Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Omdlenie  (Przeczytany 8724 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    Odp: Omdlenie
    « Odpowiedź #30 dnia: Listopada 16, 2008, 14:53:50 »

Offline Miziol

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #31 dnia: Listopada 16, 2008, 15:38:56 »
    Najwidoczniej nie patrzysz na combat-loga podczas oblężeń ;p

Offline Daedalus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #32 dnia: Listopada 16, 2008, 16:24:22 »
    Najwidoczniej nikomu nie chce się przeczytać nawet kilku ostatnich postów w wątku, w którym się wypowiada.

Offline Messer

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #33 dnia: Listopada 17, 2008, 09:21:10 »

Offline Calathar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #34 dnia: Listopada 17, 2008, 11:30:53 »
    hymm,,,,znowu przydazyla mi sie taka sytuacja...co najzabawniejsze nie w czasie oblezenia,tylko w czasie obrony mojej wioski przed spladrowaniem... ;] "farmer fell unconscious" hehe... acha,mam screena z tym komunikatem,wrzuce go jakos w przyszlosci...w sumie to taka pierdola ale wazne ze zdazylo sie to juz kilku oobom :P

Offline rafalemilian

• Użytkownik
    « Odpowiedź #35 dnia: Listopada 27, 2008, 16:17:51 »
    Ehh a ja spadłem z największej wieży zamkowej i nawet 1 marnego Hp nie straciłem ;] czy to zasługa zajebistego pancerza? Wrogowie mdleją gdy widzą mego siepa biegnącego na nich z dwuręcznym mieczem i wygrywam bitwę nie zadając żadnych obrażeń.
    Teraz poważnie, omdleń w M&B nie było i nie ma. Może kiedyś będą a jak ktoś znalazł już taki fajny dodatek niech walnie link bo chciałbym popatrzeć jak połowa moich ludzi mdleje już przed samą walką to było by realistyczne. Na myśl o tym nasuwa mi się scena z filmu "Szeregowiec Ryan" gdzie połowa ludzi na łodziach desantowych się modli a prawie wszyscy puszczają pawie na samą myśl że zaraz mogą zginąć...

Offline Kosiciel

• Użytkownik
    « Odpowiedź #36 dnia: Listopada 27, 2008, 17:48:05 »
    "Fell unconscious" czyli stracił przytomność, a nie omdlał. Mógł dostać choćby strzałą, ale nie zginąć dzięki umiejętności "surgery". Podobnie przy ataku na zamek, mogli popadać od wrażych strzał. Czy bazowo, mając 0 surgery, każda jednostka ginie, czy też jest jakiś minimalny procenst szans na to, że jedynie straci przytomność?
    ..:: KOSICIEL ::..

Offline Georg DeModreyn

• BANITA
    • Użytkownik
    • W żadnym królestwie nie służył długo
    « Odpowiedź #37 dnia: Listopada 27, 2008, 19:41:48 »
    Miałem to samo i to tyle razy zanim moi po kładce weszli ktoś czasem tracił przytomność albo gdy atakowałem zamek ustawiłem batlesizer na 200  i jakoś nikt nie spadł z wysokości. Kazałem wojsku biec i poprostu Marnid sobie biegnie i tu benc traci przytomność hyba ktoś maczugą go nie żucił prawda?

Przyjrzałem sie dedowi i nic ani bełtu ani strzały.

Offline ARGAIL

• Użytkownik
    « Odpowiedź #38 dnia: Listopada 30, 2008, 13:09:17 »
    Udają padlinę to taktyka stara jak świat !!! :) He he he. Bardzo asekuranckie ale pewnie skuteczne.

Offline rafalemilian

• Użytkownik
    « Odpowiedź #39 dnia: Grudnia 03, 2008, 15:14:31 »
    Udają padlinę to taktyka stara jak świat !!! :) He he he. Bardzo asekuranckie ale pewnie skuteczne.
    Tak ale jakoś tak pozbawione honoru. Potem okupacja i walą ich żony. Przydała by się opcja tak zwanej pogadanki przed bitwą w stylu Mel'a Gibson'a w filmie Brave heart gdzie gada do swoich ziomków i tym samym podnosi morale xD Wtedy sieją większe spustoszenie ;] a nie padają jak kłody przed walką ;p
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 03, 2008, 21:32:39 wysłana przez rafalemilian »

Offline Kosiciel

• Użytkownik
    « Odpowiedź #40 dnia: Grudnia 03, 2008, 16:32:55 »
    Chyba Mela GiBsona i Braveheart?
    ..:: KOSICIEL ::..

Offline slimak78

• Użytkownik
    « Odpowiedź #41 dnia: Grudnia 22, 2008, 22:03:21 »
    Mam! Znaczy chyba. Postać traci przytomność (fell unconscious by XXX) gdy dostaje obuchem/zostanie staranowany. Czasem po polu bitwy biegają bezpańskie konie, które (przypadkiem... taaa... na pewno skrypt jest na to jakiś) wpadają na naszych wojaków. Myślę, że gdy pojawia się samo fell unconscious bez "by XXX" zostaje rozjechany przez bezpańskiego konia/ ogłuszony przez jakichś inny czynnik zewnętrzny niezależny od niego. Wtedy nie ma wojownika, który go zabił, więc nie ma komunikatu o nim. Nie wiem jak to sie ma do rzeczywistości ale takie moje przemyślenia.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 22, 2008, 22:05:48 wysłana przez slimak78 »

Offline Pablo77

• Użytkownik
    • |\/|00j $$w33t4$|\|y i loofC14nY B3nD!!!!1111 :*:*
    « Odpowiedź #42 dnia: Grudnia 22, 2008, 22:09:42 »
    Mam! Znaczy chyba. Postać traci przytomność (fell unconscious by XXX) gdy dostaje obuchem/zostanie staranowany. Czasem po polu bitwy biegają bezpańskie konie, które (przypadkiem... taaa... na pewno skrypt jest na to jakiś) wpadają na naszych wojaków. Myślę, że gdy pojawia się samo fell unconscious bez "by XXX" zostaje rozjechany przez bezpańskiego konia/ ogłuszony przez jakichś inny czynnik zewnętrzny niezależny od niego. Wtedy nie ma wojownika, który go zabił, więc nie ma komunikatu o nim. Nie wiem jak to sie ma do rzeczywistości ale takie moje przemyślenia.
    Masz rację...Tak samo jest jak ktos spadnie z murów.

EDIT: Deadalus zamknij ten temat bo wszystko jest już wyjaśnione :)
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 22, 2008, 22:27:16 wysłana przez Pablo77 »
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline Daedalus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #43 dnia: Grudnia 22, 2008, 22:15:06 »
    Ja wam chyba ten temat zamknę za ciągłe powtarzanie rzeczy, które już dawno zostały wyjaśnione. :P