Witam Wszystkich bardzo serdecznie, i z góry przepraszam, że wrzucam kolejny raz ten sam temat, to samo pytanie, ale pomimo szukania w internecie nie znalazłem satysfakcjonującej mnie odpowiedzi.
Proszę Was wytłumaczcie mi... czy jest możliwe werbowanie chłopów (wieśniaków) z wiosek w Ogniem i Mieczem ? a może w Ogniem i Mieczem - Dzikie Pola ? Czym różnią sie te dwie wersje od siebie, rozumiem że "Dzikie Pola" to dodatek do Ogniem i Mieczem ?
Już tłumaczę..otóż na YouTube...widziałem filmik na którym ktoś pokazując gameplayera...WERBOWAŁ wieśniaków z wioski (chłopów z kosami tzw. kosynierów) więc rozumiem że sie to da zrobić ??? Sam kiedyś ściągnąłem jakąś wersję w której tez mogłem rekrutować chłopów z wiosek. Teraz mam Ogniem i Mieczem - Dzikie Pola i nie moge tego zrobić, mogę rekrutować tylko w "bazach treningowych" tak to wygląda.
Proszę o pomoc, wytłumaczcie mi to jak to jest z tym werbowanie ?? przecież wiem co widziałem, kiedyś że werbowało sie z wiosek ? czy mam jakąś demo wersję ? czy jakaś niepełna ? może jakieś bogi ??
Bardzo proszę o pomoc,
Pozdrawiam serdecznie Kamil
Poniżej zamieszczam link do filmiku z YouTube na którym w wersji Ogniem i Mieczem - Dzikie Pola kolega grający werbuje w wiosce chłopów, ma możliwość werbowania po wejściu w okno wioski. Dla ułatwienia radze przewinąć filmik do minuty 9:40 I co Wy na to ? jak to wytłumaczyć ? :P:P Pozdrawiam i czekam na opije, wskazówki i porady :)
link:
http://www.youtube.com/watch?v=xFEqJo6ife4