Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: X3 Reunion  (Przeczytany 1020 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Messer

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    X3 Reunion
    « dnia: Października 22, 2008, 10:11:14 »
    Napiszcie co sądzicie o tej jakże rozbudowanej i oryginalnej pod wieloma względami grze, ja dopiero zacząłem w na grać ale z tego co przeczytałem to ta gra tak jak M&B niema końca

Offline LordzFc

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: X3 Reunion
    « Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 31, 2010, 22:54:40 »
    Wybaczcie za kopanie. Stwierdziłem, iż zakładanie nowego tematu nie ma sensu, skoro jest stary.

Jestem pod wrażeniem tej gry. Mimo pięciu lat na karku, grafika w ogóle się nie zastarzała. Mój znajomy myślał, że ona jest z tego roku :)) Strasznie mnie urzekła swoboda jaką tutaj można doświadczyć. I te sektory. Każdy się przynajmniej trochę różni. Dość sporą przyjemność daje samo zwiedzanie, ale to nie jedyna atrakcja tej gry. W końcu mamy jeszcze handel, dowodzenie flotą oraz bitwy. Początkowo wydaje się rozgrywka dość powolna, ale idzie się przyzwyczaić. Ta gra wiele nie wybacza. Ot puknięcie w byle obiekt i prędkość nasza się drastycznie obniża. Tu checkpointami(po dokowaniu gra robi autosave'a, ale równie dobrze możemy to też zrobić ręcznie) są różne stacje kosmiczne, ale co jeśli nam nie pozwolą dokować? Musimy się wracać do tego sektora, gdzie możemy to zrobić. Bitwy są po prostu fajne i dostarczają sporo emocji. Każde zestrzelenie jest w jakiś sposób premiowane. Im będziemy skuteczniejsi w walkach, tym lepsze zlecenia będziemy dostawać, a jak wiadomo to się przekłada na $$$ ;) Ach i te biuletyny informacyjne. Można się z nich sporo dowiedzieć o świecie gry. Rozbawiła mnie informacja, że archeologowie znaleźli na Ziemi książkę o jakiejś pieszej wyprawie przeciwko złemu władcy, napisanej starodawnym englishem. Trwają spekulacje czy to jest fikcja czy opowieść prawdziwa .
    Nie muszę tłumaczyć o które czytadło chodzi.