Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: FESTUNG BRESLAU ? NADAL CZY NIE ?  (Przeczytany 16724 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline KevinPL

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Hej hej Ułani.... !!!!!!!!!
    FESTUNG BRESLAU ? NADAL CZY NIE ?
    « dnia: Lutego 27, 2013, 18:49:59 »
    Czy jest ktoś w ogóle zainteresowany tym aby grać w modyfikację o temacie 2 Wojny Światowej lub pomóc podnieść "leżącego" już Festunga na nogi tj. zreorganizować, przerobić oraz kontynuować tę moim zdaniem świetną ideę moda o tej tematyce ?

Bo ja jestem zainteresowany pracą nad tym modem i może nie mam doświadczenia w robieniu modów do Festunga to na prawdę chciałbym się tym zająć i odbudować oraz rozbudować tego moda...
    Potrzebowałbym więc pomocy i chcę też wiedzieć czy ludzie chcieliby grać w niego jeśli coś zaczęło by się z nim dziać ?
    Mam trochę pomysłów ,które można by wprowadzić do tego moda ale potrzebowałbym zgody autora na przejęcie go no i pomocy przy tworzeniu.
    Wiem zadanie trudne ale jestem gotów się tego podjąć...

Offline wolfer

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: FESTUNG BRESLAU ? NADAL CZY NIE ?
    « Odpowiedź #1 dnia: Lutego 27, 2013, 18:58:57 »
    Czy jest ktoś w ogóle zainteresowany tym aby grać w modyfikację o temacie 2 Wojny Światowej lub pomóc podnieść "leżącego" już Festunga na nogi tj. zreorganizować, przerobić oraz kontynuować tę moim zdaniem świetną ideę moda o tej tematyce ?

Bo ja jestem zainteresowany pracą nad tym modem i może nie mam doświadczenia w robieniu modów do Festunga to na prawdę chciałbym się tym zająć i odbudować oraz rozbudować tego moda...
    Potrzebowałbym więc pomocy i chcę też wiedzieć czy ludzie chcieliby grać w niego jeśli coś zaczęło by się z nim dziać ?
    Mam trochę pomysłów ,które można by wprowadzić do tego moda ale potrzebowałbym zgody autora na przejęcie go no i pomocy przy tworzeniu.
    Wiem zadanie trudne ale jestem gotów się tego podjąć...
    Że co że jak?! Nie zrozumiałem przesłania ale słowa "przejąć moda" brzmią złowieszczo...

Offline KevinPL

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 27, 2013, 19:05:36 »
    Napisałem tak bo ten mod można by powiedzieć jest "bezpański" ,mimo iż jest osoba ,która go zrobiła mianowicie Mat ale nie zajmuje się nim już i nie jest nim zainteresowany w żadnym stopniu dlatego tak napisałem ale potem jest ,że chcę otrzymać pozwolenie od twórcy :P

Offline Argoren

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #3 dnia: Lutego 27, 2013, 21:05:23 »
    Ja napewno jestem zainteresowany, ale zadam glupie pytanie. Czy masz jakiekolwiek doswiadczenie w tworzeniu modyfikacji?

Offline KevinPL

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Lutego 27, 2013, 21:11:07 »
    Bardzo głupie pytanie ,a odpowiedź na nie znajdziesz w temacie jak dobrze poczytasz...

Offline kostekpro

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #5 dnia: Lutego 27, 2013, 21:12:19 »
    Uwielbiam takie docinki, takie słodkie słówka na Tawernie, to jest taki urok tego forum :DDDD

Offline horton11

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Lutego 27, 2013, 21:15:37 »
    i może nie mam doświadczenia w robieniu modów
    Przecież napisał, że nie ma jakiegoś dużego doświadczenia.

Offline Argoren

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Lutego 27, 2013, 21:53:42 »
    To w takim razie w jaki sposob chcesz, jak to napisales: "przerobic, rozbudowac i kontynuowac" prace nad tym modem, skoro nawet tworcy the deluge nie moga znalezc pomocy. Rozumiem, ze masz checi do tego, ale to chyba nie wystarczy... .

Offline KevinPL

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Lutego 27, 2013, 22:09:37 »
    Argoren... wybacz ,że tak powiem ale czy ty naprawdę nie potrafisz czytać ? wszystko co trzeba napisałem na górze :D

Offline Peterov

• Użytkownik
    • Piwa: 104
    • Die for the Emperor or die trying
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #9 dnia: Lutego 27, 2013, 22:37:13 »
    Slyszalem ze to java podobne. Pomoge Ci(sorki za bledy ale z telefonu pisze)

Offline KevinPL

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Lutego 28, 2013, 17:14:29 »
    No nie powiem liczyłem na pomoc Peterova i KOP-u i cieszę się z ich poparcia :D Może jednak znajdzie się jeszcze ktoś chętny ?

Offline Kompiotronik

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • Salus rei reipublicae suprema lex esto!
    « Odpowiedź #11 dnia: Lutego 28, 2013, 18:22:01 »
    No dobra, ale co ty konkretnie chcesz zrobić? nawet gdyby Mat się zgodził to wiesz jak bardzo zaawansowanym modem jest FB? Zdajesz sobie sprawę, że porywasz się z motyką na słońce?

Co do aktywności moda, KOP już przecież podjął to działanie organizując event.
    Pozdrawiam

i szczerze wątpię, że Mat odda tobie tego moda tak po prostu

"Machasz waść tą szabelką jak cepem! Ten cios jeno u pachołków trybunalskich w modzie! A ten kurlandzki dobry do psów odganiania!" - H.Sienkiewicz "Potop"
    Salus rei reipublicae suprema lex esto!

Offline kostekpro

• Użytkownik
    « Odpowiedź #12 dnia: Lutego 28, 2013, 19:12:12 »
    Mam pytanie, znacie może jakieś hostingi serwerów do Warbanda? Bo znaleźć nie mogę, a chętnie bym serwa wykupił :D Jeśli ktoś zna to niech podeśle na PW lub pod tematem.
    Pozdrawiam
    Koctek

Offline Kompiotronik

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • Salus rei reipublicae suprema lex esto!
    « Odpowiedź #13 dnia: Lutego 28, 2013, 20:21:35 »
    Mogę się mylić, więc mnie poprawcie jeśli coś źle napiszę, z tego co wiem Warband jest na tyle mało popularny, że nie da się kupić serwerów tylko pod tą grę. Rozwiązaniem są serwery dedykowane, po wpisaniu w google mnóstwo ci tego wyskoczy, problemem jest oczywiście umowa, która z reguły zawierana jest na rok. Innym rozwiązaniem jest uruchomienie serwera dedykowanego na swoim komputerze, trzeba pobrać pliki z strony TW, gdzieś chyba jest o tym poradnik.
    Pozdrawiam

"Machasz waść tą szabelką jak cepem! Ten cios jeno u pachołków trybunalskich w modzie! A ten kurlandzki dobry do psów odganiania!" - H.Sienkiewicz "Potop"
    Salus rei reipublicae suprema lex esto!

Offline kostekpro

• Użytkownik
    « Odpowiedź #14 dnia: Lutego 28, 2013, 21:04:41 »
    Dedykowane 200zł min :D
    Mi chodzi tak żeby 20-30 slotów kupić i czasami się z kolegami pogra a tak to serwer do użytku publicznego byłby.
    A z tym hostowaniem u siebie to problem bo mam wewnętrzne IP [Livebox od neostrady] i nie mogę stawiać serwera.
    Pozdrawiam
    Koctek