Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Gdzie jest Kmicic? (Powrót bohatera)  (Przeczytany 3152 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kamilos446

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Gdzie jest Kmicic? (Powrót bohatera)
    « dnia: Marca 10, 2013, 18:45:30 »
    Mam problem. Po wykonaniu misji Nowy chan oraz zdobycie dwóch twierdz/miast dla Krymu, to Kmicic mi gdzieś znikł z mapy. Bo teraz mam za zadanie mieć dobre relacje z Wołodyjowskim, Skrzetuskim i Kmicicem. U tych dwóch już wypełniłem zadania, ale Kmicica nie mogę znaleźć. Pytam się szlachty polskiej ( i to nawet zanim dostałem to zadanie) gdzie jest Kmicic a oni na to: Nie wiem gdzie jet Andrzej Kmicic (jakoś tak). Początkowo myślałem, że dostał się do niewoli więc czekam ok. 7/14 dni i dalej nic. Nikt nie wie gdzie jest Kmicic. Nawet zacząłem go szukać przez ctrl+T, ale też go nie znalazłem, a jego Miasto należy do Moskwy, czyli Połock. Nie wiem co robić. Nie chcę od nowa przechodzić gry, a czekam na tego Kmicica już 20 dni (mniej więcej). W postaciach ostatni raz go widziałem 46 dni temu koło jakiejś tam twierdzy. Miał już ktoś taki problem?

Offline Dargonic

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Gdzie jest Kmicic? (Powrót bohatera)
    « Odpowiedź #1 dnia: Marca 26, 2013, 10:29:39 »
    no własnie ja też nie wiem czemu go znajesc nie moge może ktoś odp?:)

Offline awaw24

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    « Odpowiedź #2 dnia: Marca 26, 2013, 13:37:12 »
    Ja na początku gry miałem problem z Janem Kazimierzem.
    Nie mogłem go nigdzie znaleźć, ale to był początek gry (20 dni) więc zaczołem od nowa.
    Może Kmicic zmarł(zabili go alby na chorobę) choć NPC raczej nie chorują.
    NAUCZCIE SIĘ GRAĆ DOPIERO DAWAJCIE RADY,
    NAUCZYCIEL MUSI WIELE LAT SIĘ UCZYĆ ABY MÓC NAUCZAĆ...

Offline Kamilos446

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 15, 2013, 16:18:50 »
    Znalazłem go, nareszcie!!! Kiedy Kazik dał Kraków jemu on pojawił się w Krakowie. Może to było problem, że nie miał lenna?