Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Nasze savy.  (Przeczytany 3267 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline d0min

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Nasze savy.
    « dnia: Października 20, 2008, 17:17:44 »
    Zauwazylem ze mozna wysylac swoje savy z gry ;> znajduja sie one w moich dokumentach :> takze , moze powymieniamy sie saveami?:>

Offline Rhobar

• Użytkownik
    Odp: Nasze savy.
    « Odpowiedź #1 dnia: Października 20, 2008, 20:14:56 »
    tak?a w jakim celu?

Offline Messer

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Października 22, 2008, 15:19:53 »
    co to za maniakalny pomysł, bosz!!!

Offline Noise-B

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Października 22, 2008, 16:03:54 »
    Sorry, ale ja to skrucz jestem w te sprawy, włożyłem wiele trudu w swojego Rycerza, i jakoś nie chcę go powielać osobom trzecim, jasne, screeny porobić mogę, żeby na opowieściach o tym jak to Swadianów tłukę się nie skończyło. Pozdrawiam. :P

Offline Rhobar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Października 22, 2008, 16:40:10 »
    Sorry, ale ja to skrucz jestem w te sprawy, włożyłem wiele trudu w swojego Rycerza, i jakoś nie chcę go powielać osobom trzecim, jasne, screeny porobić mogę, żeby na opowieściach o tym jak to Swadianów tłukę się nie skończyło. Pozdrawiam. :P

Popieram hehe

Offline d0min

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Października 22, 2008, 21:27:08 »
    po prostu chcialem sie jakos zjednoczyc :D podzielic postaciami i powymieniac doswiadczeniami,przez co moznaby jakby ulepszyc i uprofesjonalic polska scene M&B,znalezc najlepsze buildy i taktyki, rozwiazania, ale jak widac polacy raczej nigdy sie nie jednocza, a tych ktorzy probuja to 'internetowi wyjadacze' od razu zjadają...

pozdrawiam tych tzw. 'internetowych wyjadaczy'

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    « Odpowiedź #6 dnia: Października 22, 2008, 21:45:07 »
    Ale po co Ci buildy i taktyki??? To jest gra (prawie) RPG, każdy tworzy swoją wymarzoną postać, lub kogoś, kogo chce odgrywać. Przecież nie po to się gra w tę grę, by wygrać i mieć herosa z wyśrubowanymi na maksa umiejętnościami. Chodzi o dobrą zabawę i wczucie się w klimat średniowiecznych bitew. Tutaj każdy gra po swojemu i w sumie każda taktyka będzie dobra. Wymiana save'ów to byłoby coś jak wymiana pamiętników - oddawanie komuś innemu części siebie.

Offline Rhobar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Października 22, 2008, 22:15:10 »
    albo pasożytnictwo xFF

Offline WarCrow

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #8 dnia: Października 22, 2008, 23:30:25 »
    albo pasożytnictwo xFF
    Kolejny wyczerpujący komentarz...
    po prostu chcialem sie jakos zjednoczyc :D podzielic postaciami i powymieniac doswiadczeniami,przez co moznaby jakby ulepszyc i uprofesjonalic polska scene M&B,znalezc najlepsze buildy i taktyki, rozwiazania, ale jak widac polacy raczej nigdy sie nie jednocza, a tych ktorzy probuja to 'internetowi wyjadacze' od razu zjadają...

Ta gra nie ma multiplayer wiec to nie ma większego sensu. Co innego mmorpegi tam prowadzenie postaci wg. buildu ma sens, jeśli chce sie z niej wyciągnąć 100%. W MM nie ma takiej potrzeby, bo ta gra jest nazbyt łatwa i nie ma tak naprawdę z kim rywalizować :)

Offline Rhobar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Października 23, 2008, 07:40:14 »
    albo pasożytnictwo xFF
    Kolejny wyczerpujący komentarz...

Lol;/ Juz nie będę w ogóle umieszczał krótkich postów skoro wam to tak bardzo przeszkadza wielmożni państwo !

