Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Event] Bitwa pod Tczewem. Sobota 2 marca godzina 19.00! Event już dzisiaj!  (Przeczytany 20740 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Oktawian

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 96
    Odp: [Event] Bitwa pod Tczewem. Sobota 2 marca godzina 19.00! Zapisy rozpoczęte.
    « Odpowiedź #15 dnia: Lutego 24, 2013, 18:20:01 »
    Nic nie stoi na przeszkodzie rozdzielenia dwóch armii na dwa serwery TeamSpeak.

Offline Bane

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    Odp: [Event] Bitwa pod Tczewem. Sobota 2 marca godzina 19.00! Zapisy rozpoczęte.
    « Odpowiedź #16 dnia: Lutego 24, 2013, 21:54:49 »
    Będą jakieś screeny pola walki?

Offline Oktawian

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    Odp: [Event] Bitwa pod Tczewem. Sobota 2 marca godzina 19.00! Ostatnie 8 miejsc!
    « Odpowiedź #17 dnia: Lutego 24, 2013, 22:29:13 »
    Informuje, że zostało już tylko 8 miejsc. Więcej nie będziemy przyjmowali.

Kilka sceenów z pola walki. Zrobione tak na szybko i w sumie niewiele przedstawiają.
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Gdyby jakiś klan chciał wcześniej przetestować mapę to zapraszam na PM.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [Event] Bitwa pod Tczewem. Sobota 2 marca godzina 19.00! Ostatnie 8 miejsc!
    « Odpowiedź #18 dnia: Lutego 24, 2013, 23:02:51 »
    Trochę po nich będzie się dało wywnioskować co i jak. Trzeba się jakoś przygotować do eventu.
    A'propo, jest tak jak kiedyś, że generał dowodzi wszystkimi oddziałami i wydaje rozkazy? Jak tak, to kto jest Gustawem?
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Michał Warszawiak

• Użytkownik
    • Piwa: -8
    • 4pp_XW_KprGr_WarszawiaK
    « Odpowiedź #19 dnia: Lutego 25, 2013, 12:29:48 »
    Gdybyś czytał dokładniej wywnioskował byś z pierwszego posta, że Szwedami dowodzi Ser Bułka.
    I szczerze współczuję Szwedom xD.

Offline Zardes

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • Do zobaczenia.
      • Profil Youtube - MrZardes
    « Odpowiedź #20 dnia: Lutego 25, 2013, 13:38:53 »
    Zrobcie z tego eventu jakis filmik.

Już ja się o to postaram.

http://www.youtube.com/watch?v=bdaQ5nPV_zM     -=| Trailer The Deluge|=-

http://www.youtube.com/watch?v=z1s2jrmx3KY      -=| Bitwa pod Kircholmem |=-

http://www.youtube.com/watch?v=8VSOdp_rt2I      -=| Bitwa pod Tczewem |=-

https://www.youtube.com/watch?v=hZxB9WPkjzw    -=| Prezentacja wersji v0.8 |=-

https://www.youtube.com/watch?v=FQu4yEVL1Jg    -=| Prezentacja wersji v0.9 |=-

Offline SaddamKrK

• Użytkownik
    • Piwa: 59
    « Odpowiedź #21 dnia: Lutego 25, 2013, 13:54:04 »
    ChW moze uzyczyc TS'a dla jednej z frakcji, jakby co. Nie bedzie takich lagow, jakie by byly przy 200 osobach na 1 serwerze.

Offline Askorti

• Użytkownik
    • Piwa: 53
    « Odpowiedź #22 dnia: Lutego 25, 2013, 15:02:44 »
    ChW moze uzyczyc TS'a dla jednej z frakcji, jakby co. Nie bedzie takich lagow, jakie by byly przy 200 osobach na 1 serwerze.
    Z tego, co wiem, to są załatwione dwa serwery 200 slotowe, więc powinno wystarczyć. :)

Offline Garond_PL

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • Garrrrond!
      • Mój profil na Steam
    « Odpowiedź #23 dnia: Lutego 25, 2013, 16:52:18 »
    Mapka piękna. Zapowiada się najlepszy event so far!
    Jestem rozczarowany :oo ze nikt na mnie nie  głosuje :)
    Chociaż się przyznam nie zasługuję.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #24 dnia: Lutego 25, 2013, 17:16:18 »

A ten TS nie stoi czasem na jednej maszynie? Jeśli nie to dobry pomysł. Warto by było pomyśleć o jeszcze jednym, może nawet o serwerze albo chociażby Tsie Tercio. Niestety nie mam żadnych informacji o tym jak tam z jego eventami i ewentualnymi serwerami.

Offline Oktawian

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    Odp: [Event] Bitwa pod Tczewem. Sobota 2 marca godzina 19.00! Zapisy do rezerwy
    « Odpowiedź #25 dnia: Lutego 25, 2013, 17:44:56 »
    Koniec zapisów! Przykro mi, ale zapisy są już zakończone. Od tej pory tworzona będzie lista klanów, które wzięte zostaną do rezerwy ( niestety nie przewidujemy rezerwy dla randomów). Trzeba pamiętać, że nie wszystkie klany wywiązują się z liczebności dlatego jeszcze nigdy się nie zdarzyło, żeby rezerwa nie zagrała w evencie. Mimo wszystko nie ponosimy odpowiedzialności za brak miejsca- osoby z rezerwy dostają minimalnie później hasło na serwer i tylko dowódca klanu będzie mógł wejść na TeamSpeak.

Listę rezerwowych klanów i co zrobić w przypadku trafienia do rezerwy znajdziecie w pierwszym poście.

Offline Peterov

• Użytkownik
    • Piwa: 104
    • Die for the Emperor or die trying
    « Odpowiedź #26 dnia: Lutego 26, 2013, 15:36:15 »
    Event zapowiada się całkiem fajnie. Oktawian, możemy porozmawiać u mnie na TS w piątek o 20:00?

Offline TiCz

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #27 dnia: Lutego 26, 2013, 15:55:58 »
    Panie Olsenie masz w pełni prawo twierdzić, że event jest gorzej "przygotowywany" niż event "Bitwa pod Kircholmem", lecz uwierz mi, że decydowanie jakimi jednostkami będą grały klany trochę mija się z celem. Każdy klan wystawi to do czego się zgłosił, nieważne czy to będzie dragonia lub piechota łanowa, ważne, że ma być jednostka piesza. Co do czasu, to event będzie miał swoje etapy i obstawiam, że będzie trwał max 2 godzinki. ;)

Pozdrawiam TiCz

Offline b@rtu$

• The Deluge dev
    • Użytkownik
    • Piwa: 47
    • RW_Pocztowy_Bartus
    « Odpowiedź #28 dnia: Lutego 26, 2013, 16:11:56 »
    Jednostki będą przydzielone, nawet kolory mundurów dla skrzydeł. Strony konfliktu będą podzielone na skrzydła. Będzie też rozpisany wymagany ekwipunek i ewentualne ograniczenia w nim.

Offline Peterov

• Użytkownik
    • Piwa: 104
    • Die for the Emperor or die trying
    « Odpowiedź #29 dnia: Lutego 26, 2013, 16:13:36 »
    To widać, że event organizacją przebije Kircholm. Z niecierpliwością czekam.