Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Skróty w grze (zamach, pchnięcie, o, c, k...)  (Przeczytany 3080 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Miziol

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Skróty w grze (zamach, pchnięcie, o, c, k...)
    « dnia: Października 21, 2008, 16:27:37 »
    Co znaczy "Zamach" i "Pchnięcie" przy opisie bronie ? Zdaje mi się że to zadawane obrażenia. Jestem w błędzie?
    I drugie pytanie, co znaczą literki "o", "c", "k" przy np. Zamach - 39k ? Czy to jest w sensie o = obuch, c = cięte k= ???
    « Ostatnia zmiana: Października 22, 2008, 10:24:48 wysłana przez Oktawian »

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    Odp: Skróty w grze (zamach, pchnięcie, o, c, k...)
    « Odpowiedź #1 dnia: Października 21, 2008, 17:27:39 »
    Kurde, myślałem, że to oczywiste, no ale... "Zamach" i "pchnięcie" to rodzaje ataku bronią (sposób, w jaki wyprowadzamy cios), a te "o", "c", "k" to rodzaj zadanych obrażeń - obuchowe, cięte, kłute.
    « Ostatnia zmiana: Października 21, 2008, 17:29:17 wysłana przez Daedalus »

Offline Miziol

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Października 21, 2008, 18:33:54 »
    Aha, dzięki :) Zamach czyli wymachy na lewo i prawo, a Pchnięcie to spod szyi oraz górą?
    A czym się różnią obrażenia kłute od ciętych?

Offline Wilk.

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Października 21, 2008, 19:01:12 »
    ciete zadaja mniejsze obrazenia kolczuga

kazde obrazenia maja inna skutecznnosc wobec roznych rodzajów zbroi i pancerzy

Offline Rhobar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Października 21, 2008, 21:07:09 »
    kupujesz najlepszego dwureczniaka wbijasz 45 lvl i tniesz wszystko hehe wtedy nie ma znaczenia czy to cięta czy kłóte ;P Po prostu maszyna do zabijania :P Bynajmniej ja mam taki lvl hehe nooo w zasadzie to 44 ale tylko 200 000 dzieli mnie do 45 ;P

Offline WarCrow

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #5 dnia: Października 21, 2008, 22:24:28 »
    Aha, dzięki :) Zamach czyli wymachy na lewo i prawo, a Pchnięcie to spod szyi oraz górą?
    A czym się różnią obrażenia kłute od ciętych?
    Góra to nie pchnięcie.
    kupujesz najlepszego dwureczniaka wbijasz 45 lvl i tniesz wszystko hehe wtedy nie ma znaczenia czy to cięta czy kłóte ;P Po prostu maszyna do zabijania :P Bynajmniej ja mam taki lvl hehe nooo w zasadzie to 44 ale tylko 200 000 dzieli mnie do 45 ;P
    Co to ma do pytania? I kogo to interesuje który masz lvl i kogo potrafisz ubić?

Offline Rhobar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Października 22, 2008, 07:10:01 »
    chodziło mi o to że jeśli wbije taki lvl i kupi dwureczniaka to już nie będzie musiał sie martwic co te oznaczenia znaczą tylko po prostu będzie wybijał

Offline Messer

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Października 22, 2008, 09:23:10 »
    Najlepiej to wcisnąć R i walić po głowie, wtedy śmierć wroga murowana :D

Ostatnio na forum było trochę rozluźnienia, ale dość tego. Nie stosujecie żadnych znaków interpunkcyjnych, zaczynacie od małej litery każde zdanie. Tekst to jeden ciąg znaków po którym można się domyślać co "użytkownik" chciał nam przekazać.
    Rhobar- dostajesz ostrzeżenie, przeglądałem więcej tematów z Twoim udziałem wszędzie piszesz na podobnym poziomie.
    Wilk- To co wyżej, ale z małą różnicą. Na razie nie dostajesz ostrzeżenia, chociaż blisko Tobie do tego.
    Messer- Nie rozumiem co Twoja wypowiedz prowadza do tematu. Żadnych konsekwencji, lale zapoznaj się z regulaminem.

Przypominam 3 ostrzeżenia jest równe usunięciem konta. Jeśli macie jakieś pretensje to proszę na priv. RADZĘ zapoznać się  z regulaminem tego forum!

« Ostatnia zmiana: Października 22, 2008, 10:41:49 wysłana przez Oktawian »