem trzeci punkt, który przytoczyłem. Ale już nie włączaj swoich wypowiedzi do tego tematu, oszczędź czasu sobie a mi nerwów.
    Ponawiam pytanie. Czy INNI użytkownicy forum mogą coś powiedzieć w sprawie trylogii?
    MJ

Offline Solejók

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #5 dnia: Marca 28, 2013, 09:11:27 »
    Właśnie, że wniósł coś do twojego tematu. Napisał ci, gdzie można kupić ewentualną trylogię.
    Nie czaję cię, pewnie jesteś trollem, ale jeśli nie potrafisz sobie sam znaleźć takiej pierdoły, to nie masz czego tu szukać.

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #6 dnia: Marca 28, 2013, 09:19:59 »
    Dobra, dosyć tego rozpasania.
    Maks, jeżeli oczekujesz, że ktoś za ciebie pomyśli to niedługo z nami zabawisz, propozycja skorzystania z Google i Allegro jest jak najbardziej na miejscu i proponuję rozważyć te możliwości.
    Solejók i Bloomy, albo przestaniecie być opryskliwi i chamscy w stosunku do innych użytkowników albo z miejsca dostaniecie obaj bana.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline MaksJ23PL

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Marca 29, 2013, 13:16:25 »
    Nie miałem w zamierze trolować. Nie pisałbym postów w tym stylu gdybym wczesniej sam nie sprawdził bardziej znanych serwisów jak allegro czy ceneo oraz sklepy origin, ubishop i steam.
    Wypraszam sobie, pomyślałem sam. Dziękuję. Zrobiłem to zanim dwaj pozostali Panowie mi odpowiedzieli (A właściwie NIE odpowiedzieli).
    Można zamknąć temat, zamieszczę go na innym forum.
    MJ