Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Zwiększamy czas na rozegranie rundy do tygodnia?

Tak
    12 (52.2%)
    Nie
    11 (47.8%)

Głosów w sumie: 21

Głosowanie skończone: Marca 01, 2013, 07:18:03

Autor Wątek: [DMP]Zwiększamy czas na rozegranie rundy do tygodnia?  (Przeczytany 1612 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Aharo

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 60
    [DMP]Zwiększamy czas na rozegranie rundy do tygodnia?
    « dnia: Lutego 27, 2013, 17:01:20 »
    Panowie skoro jest sporo głosów na temat niewielkiej ilości czasu na rozegranie pojedynków to może trzeba zwiększyć ten czas? Zapraszam do głosowania, niech będzie to Wasza decyzja.

@Edit: Mile widziane komentarze dlaczego tak, a nie inaczej :)

@Edit2: Głosowanie będzie jeszcze trwać do jutra, z tej racji zostanie termin przedłużony do soboty.
    « Ostatnia zmiana: Marca 19, 2020, 14:29:49 wysłana przez Moontoor »

Offline jurdas

• Użytkownik
    • Piwa: 31
    • PE_giermek_Jurdas
    Odp: Zwiększamy czas na rozegranie rundy do tygodnia?
    « Odpowiedź #1 dnia: Lutego 28, 2013, 10:58:09 »
    Tak, ponieważ są osoby, które nie mają czasu w środku tygodnia/są osoby, które nie mają nawet możliwości zagrać w środku tygodnia(np. ja, a powody znasz). Mimo, że nie mam wielu szans, jeśli się zapisałem chciałbym sobie pograć, a nie głupio oddawać walkowery
    [wycięte z banlisty]blackhawk (13.08.2012) - prowokacje- zakaz pisania do odwołania. //sir Luca

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 28, 2013, 14:49:22 »
    Nie biorę udziału ale się wypowiem. Nie ma sensu zwiększanie. Można ewentualnie zwiększyć o 1 czas albo wyznaczyć konkretny zakres czasu np. pon-środa co tydzień. Po to ludzie się zapisują aby brać w nim aktywnie udział, sztuczne rozszerzenia turnieju zmniejsza atrakcyjność i jego sens. A jak ktoś nie ma czasu to po co się zapisywał? Wiem jak było w Pucharze Polski i innych turniejach i wiem co piszę.

Offline Aharo

• Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Lutego 28, 2013, 15:52:54 »
    Nie biorę udziału ale się wypowiem. Nie ma sensu zwiększanie. Można ewentualnie zwiększyć o 1 czas albo wyznaczyć konkretny zakres czasu np. pon-środa co tydzień. Po to ludzie się zapisują aby brać w nim aktywnie udział, sztuczne rozszerzenia turnieju zmniejsza atrakcyjność i jego sens. A jak ktoś nie ma czasu to po co się zapisywał? Wiem jak było w Pucharze Polski i innych turniejach i wiem co piszę.

Tylko też niektórzy nie mogą w ogóle grać w tygodniu bo po prostu nie są w domu. Ale zobaczymy jak wyjdzie z głosowaniem.

Offline Virus

• Użytkownik
    • Piwa: 18
    • SRC_Virus
    « Odpowiedź #4 dnia: Lutego 28, 2013, 18:17:11 »
    Ja jestem za TAk, ponieważ ja na przykład nie mam zbytnio czasy na nołlajfienie jak niektórzy!

Offline NoxU

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #5 dnia: Lutego 28, 2013, 19:24:54 »
    Też byłbym za.

Offline Aharo

• Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Marca 01, 2013, 14:23:58 »
    Głosowanie zakończone, 13 na TAK 12 na NIE. Idąc drogą demokratyczną zwiększamy czas na rozegranie do jednego tygodnia. I tak będzie to lepiej dla uczestników bo finały będą chwile trwały a eventów na początek marca jest dość. :)