Offline PioterC

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Października 23, 2008, 09:34:09 »
    a niby w jakim celu mielibyśmy się wymieniać save'ami? Każda gra jest inna... Każdy ma trochę inny sposób na granie, więc nie widzę sensu, no chyba że komuś się nie chce grać i dochodzić do pewnych rzeczy samemu, tylko najlepiej jakby dostał save'a z postacią na wysokim level'u i z dobrym ekwipunkiem...

Offline Noise-B

• Użytkownik
    « Odpowiedź #11 dnia: Października 24, 2008, 12:52:15 »
    no chyba że komuś się nie chce grać i dochodzić do pewnych rzeczy samemu, tylko najlepiej jakby dostał save'a z postacią na wysokim level'u i z dobrym ekwipunkiem...

Piotrek, ja też takich ludzi nie mogę zrozumieć. =/ Totalnie popieram wypowiedź Deadalusa, podpisuję się pod każdym zdaniem w Twoim poście (wielkie gratulacje za spolszczenie, mam nadzieję że CD-Projekt Ci coś kopnie za to, naprawdę, dozgonny respekt :D)

EDIT: Może wprowadzicie na forum punkty honoru? :D No bo jak to wygląda, że Deadalus zamieszcza nam 'internetowym wyjadaczom' totalnie bezinteresownie, i przy jego nicku nie widnieje spora liczba punktów Renown jak i Honor. :))

_______________________________________ _______________________________________ _______________________________________ ______________

@d0min
    Bam, bim, bum...
    A kup se rozum
    Bum, bam, bim...
    Boś się minął z nim
    Bim, bum, bam...
    Ja ci go nie dam!
    (Bo przecież jestem netozjad!)
    Tadammm!
    PS
    d0min-podjęcie decyzji odnośnie dodania
    punkciku w siłę czy zręczność spędza
    ci sen z oczu? :)
    gratuluję niesamowitej dedukcji w twoim poście -
    niemal tak samo odkrywcza jak ta
    z ,,Koziołka Matołka" (swoją drogą, pole-
    cam lekturę, bo wydaje mi się, że jakoś
    pasujecie do siebie). A brzmiała ona ,,jak
    nie umrze to żyć będzie".
    « Ostatnia zmiana: Października 24, 2008, 13:09:27 wysłana przez Noise-B »

Offline Messer

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #12 dnia: Października 24, 2008, 13:01:04 »
    [quote author=Noise-B link=topic=1234.msg15414#msg15414 date=122484553

Piotrek, ja też takich ludzi nie mogę zrozumieć. =/ Totalnie popieram wypowiedź Deadalusa, podpisuję się pod każdym zdaniem w Twoim poście (wielkie gratulacje za spolszczenie, mam nadzieję że CD-Projekt Ci coś kopnie za to, naprawdę, dozgonny respekt :D)
    [/quote]

Cd-projekt to Go kopnie (bez urazy ;-)) jak znam życie, jak by mogli to by G***O sprzedalwali w papierkach byle by zeszło, a prawdziwe cuda niewidzą świata dziennego...

Offline Noise-B

• Użytkownik
    « Odpowiedź #13 dnia: Października 24, 2008, 13:06:06 »
    jak znam życie, jak by mogli to by G***O sprzedalwali w papierkach byle by zeszło, a prawdziwe cuda niewidzą świata dziennego...

Cóż, ja mam takie zdanie o Cenedze - niejednokrotnie się na tej firmie zawiodłem. A CD-Projekt? Myśli o ludziach takich jak d0min, dodają poradnik do każdej edycji premierierowej, jak i tej o której ludzie złośliwie mówią "odgrzane kotlety" (różnorakie eXtra Klasyki) ja tam CD-Projekt lubię i szanuję, mnie jeszcze nie zawiódł, i mam nadzieję, że będą wydawali tak jak ich uczyłem (hehehe). :D Pozdrawiam

Offline Balian of Ibelin

• Użytkownik
    « Odpowiedź #14 dnia: Października 24, 2008, 13:58:07 »
    Macie racje!! Bezwzględną racje, a tak poza tym to co to za przyjemność granie na zapisach gry innych osób.
    Chłopie ta gra ci się szybko wtedy znudzi , tak samo jest z kodami.